#101 2007-04-26 16:38:13

khadzad
Użytkownik

Odp: Marzenia, poszukiwania w życiu ?

Obiwanshinobi napisał:
khadzad napisał:

Kolejne marzenie...żeby unieważnili test mat-przyr xD

Ktoś tu się bardzo chwalił, że nie uczy się w domu, gdyż na lekcjach zapamiętuje wszystko co potrzebne.

I pamietałem xD umiałem wszystko rozwiązać ale popełniłem kilka głupich błedów(wbrew pozorom człowiekiem jestem xD a człowiek popełnia błedy;P)

#102 2007-04-26 16:54:55

DiamondBack
Użytkownik

Jeżeli mam być szczery to s?am na ten Twoj amerykanski folklor. Narod amerykanski-ludzie z nosem powyzej czola a gdy sie ich przegada bo IQ nie grzeszą to bronia sie (kazdy amerykanin tak ma) fu motherf...r, i fuk your mom, your mom is a ...itp itd.

zanim wyjedziesz mi teraz ze swoim szwedem to prosze zastanow sie, bo mnie irytuja juz Twoje nic nie wnoszace OT-y

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#103 2007-04-26 16:57:08

Obiwanshinobi
Użytkownik

DiamondBack napisał:

Jeżeli mam być szczery to s?am na ten Twoj amerykanski folklor.

To dla Ciebie zaszczyt, ale co by było, gdyby tak amerykański folklor na?rał na Ciebie?
- że sparafrazuję Przygody dzielnego wojaka Szwejka.

DiamondBack napisał:

Narod amerykanski-ludzie z nosem powyzej czola a gdy sie ich przegada bo IQ nie grzeszą to bronia sie (kazdy amerykanin tak ma) fu motherf...r, i fuk your mom, your mom is a ...itp itd.

zanim wyjedziesz mi teraz ze swoim szwedem to prosze zastanow sie, bo mnie irytuja juz Twoje nic nie wnoszace OT-y

A mi Twoja irytacja zwisa i powiewa.

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-26 17:01:04)

#104 2007-04-27 07:26:26

WhiteDevil
Użytkownik

Obiwanshinobi napisał:
DiamondBack napisał:

Jeżeli mam być szczery to s?am na ten Twoj amerykanski folklor.

To dla Ciebie zaszczyt, ale co by było, gdyby tak amerykański folklor na?rał na Ciebie?
- że sparafrazuję Przygody dzielnego wojaka Szwejka.

DiamondBack napisał:

Narod amerykanski-ludzie z nosem powyzej czola a gdy sie ich przegada bo IQ nie grzeszą to bronia sie (kazdy amerykanin tak ma) fu motherf...r, i fuk your mom, your mom is a ...itp itd.

A mi Twoja irytacja zwisa i powiewa.

Heh , proszę o nierobienie of-topów, (gów***em) może się obrzucać gdzie indziej oczkod heh , prośiłęm również aby nie komentować czyichś mażeń w sposób negatywny.

shiba napisał:

ja zeby zdac studia nieucząc sie i zostac aktorem i grac filmach poronograficznych :d nawed moge sam płacic :d

Jeśli chodzi o to pierwsze to podobno na socjologi powinno Ci się udać. smile (Ale nie gwarantuje)

Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-27 07:28:56)

#105 2007-04-27 07:48:32

NameLess One
Użytkownik

Dżibril napisał:

Heh wykorzystujesz go w 100% , ale w 100% nieświadomie. Poza tym , ty mówisz o wykorzystaniu mózgu do jednego procesu ( na przykład liczenia ) , a ja móie , że w naszym mózgu nie istnieją komórki z których się nie korzysta.

W mózgu są komórki, których nie wykorzystujesz w obecnym momencie praktycznie do niczego. Tworzą one coś w rodzaju materiału zapasowego zdolnego przejąć funkcję uszkodzonych części mózgu.

#106 2007-04-27 08:05:09

marcin2
Użytkownik

NameLess One napisał:
Dżibril napisał:

Heh wykorzystujesz go w 100% , ale w 100% nieświadomie. Poza tym , ty mówisz o wykorzystaniu mózgu do jednego procesu ( na przykład liczenia ) , a ja móie , że w naszym mózgu nie istnieją komórki z których się nie korzysta.

