#1 2007-04-24 19:39:38

WhiteDevil
Użytkownik

Marzenia, poszukiwania w życiu ?

Jeśli potraficie wyrazić swoje własne mażenia/poszukiwania życiowe w słowach, niezależnie od wieku, doświadczenia, to proszę wpisać je tutaj niezależnie od czasu i sensu,składni zdania czy też ortografi.

-----
Pozwulcie że zaczne oczkod

Aktualnie moim piorytetem jest poszukiwanie kobiety najprawdopodobniej brunetki jeżdżądzej czarnym sportowym samochodem (tylko i wyłącznie znak rozpoznawczy dla mnie oczkod ), wysoce prawdobodobne iż jest nadwyraz ukrycie inteligenta. smile_big

Jak na dzisiaj jest to piorytet.

Proszę nie lekceważyć powyższych słów smutny , jak ostatnimy czasy często się to zdaża na ANSI, są one dla mnie wystarczająco (?) ważne smile , zupełnie jak to czyjeś poszukiwania czy też mażenia , dlatego nielekceważcie słów moich oraz innych użytkowników, którzy się wypowiedzą.

--
Za błedy przepraszam .

Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-24 19:41:14)

#2 2007-04-24 19:46:49

marcin2
Użytkownik

Odp: Marzenia, poszukiwania w życiu ?

WhiteDevil napisał:

Pozwulcie że zaczne. (...) Za błedy przepraszam .

Slusznie;)

O doswiadczeniach mozemy sobie pogadac nie na otwartym kanale, inaczej moze mnie MO odwiedzic:P

PS. dlaczego to jest takie wazne dla ciebie?

Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-24 19:49:39)

#3 2007-04-24 19:51:33

khadzad
Użytkownik

Hmm marzenia...są zbyt osobiste wiec ci ich nie zdradze^^ życiowy cel...japonistyka potem jeśli bóg da otworzenie własnego wydawnictwa(jak jpf i waneko)...w sumie to do marzeń powinno iść...piekne aczkolwiek nierealne xD

#4 2007-04-24 19:52:58

FranzKafka
Użytkownik

Moim marzeniem jest znaleźć lekką i przyjemną pracę i zamieszkać w niewielkim domku nad jeziorem w pobliżu lasku...

#5 2007-04-24 19:55:39

DiamondBack
Użytkownik

być kimś więcej... spełnić się oczkod

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#6 2007-04-24 20:10:03

Dżibril
Użytkownik

Szwajcaria , CERN , domek w górach , skrzynka piwa w piwnicy , powodzenie w pracy , żona intelektualistka i dziecko-geniusz.

Niczego więcej nie pragnę.

#7 2007-04-24 20:12:13

Nevar
Użytkownik

Jak już napisał ~marcin2, to temat raczej na chat/gg/cokolwiek innego niż forum, więc raczej topic długo nie pożyje ;] Ja chciałbym żyć bez zmartwień, w dużym domu, którego sobie nie kupię, bo w Polsce nie można się dorobić w uczciwy sposób, a żeby kupić coś większego trzeba brać pożyczki xD.

A żeby całkowicie ta dyskusja nie zdechła, to mogę dać pytanie "Marzenia/życzenia/oczekiwania związane z M&A", czyli życzenia w stylu "chciałbym, żeby ta i tamta manga została wydana w Polsce", "chciałbym, żeby na podstawie tej i tej mangi stworzyli anime" ;]

Moje "marzenie" dotyczące M&A to... Żeby ktoś (a właściwie to studio Madhouse - goście, którzy ekranizują Death Note) wziął się za anime na podstawie mangi Battle Royale :] Po całkowitym przeczytaniu mangi (już kilka lat temu) uważam, że anime byłoby hitem na miarę DN smile

#8 2007-04-24 20:12:57

WhiteDevil
Użytkownik

khadzad napisał:

Hmm marzenia...są zbyt osobiste wiec ci ich nie zdradze^^ życiowy cel...japonistyka potem jeśli bóg da otworzenie własnego wydawnictwa(jak jpf i waneko)...w sumie to do marzeń powinno iść...piekne aczkolwiek nierealne xD

"Moje marzenia są piekne jak marzenia ale są nie do spełnienia" -  Chyba więkrzość ludzi to zna oczkod

:d "Co to za mażenie jeśli możesz je spełnić" - to pewnie tylko część

khadzad napisał:

