#41 2006-04-26 01:02:40

opcy
Użytkownik

Odp: Coś a bym zapłakał, utopił się w łzach

Może Gantz, mocne i jest kilka wzrószających scen (chociaż bardziej na psychike uderza niż na uczucia)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#42 2006-04-26 01:18:35

johny_lennon
Użytkownik

Kimagure Orange Road - I Want to Return to That Day
spoiler jezor
moment w ktorym Kyosuke wyznaje Hikaru ze kocha Madoke i pozniejszy ciag wydarzen - bardzo dramatycznie jest to przedstawione az sie mozna placze

#43 2006-04-26 02:14:09

EMP
Użytkownik

#44 2006-04-26 08:16:40

pawel198804
Użytkownik

Dżibril napisał:

Air seria jest beznadziejny w prównaniu do movie. Nosy tych postaci śnią mi sie po nocach.

Szok normalnie szok... movie nie ma w sobie NIC kompletnie NIC, zero klimatu, zbyt mało czasu, zbyt szybko wszystko się dzieje i widz nie zdąrzy nawet przywiązać się do postaci, więc zakończenie nie wywrze na nim żadnego wrażenia...dobra koniec dyskusji o AIR The Movie bo widzę, że twoje poglądy różnią się od moich o 180 stopni. fuj

#45 2006-04-26 08:19:00

johny_lennon
Użytkownik

btw. tego air the movie to jest kompliacja air tv ? bo jeszcze nie zdarzylem tego  ogladnac wstyd

#46 2006-04-26 10:36:07

Noctis
Użytkownik

FullMetal Alchemist, ep07 i ep25. Ja osobiście ryczę bardziej przy tym pierwszym. Kurcze, oglądałem ten odcinek kilka razy pod rząd (z racji przygotowywania subów do niego) i za każdym razem, w tym samym momencie, ryczałem.

Wolf's Rain - końcowe epizody. Niepamiętam w którym konkretnie odcinku, ale jest tam jedna scena, kiedy załamuje się lód i [tutaj byłby spoiler] spada w dół razem z [tutaj też byłby spoiler]. Sposób przedstawienia tego momentu w anime jest po prostu powalający. Z wrażenia na moment zapomniałem, że wypadałoby oddychać smile_big A potem oczy jakoś tak dziwnie mi się zaszkliły...

No i jeden z odcinków Neon Genesis Evangelion - konkretniej ten, w którym [spoiler ahead!] wybucha Unit 0[end of spoiler]. Oj, zakręciła się łezka w oku.

#47 2006-04-26 10:40:16

Psychopata
Użytkownik

Noctis napisał:

FullMetal Alchemist, ep07 i ep25. Ja osobiście ryczę bardziej przy tym pierwszym. Kurcze, oglądałem ten odcinek kilka razy pod rząd (z racji przygotowywania subów do niego) i za każdym razem, w tym samym momencie, ryczałem.

Wolf's Rain - końcowe epizody. Niepamiętam w którym konkretnie odcinku, ale jest tam jedna scena, kiedy załamuje się lód i [tutaj byłby spoiler] spada w dół razem z [tutaj też byłby spoiler]. Sposób przedstawienia tego momentu w anime jest po prostu powalający. Z wrażenia na moment zapomniałem, że wypadałoby oddychać smile_big A potem oczy jakoś tak dziwnie mi się zaszkliły...

No i jeden z odcinków Neon Genesis Evangelion - konkretniej ten, w którym [spoiler ahead!] wybucha Unit 0[end of spoiler]. Oj, zakręciła się łezka w oku.

Ja sie nie wzruszylem przy Wolf's Rain, ale u mnie to normalne, bo nie mam serca. Ale trzeba przyznac, ze moment jest naprawde mocny.
Ale dla mnie mocniejsze jest FMA, jak ojczulek zamienil, sami wiecie kogo i sami wiecie w co. A potem co sie z tym czyms dzialo. Normalnie szok.

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-04-26 10:40:42)

#48 2006-04-27 00:58:53

wariacik
Użytkownik

kgne
mai hime
niektore z odcinkow naruto
co do saikano to gdy ogladalem to chcialem wstac do kompa i kopnac w monitor smile_big. ile do cholery mozna sluchac dialogow typu:
-Shuuji
-Chise
-Shuuji
-Chise
-Shuuji,Shuuji,Shuuji
-Chise,Chise,Chise,Chise,Chise...
itd

Stopka forum

© Animesub.info 2024