W mózgu są komórki, których nie wykorzystujesz w obecnym momencie praktycznie do niczego. Tworzą one coś w rodzaju materiału zapasowego zdolnego przejąć funkcję uszkodzonych części mózgu.

..i korzystarz z niego tylko w niewielu procentach. Reszta jest jakby "uspiona" i ogolnie chuj wie po co..

Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-27 08:05:49)

#107 2007-05-03 11:39:31

Zjadacz
Użytkownik

Moje marzenia? Hmmm...

-zdać tę pieprzoną maturę i dostać się na anglistykę
-aby polski rząd się zmienił
-chciałbym spotkać się osobiście z czwórką ludzi: prof. Władysławem Bartoszewskim, panią Rumiko Takahashi, Sasakim Kojiro oraz Fabrizio Ravanellim
-chciałbym poznać jakąś ciekawą dziewczynę, która ogląda anime. Ciekawych znam kilka, ale żadna nie lubi M&A.
-chciałbym przejść przez resztę życia tak, jak dotychczas, czyli imprezowo nocami i całkiem spokojnie dniami
-chciałbym wyjechać do Japonii, najlepiej na długo
-spróbować wszystkich alkoholi świata. Póki co, piłem tego bardzo wiele, ale i tak jeszcze mnóstwo przede mną (tanich win nie próbuję)

To chyba wszystkie moje marzenia, które mogę ujawnić jezor Może coś mi się jeszcze przypomni, wtedy dopiszę.

"Skazany na zajebistość"

#108 2007-05-03 19:54:35

feleriys
Użytkownik

Materialnych, namacalnych celów nie mam. Nie licząc dobrego liceum.
Chciałabym być zadowolona z tego co robie i z samej siebie.
Chce stabilności, optymizmu i poczucia bezpieczeństwa.
I chyba niczego więcej od przyszłości nie oczekuje.

Ostatnio edytowany przez feleriys (2007-05-03 20:08:34)

#109 2007-05-03 20:12:05

Sir_Ace
Użytkownik

Poznać piękną, bogatą i wyrozumiałą kobietę, która wprost oszalałaby na moim punkcie i przepisała na mnie swój majątek. Jeśli to nie wyjdzie, do zaakceptowana jest każda inna forma stabilizacji życiowej + szybki (szybszy niż 6kb\s) net. I jakoś to będzie oczkod

#110 2007-05-03 20:13:25

khadzad
Użytkownik

Onejrzeć wszystkie odcinki Zapisków detektywa kindaichi w jezyku polskim oraz przeczytać całą mange^^

#111 2007-05-03 20:14:12

filippiarz
Użytkownik

Szukam przyczyn cierpienia bo marzę o końcu cierpienia.

#112 2007-05-03 20:39:10

Dżibril
Użytkownik

~marcin2 , ~NameLess One , nie będę się spierać ( dawno to czytałem ) , ale z tego co pamiętam to wykorzystujemy WSZYSTKIE komórki mózgowe , ale nigdy równocześnie i różne partie z różną intensywnością. Inną sprawą jest ( tu szczelam , nazwy kompletnie nie pamiętam ) masa szara (?) ( to chyba miało odpowiadać z komunikację pomiędzy neuronami ) , z której prawie w ogóle się nie korzysta.

Ciekawostka : liczba możliwych połączeń między komórkami w mózgu jest ponoć większa niż atomów we wszechświecie.

#113 2007-05-03 20:51:55

Freeman
Użytkownik

Dżibril napisał:

Ciekawostka : liczba możliwych połączeń między komórkami w mózgu jest ponoć większa niż atomów we wszechświecie.

A to interesujące, zwłaszcza w przypadku otwartej koncepcji wszechświata... smile

#114 2007-05-03 20:58:59

Dżibril
Użytkownik

Zależy Freeman , w przypadku zamkniętej mamy do czynienia z ciemną materią ( nieznaną ilością ) czyli liczba atomów mogła by być niespodziewanie duża , model siodła pominiemy i przejdźmy do otwartej : w przypadku rozszerzania się wszechświata ( nieustannego )  możemy mieć do czynienia ze spadkiem energii potencjalnej każdej cząstki co miałoby jakoby zaowocować samotworzeniem się materii ( wiadomo Einstain , zasada zachowania enregii - te sprawy ).  O teorii naprężania próżni się nie wypowiem.