Hmm marzenia...są zbyt osobiste wiec ci ich nie zdradze^^

To jest oczywiste i nikt tego nie wymaga , oczkod jeśli masz ochotę to pisz smile , mi osobiście chodziło o aktualny piorytet, który 'pokazał' sie około tygodnia temu oczkod

marcin2 napisał:

Slusznie;)

Mam nadzieje iż chodziło Ci o nie komentowanie oczkod

marcin2 napisał:

O doswiadczeniach mozemy sobie pogadac nie na otwartym kanale, inaczej moze mnie MO odwiedzic:P

Jeśli będziesz miał ochotę, chetnie ich wysłucham na gg smile , nie obiecuję nic pozatym oczkod

marcin2 napisał:

PS. dlaczego to jest takie wazne dla ciebie?

Ponieważ jeśli to może zaważyć o mojej przyszłości, to jest dla mnie w jakiś sposób ważne oczkod

FranzKafka napisał:

Moim marzeniem jest znaleźć lekką i przyjemną pracę i zamieszkać w niewielkim domku nad jeziorem w pobliżu lasku...

Skomentuje to tylko tak : "Wspaniałe 'marzenie'" gratuluje smile

DiamondBack napisał:

być kimś więcej... spełnić się oczkod

Tak samo wspaniałe ,lecz bardziej ambitne jak dla mnie, które będzie wymagać owiele więcej 'kosztów' oczkod

Dżibril napisał:

Szwajcaria , CERN , domek w górach , skrzynka piwa w piwnicy , powodzenie w pracy , żona intelektualistka i dziecko-geniusz.

Niczego więcej nie pragnę.

"skrzynka piwa w piwnicy" - mam nadzieje iż myślałeś o dziennej dawce bo jak nie to cóż mi by brakło oczkod , generalnie również wspaniałe mażenie (wybaczcie Mi ten sam tekst ale biorę pod uwage różne 'częstotliwości ludzkie' smile )

Nevar napisał:

Jak już napisał ~marcin2, to temat raczej na chat/gg/cokolwiek innego niż forum, więc raczej topic długo nie pożyje ;] Ja chciałbym żyć bez zmartwień, w dużym domu, którego sobie nie kupię, bo w Polsce nie można się dorobić w uczciwy sposób, a żeby kupić coś większego trzeba brać pożyczki xD.

Nie zalęży mi na tym by topic pożył smutny , a mi wystarczyło jedno krótkie zdanie by się w peien sposób spełnić i wcale nie oczekuje odrazu odpowiedzi jak na czacie tylko przemyślanej odpowiedzi/wypowiedźi prosto z serca którą będe mógł przeczytać kiedy kolwiek smile (również ze zrozumieniem np '' i "" ? smile_big ), ale nie ważne co do dalszego twojego cytatu uważam iż mija się z celem w końcu każdy Polak potrafi wydać 3 razy więcej niż zarobi smile

NameLess One napisał:

W najbliższej przyszłości poszukuję napisów do dalszych epków (i samych epków) Death Note, Hell Girl i Moonlight Mile

Co do bardziej dalekosiężnych planów to dziewczyna (stała) i po ukończeniu studiów dobra praca (, którą będę lubił).

Moim marzeniem chyba z innej beczki jest odsunięcie w końcu oszołomów od władzy w tym kraju. Jeśli się ono nie spełni to będę musiał wyjechać, choć nie chcę tego smutny

Mam nadzieję iż nie do "Talibów" (Nie mam nic do Nich), z tego powodu iż się troszke znamy 'Alchemiku', "Co do bardziej dalekosiężnych planów to dziewczyna (stała) i po ukończeniu studiów dobra praca" (, którą będę lubił)." życze Ci tego osobiście z caego serca smile_big jako 'kompan' w swej podróży oczkod

Shinma86 napisał:

Oczywiście fajnie by było być osobą wpływową i możliwie zamożną, no ale do tego to już teraz staram się dążyć ciężką pracą. Póki co są to tylko marzenia:D

Wybacz, lecz moim zdaniem aby cos takiego wykorzystać na swój sposób trzeba być nadwyraz inteligętną osobą (chodzi mi o to że wpływy sława wpływa na ludzi z Twojego otoczenia), by ludzie tobą nie gardzili za twoimi plecami lecz Cię szanowali oczkod , skoro odważyłaś się napisać to tutaj to Cię szczeże podziwiam i uważam iż jesteś 'odpowiednią' osobą smile , "Twój kolejny krok do spęłnienia mażeń właśnie wstrząsnął ziemią pod Twymi stopami" .

