Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
recerkulator napisał:(z filmu wynika że musi być dalsza część )
Właśnie z filmu wynika, że NIE MA więcej kontynuacji. W końcu nazywa się THE END OF EVANGELION (Koniec Evangeliona)
Przy okazji, wrzucaj posty do worda czy innego co sprawdza pisownię, bo ledwo rozszyfrowałem o czym piszesz.
Ale ja mam taką Cześć jak jest koniec ludzkości i (sory za pisownie imion ale morze się ktoś domyśli o co mi chodzi ) Rej się rospada na kawałki a Asuka jest jakimś dziwnym trafem ożywiona i ten chłopak na imię miał chyba Shindzi (nie jestem na swoim kompie i nie pamiętam dokładnie pisowni imion )ja zaczyna dusić i bum koniec .Czy to ostateczny koniec jeśli tak to się zawiodłem na prawdę mogłaby być dalsza kontynuacja
[cenzura][cenzura][cenzura][cenzura][cytuj]Ale ja mam taką Cześć jak jest koniec ludzkości i (sory za pisownie imion ale morze się ktoś domyśli o co mi chodzi ) Rej się rospada na kawałki a Asuka jest jakimś dziwnym trafem ożywiona i ten chłopak na imię miał chyba Shindzi (nie jestem na swoim kompie i nie pamiętam dokładnie pisowni imion )ja zaczyna dusić i bum koniec .Czy to ostateczny koniec jeśli tak to się zawiodłem na prawdę mogłaby być dalsza kontynuacja
[/quote]
Ktos tego goscia wogole kapuje ?? bo ja juz oczoplansu dostaje i noz w kieszeni otwiera jak probuje go rozszyfrowac [deprecha]boze chron nas od takich
ja mam wszystko z rodzinki dys. :P nigd nie umiałem pisać ale za to czytam zaje***cie
Strony Poprzednia 1 2 3 4