Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Grejpfrut ile ty masz lotek?
SORRY ZA SPAM!
A wyślij mu PM Ja wiem Za jego pozwoleniem podam, ale jak chce niech sie dalej ukrywa
Nie wygląda mi grejpfrut na ośmiolatka. Przynajmniej z pisowni to nie wynika, natomiast z używanego słownictwa jak najbardziej ma umysł ośmioletniego dziecka, które cieszy każde użyte przekleństwo w swej prezentacji, bo przecież to takie "kur..." dorosłe. No, cóż skusiłem się, by zajrzeć na bloga. Wniosek jest jeden do Centrum Kształcenia Praktycznego ośmiolatkom wstęp wzbroniony, przynajmniej wiekiem, a nie jak w przypadku grejpfruta umysłem.
Mam jeszcze jedną hipotezę, że pod nickiem grejpfruta kryje się Michel Jackson. On lubi chłopców zwłaszcza ośmioletnich, to i szuka sobie "sparing partnerów".
By the way... jako ośmiolatek to dopiero powinieneś uczyć się składać wyrazy z literek, a nie budować całe zdania, skądinąd nawet całkiem stylistycznych, no chyba że mamy doczynienia z geniuszem pokroju młodego Mozarta[los]
1. Michael Jackson - nie, dziękuję, jeszcze nie muszę nosa kropelką przyklejać.
2. geniusz - no przecież Mozart - nie
3. mój niby prawdziwy wiek (ale to wszystko to iluzja...) poszukajcie sobie na joggerze
4. ~fillip75: słownictwo? to chyba ci chodzi o tą śmieszną stronę co kiedyś popełniłem co do 'jak ze mną rozmawiać' - to i tak część wulgaryzmów usunąłem ^^
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-09 17:19:29)
Didlet, zgłośił się ktoś? 20 zł to 5 piw, nie ma szans... :d.
10 piw:P Ĺťubr:)
Strony Poprzednia 1 2