Obiwanshinobi napisał:

Jedno z moich marzeń, to żeby zaistniał jakiś taki front wojującej polszczyzny, żeby kilka osób (jedna Masłowska wiosny nie czyni, Stanisław Lem umarł) zaczęło napie?dalać po polsku dostatecznie świadomie i wystarczająco donośnie, abym schodząc z tego łez padołu mógł sobie pomyśleć "jeszcze polska mowa nie zginęła". Warunki temu sprzyjają - teksty łatwiej rozpowszechniać niż kiedykolwiek dotąd, wypowiadanie się pisemnie wielkich nakładów finansowych nie wymaga, więc się obejdzie bez czekania na Unijne Dotacje.

Nie mogłem się powstrzymać przed pujściem spać więc odpowiem . Czy nie sławnym tekstem w świecie stało się "DOBRE BO POLSKIE" (wybaczcie za duże liery smutny ) smile_big .

Freeman napisał:

O dziwo nikt nie marzy o pokoju na świecie, zlikwidowaniu dziury ozonowej i uratowaniu wielorybów. Widać forumowicze zasadniczo różnią się od osób startujących w konkursach piękności.

Wybacz sam zadekloraweł aby nie komentowąć. Ale jak to przeczytałem to się popłakałem ze śmiechu nie z byle jakiego, błachego powodu oczkod , ale sami wiemy od czego to jest zależne smutny

dulu napisał:

Dobra, ja jestem dość leniwy, więc i moje dalsze życie pewnie takie będzie (mam nadzieję) Po ukończeniu obecnej szkoły a później jakiś studiów chciałbym dostać jakąś pracę. Nie muszę zarabiać kokosów, byleby wystarczało na codzienne życie... poznać kobietę, tą jedyną i mieć z nią dwójkę dzieci, najpierw chłopak później dziewczynka (różnica między nimi 2 lata). Pragnąłbym by moje dzieci były szczęśliwe i dumne ze swoich rodziców:). Chciałbym zestarzeć się z moją jedyna i pierwszy umrzeć ale poznać wnuki... to chyba tyle:D, ale jak na razie zdać z matmy:P

Wycisnołęś ze mnie ostanie łzy , jestem Dumny że tacy ludzie jeszcze istnieją oczkod

Arunis napisał:

ehh a ja tak spontanicznie chciałbym życ na granicy konoha i soul society no i jeszcze paru landów z licznych seri anime xD smile ale nigdy w takim świecie jak np z lain, blood, hellsinga,itp. smile

Ty zaś mnie rozbawiłeś smile , za dużo Anime smile_big heheheh żartuję oczywiście smile . Lepiej trsktować niektóre 'żeczy' jako "mity", 'zawierająca w sobie przynajmniej 1% z realności', oczkod

Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-24 21:08:57)

#9 2007-04-24 20:13:15

NameLess One
Użytkownik

W najbliższej przyszłości poszukuję napisów do dalszych epków (i samych epków) Death Note, Hell Girl i Moonlight Mile

Co do bardziej dalekosiężnych planów to dziewczyna (stała) i po ukończeniu studiów dobra praca (, którą będę lubił).

Moim marzeniem chyba z innej beczki jest odsunięcie w końcu oszołomów od władzy w tym kraju. Jeśli się ono nie spełni to będę musiał wyjechać, choć nie chcę tego smutny

Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-04-24 20:14:57)

#10 2007-04-24 20:17:09

WhiteDevil
Użytkownik

Miał być edit oczkod

Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-24 20:17:58)

#11 2007-04-24 20:22:23

Shinma86
Użytkownik

Aleś dowalił temat... Jeśli każdy by zaczął szczerze pisać o swych najskrytszych marzeniach, to wtedy stałbyś się milionerem pisząc bestsellera pod tytułem "Zwierzenia na forum" i ze znalezieniem (inteligentnej) brunetki w czarnym sportowym samochodzie nie miałbyś najmniejszego problemu. smile_big

Ale czemu nie. Można się przyłączyć:)

To ja bym chciała któregoś dnia pojechać do Japonii, spotkać się z Koutą Hirano i uściskać mu dłoń. Chciałabym mu pogratulować i podziękować za Hellsinga przede wszystkim, ale również za Gunmanię i za Dai-Doujin Monogatari i zachęcić by skończył to ostatnie. No i potem bym trochę pozwiedzała i mogła wrócić do domu, gdziekolwiek wtedy mój dom by był. Oczywiście fajnie by było być osobą wpływową i możliwie zamożną, no ale do tego to już teraz staram się dążyć ciężką pracą. Póki co są to tylko marzenia:D

