#61 2006-05-23 18:20:45

recerkulator
Użytkownik

Odp: Serwis z dużą bazą danych anime

amarthar napisał:
recerkulator napisał:

(z filmu wynika że musi być dalsza część )

Właśnie z filmu wynika, że NIE MA więcej kontynuacji. W końcu nazywa się THE END OF EVANGELION (Koniec Evangeliona) jezor

Przy okazji, wrzucaj posty do worda czy innego co sprawdza pisownię, bo ledwo rozszyfrowałem o czym piszesz.

Ale  ja mam  taką Cześć  jak jest koniec  ludzkości i (sory za pisownie imion ale morze się ktoś domyśli o co mi chodzi ) Rej się rospada na kawałki  a Asuka jest jakimś dziwnym trafem ożywiona  i  ten chłopak  na imię  miał chyba  Shindzi (nie jestem na swoim kompie i nie pamiętam dokładnie pisowni imion )ja zaczyna dusić  i bum koniec   .Czy to ostateczny koniec  jeśli tak to się zawiodłem  na prawdę mogłaby  być dalsza kontynuacja

#62 2006-05-23 19:45:01

Rekid
Użytkownik

cenzura[cenzura][cenzura][cenzura][cenzura][cytuj]Ale ja mam taką Cześć jak jest koniec ludzkości i (sory za pisownie imion ale morze się ktoś domyśli o co mi chodzi ) Rej się rospada na kawałki a Asuka jest jakimś dziwnym trafem ożywiona i ten chłopak na imię miał chyba Shindzi (nie jestem na swoim kompie i nie pamiętam dokładnie pisowni imion )ja zaczyna dusić i bum koniec .Czy to ostateczny koniec jeśli tak to się zawiodłem na prawdę mogłaby być dalsza kontynuacja
[/quote]

Ktos tego goscia wogole kapuje ?? bo ja juz oczoplansu dostaje i noz w kieszeni otwiera jak probuje go rozszyfrowac [deprecha]boze chron nas od takich cholera

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#63 2006-05-23 20:16:47

szefu
Zbanowany

ja mam wszystko z rodzinki dys. jezor:P nigd nie umiałem pisać ale za to czytam zaje***cie

Stopka forum

© Animesub.info 2024