#21 2006-07-09 13:06:29

Kisiel
Użytkownik

Odp: co powiecie na duzy serwer ftp z anime?

Eragon napisał:

Grejpfrut ile ty masz lotek?

SORRY ZA SPAM!

A wyślij mu PM jezor Ja wiem smile Za jego pozwoleniem podam, ale jak chce niech sie dalej ukrywa smile_lol

10721827ve.gif

#22 2006-07-09 17:13:00

grejpfrut
Użytkownik

fillip75 napisał:

Nie wygląda mi grejpfrut na ośmiolatka. Przynajmniej z pisowni to nie wynika, natomiast z używanego słownictwa jak najbardziej ma umysł ośmioletniego dziecka, które cieszy każde użyte przekleństwo w swej prezentacji, bo przecież to takie "kur..." dorosłe. No, cóż skusiłem się, by zajrzeć na bloga. Wniosek jest jeden do Centrum Kształcenia Praktycznego ośmiolatkom wstęp wzbroniony, przynajmniej wiekiem, a nie jak w przypadku grejpfruta umysłem.
Mam jeszcze jedną hipotezę, że pod nickiem grejpfruta kryje się Michel Jackson. On lubi chłopców zwłaszcza ośmioletnich, to i szuka sobie "sparing partnerów". oczkod
By the way... jako ośmiolatek to dopiero powinieneś uczyć się składać wyrazy z literek, a nie budować całe zdania, skądinąd nawet całkiem stylistycznych, no chyba że mamy doczynienia z geniuszem pokroju młodego Mozarta[los]

1. Michael Jackson - nie, dziękuję, jeszcze nie muszę nosa kropelką przyklejać.
2. geniusz - no przecież jezor Mozart - nie jezor
3. mój niby prawdziwy wiek (ale to wszystko to iluzja...) poszukajcie sobie na joggerze jezor
4. ~fillip75: słownictwo? to chyba ci chodzi o tą śmieszną stronę co kiedyś popełniłem jezor co do 'jak ze mną rozmawiać' - to i tak część wulgaryzmów usunąłem ^^

Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-09 17:19:29)

#23 2006-07-09 17:19:18

Zeus
Użytkownik

ard napisał:

Didlet, zgłośił się ktoś? 20 zł to 5 piw, nie ma szans... :d.

10 piw:P Ĺťubr:)

Stopka forum

© Animesub.info 2024