Nie jesteś zalogowany.
A ja sobie prenumerate zamówiłem. Bo mnie już szlag trafiał jak szukałem drugiego egzemplaża(nigdzie go nie było!!). Ale się nad jednym zastanawiam, zamówiłem wczoraj rano, wysłałem kase na ich konto(przelew), i do tej pory pisze że jest nie zapłacone w statusie zamówienia[kombinuje]
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-04-19 17:01:56)
A ja sobie prenumerate zamówiłem. Bo mnie już szlag trafiał jak szukałem drugiego egzemplaża(nigdzie go nie było!!). Ale się nad jednym zamówiłem wczoraj rano wysłałem kase na ich konto(pczelew), i do tej pory pisze że jest nie zapłacone w statusie zamówienia[kombinuje]
Jeśli nie wysyłałeś Elixirem to transfer może iść do 3 dni roboczych Ja chyba zrobię tak samo, bo nie mogę nigdzie u siebie dostać vol.2.
uwaga uwaga ... dzis w skrzynce znalazlem GITSa ... juz sie balem ze mi nie przysla czy cos ... a tu jednak ... data nadania 14.04 wiec w piatek
pudełko jest? pewnie nie...
kurde a mi jeszcze nie przysłali:( ah ta poczta polska
1 wszy kiosk ni ma
6 kisk ni ma
salon prasowy w centrum handlowym (wielgachny) ni ma
male zamaskowane stoisko przy markecie NARESZCIE MAM
pudelka nie ma ... ale chociaz plakat i plytka sa w jednym kawalku a tego obawialem sie najbardziej
Na anfo ktos pisał, że pudełko ma być z 3 numerem. Jesli chodzi o poczte to ja jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że u mnie na wsi listonosz donosi poczte do domu. Więc nie grozi mi zniszczenie z powodu wciskania paczki do skrzynki.
Na stronce napisali, że 13 wysłali[zly] (przynajmniej mi). Do mnie dopiero dziś doszło, ale nie było mnie w domu. Zostaje tylko iść na pocztę i odebrać , co u mnie oznacza to godzinę w plecy....[cholera]
Ostatnio edytowany przez Innuendo (2006-04-19 21:00:29)
Ale to chyba zwykłym listem idzie? Nie wiem bo juz "bezpieczna" koperta w koszu.
Tak, do mnie w końcu też dotarło[szpan]
Obejrzałem sobie jeden odcinek na stacjonarnym, resztę zaraz dokończę na kompie!!
Ktos tam pisał wcześniej (Anaka??), że będzie hurtem oglądać jak już wszystkie dvdki przyjdą...
RANY przecież ostatni numer będzie dopiero w listopadzie
Na stronce napisali, że 13 wysłali[zly] (przynajmniej mi). Do mnie dopiero dziś doszło, ale nie było mnie w domu. Zostaje tylko iść na pocztę i odebrać , co u mnie oznacza to godzinę w plecy....[cholera]
U mnie tak cały czas robią, czy jestem w chacie czy nie, wsadzają do skrzynki info że listonosz był o tej i o tej, mnie nie było i mam sie zgłosić na poczte po odbiór. Żeby było śmieszniej to czasami sam temu listonoszowi otwieram drzwi. Z jednej strony to dobrze bo listonosz nie nosi paczki przy sobie i mam większą pewność, że się nie uszkodzi (leżakuje sobie spokojnie na poczcie ). Ale w twoim wypadku ... godzina w plecy . Ja mam 5 minut spacerkiem ... (do jedynej poczty na osiedlu )
kurcze dzięki za przypomnienie zapomniałem sobie kupić vol.2 ale u mnie w empiku będzie to na bank... w bielsku to chyba tylko ja im to kupuje a tak przy okazji to kiedy się pokazuje ta gazetka?? tak na przyszłość, abym wiedział kiedy jej oczekiwać??
To są planowane daty wydań, ale mogą one się zmienić: 16 maja, 13 czerwca, 11 lipca, 5 września, 3 października, 31 października, 28 listopada.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
a tak przy okazji to kiedy się pokazuje ta gazetka?? tak na przyszłość, abym wiedział kiedy jej oczekiwać??
Tak na przyszlosc to zajzyj na tyl plakatu z pierwszej plytki
...albo na stronę internetową serialu:
mam lekki niedosyt po 5 ep. kończy się w połowie akcji cholera
No a ja dalej nie mam. Pi[cenzura]na poczta polska. [cenzura][klnie]
no dobra... odwiedziłem empiki w wawie i wszystkie kioski... i wszędzie słyszałem, że GITS schodzi jak świeże bułeczki ^^ i faktyczne w większości kiosków było juz wykupione a w empie w blue city i na bitwy1920r. to już można tylko pomażyć
Spoko, dziś raczej dojdzie do wszyskich, mi właśnie 20 minut temu ^^