Ostatnio edytowany przez Shinma86 (2007-04-24 20:40:45)

#12 2007-04-24 20:24:15

Obiwanshinobi
Użytkownik

Jedno z moich marzeń, to żeby zaistniał jakiś taki front wojującej polszczyzny, żeby kilka osób (jedna Masłowska wiosny nie czyni, Stanisław Lem umarł) zaczęło napie?dalać po polsku dostatecznie świadomie i wystarczająco donośnie, abym schodząc z tego łez padołu mógł sobie pomyśleć "jeszcze polska mowa nie zginęła". Warunki temu sprzyjają - teksty łatwiej rozpowszechniać niż kiedykolwiek dotąd, wypowiadanie się pisemnie wielkich nakładów finansowych nie wymaga, więc się obejdzie bez czekania na Unijne Dotacje.

#13 2007-04-24 20:24:20

khadzad
Użytkownik

Hmm marzenie co do M&A(po którym zostane totalnie wyśmiany pewnie xD)...żeby to wszystko było prawdziwe...

#14 2007-04-24 20:31:22

Xenosage
Użytkownik

Moim marzeniem jest znalezienie w przyszłości dobrze płatnej pracy, a na koniec żeby umrzeć śmiercią naturalną, bo nie chciałbym zginąć ani w żadnym wypadku, ani pod
kołami jakiegokolwiek pojazdu jezor smile_big

[cytuj]~Khadzad: Hmm marzenie co do M&A(po którym zostane totalnie wyśmiany pewnie xD)...żeby to wszystko było prawdziwe...[/quote]
Cóż, a ja uważam że nie wyśmieję cię, bo sam chciałbym żeby tak było jezor Mogłem to napisać , ale gdy człowiek chce coś zrobić to wypada mu wszystko z głowy.

Ostatnio edytowany przez Xenosage (2007-04-24 20:34:11)

#15 2007-04-24 20:34:14

malkor
Użytkownik

Fajna kobieta, dzieciak lepszy ode mnie, dokonanie czegoś za co zapisze się w histori, wytępienie pieprzonych krytyków.

#16 2007-04-24 20:41:54

Freeman
Użytkownik

Srogie tematy ostatnimi czasy się pojawiają smile

Marzenia o rodzinie, pracy, pieniądzach i 3rd Gig to dla mnie raczej swego rodzaju cele, niż "prawdziwe marzenia". Osobiście marzę, by jeszcze za mojego życia nawiązano kontakt (taki "oficjalny") z pozaziemską cywilizacją i by jeszcze za mojego życia powstała "prawdziwa" Sztuczna Inteligencja.

O dziwo nikt nie marzy o pokoju na świecie, zlikwidowaniu dziury ozonowej i uratowaniu wielorybów. Widać forumowicze zasadniczo różnią się od osób startujących w konkursach piękności.

Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-24 20:48:39)

#17 2007-04-24 20:44:22

dulu
Moderator

Dobra, ja jestem dość leniwy, więc i moje dalsze życie pewnie takie będzie (mam nadzieję) Po ukończeniu obecnej szkoły a później jakiś studiów chciałbym dostać jakąś pracę. Nie muszę zarabiać kokosów, byleby wystarczało na codzienne życie... poznać kobietę, tą jedyną i mieć z nią dwójkę dzieci, najpierw chłopak później dziewczynka (różnica między nimi 2 lata). Pragnąłbym by moje dzieci były szczęśliwe i dumne ze swoich rodziców:). Chciałbym zestarzeć się z moją jedyna i pierwszy umrzeć ale poznać wnuki... to chyba tyle:D, ale jak na razie zdać z matmy:P

#18 2007-04-24 20:47:07

DiamondBack
Użytkownik

Temat ma jak najbardziej sens jak i wypowiadanie sie w nim oczkod

Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/

#19 2007-04-24 20:50:53

Arunis
Zbanowany

ehh a ja tak spontanicznie chciałbym życ na granicy konoha i soul society no i jeszcze paru landów z licznych seri anime xD smile ale nigdy w takim świecie jak np z lain, blood, hellsinga,itp. smile

#20 2007-04-24 20:54:20

WhiteDevil
Użytkownik

Odpowiedzi w moim 2 wątku na resztę opdpowiem jutro jeśli zajdzie taka konieczność smile ponieważ już jestem zmęczony i idę spać smutny

Stopka forum

© Animesub.info 2025