Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zamierzam założyć nową grupę skanlacyjną. Czy są jacyś chętni aby się dołonczyć ?
Fanowskie tłumaczenie mang z tego co mi wiadomo. Można to tak w skrócie chyba nazwać.
Zresztą temat raczej nie bez powodu umieszczony w dziale "Tłumaczenie mang".
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-02-03 18:07:22)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
.
Ostatnio edytowany przez pnat (2013-01-14 01:44:20)
Chcę tłumaczyć z angielskiego.Arry znasz dobrze ten język ? To morze zostaniesz tłumaczem .
Adi - zapraszam na GG - wysłałem ci już info z moim numerem. Tak się składa że też jestem z Chojnic, więc jeśli się nadajesz to kto wie, może będziesz mógł do nas dołączyć.
no to pozdro dla Chojnic [oops]
a tak na poważnie to ciężka sprawa z takim tłumaczeniem
rzekłbym nawet, że szybciej bym się rzucił na translację
anime niż mangi...
pozatem jak się nie ma LCD to się niewygodnie czyta
z ekranu
Ostatnio edytowany przez fuchikoma (2006-04-28 02:28:12)
Ja się trochę bawiłem w tłumaczenie mang (przerobiłem 1 rozdział), ale robiłem to solo (moje tłumaczenie i edycja) i miałem tylko painta do dyspozycji (więc wychodziło raczej kiepsko, ale jak na jedną osobę to poszło mi chyba całkiem nieźle ) jak ktoś zainteresowany to niech da znać mogę przesłać fragmenty. W razie czego może znalazłoby się trochę czasu na takie zajęcie więc mogę pomóc
hehe, ja rowniez chcialam kiedys zobaczyc jak to jest tlumaczyc mange, i powiem ze duzooo przyjemniejsze niz anime hehe
Przetlumaczylam troszke Kingdom Heart, jakos z pol roku temu, nie mam pojecia czy ktos w PL wpadl na taki pomysl, ale jesli jest zainteresowany, ja moglabym przeslac to co juz przetlumaczylam
Yyy ja się znam an engliszu jak kogoś potrzebujesz to proszę na GG Od 8 lat sim ujczem [szpan]
hmmm prawie wszyscy tlumacza z angola a moze jest ktos kto zna japonski?
hmmm prawie wszyscy tlumacza z angola a moze jest ktos kto zna japonski?
wszyscy tłumaczą z angola bo to najbardziej rozpowrzechniony język, a co do japońskiego jak tylko nauczę się perfekto englisza to pójdę na jakiś kurs japanese, lub nie wiem czy nie zastanowic się nad japonistyką ale do czego ona mi sie przyda w polsce:D trzeab bybyło do japonii pojechać, a japoński umieć już dawno chciałem, jak umiesz angielki to masz najlepsze tlumaczenie jakie da się zrobić i tak będzie:D
EDIT: sory za zagmatfanego posta, ale jest ta godzina, a ja sie dzisiaj zajechałem na rowerze i spać mi się chce, a jak i spać to i łeb boli:D
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-04 02:50:20)
Strony 1