#115 2007-05-03 21:12:33

Dragmaru
Użytkownik

Freeman napisał:
Dżibril napisał:

A to interesujące, zwłaszcza w przypadku otwartej koncepcji wszechświata... smile

A i tak podobno największa z liczb, to ilość kombinacji w GO-10 do 750 (gdzie il. atomów we wszechświecie szacuje się na 10 do 80 ^^-oczywiście pomijając otwartą koncepcje wszechświata:))

#116 2007-05-03 21:43:05

Shinma86
Użytkownik

A mnie się tydzień temu spełniło moje w sumie jedno z największych marzeń. Spotkałam wokalistę grupy Cradle of Filth, którym jest sławny Danislina. Uścisnęłam mu dłoń, pogadałam, strzeliłam pamiątkową fotkę...

Ale i tak jego głos na żywo... Nogi mi zmiękły:P Koncert Cradle of Filth w Rock City w Nottingham - M E G A !!!

smile_big:D:D

Krótko mówiąc, jestem szczęśliwa[yahoo]

Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-05-03 21:45:26)

#117 2007-05-03 21:48:44

Freeman
Użytkownik

Dżibril napisał:

Zależy Freeman , w przypadku zamkniętej mamy do czynienia z ciemną materią ( nieznaną ilością ) czyli liczba atomów mogła by być niespodziewanie duża , model siodła pominiemy i przejdźmy do otwartej : w przypadku rozszerzania się wszechświata ( nieustannego )  możemy mieć do czynienia ze spadkiem energii potencjalnej każdej cząstki co miałoby jakoby zaowocować samotworzeniem się materii ( wiadomo Einstain , zasada zachowania enregii - te sprawy ).  O teorii naprężania próżni się nie wypowiem.

To wszystko było do mnie? Ale o co chodzi?! smile
Nie czaję bazy - z tego posta wynika, że liczba atomów we wszechświecie nawet zamkniętym może być większa niż liczba możliwych połączeń między komórkami w mózgu, dlatego nie wiem, co chciałeś mi nim udowodnić smile_big
Żeby nie było offtopa, to marzę, żeby poznać liczbę możliwych połączeń między komórkami w mózgu smile

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-05-03 21:49:52)

#118 2007-05-03 21:52:26

pa3cja
Użytkownik

[cytuj]Żeby nie było offtopa, to marzę, żeby poznać liczbę możliwych połączeń między komórkami w mózgu smile[/quote]
Google, prawde ci powie. Kurde, zawsze chcialam to napisac :] smile_big

Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-05-03 21:53:01)

#119 2007-05-03 21:58:49

Dżibril
Użytkownik

Rozpędziłem się baka lubię takie tematy i zacząłem gdybać. Nie chciałem nic udowadniać tylko zachęcić do OT [oops].

A co do marzeń - chciałbym , żeby ktoś wziął się za polski system edukacji i zrobił w nim porządek. Chciałbym , żeby nauczyciele to była elita - sami inteligenci , tak żeby dzieciakom i młodzieży szacunek sam z siebie przychodził. Bo teraz , ta banda ( z wyjątkami oczywiście ) z brakami w wykształceniu , bez umiejętności nauczania i po prostu głupia przyprawia mnie o dreszcze. jeszcze w moim liceum nie jest tak źle ( w końcu elitarne oczkod) , ale jak sobie wspomnę paru nauczycieli z gima....

#120 2007-05-03 22:47:53

Zjadacz
Użytkownik

Dżibril napisał:

A co do marzeń - chciałbym , żeby ktoś wziął się za polski system edukacji i zrobił w nim porządek. Chciałbym , żeby nauczyciele to była elita - sami inteligenci , tak żeby dzieciakom i młodzieży szacunek sam z siebie przychodził. Bo teraz , ta banda ( z wyjątkami oczywiście ) z brakami w wykształceniu , bez umiejętności nauczania i po prostu głupia przyprawia mnie o dreszcze. jeszcze w moim liceum nie jest tak źle ( w końcu elitarne oczkod) , ale jak sobie wspomnę paru nauczycieli z gima....

Wiesz, ja idę na nauczyciela,(joke mode on) więc może chociaż po części się spełni smile_lol (joke mode off)

"Skazany na zajebistość"

Stopka forum

© Animesub.info 2025