Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]OP z tego GITS'a wymiata po prostu coś wspaniałego[/quote]
A mi się op z wersji DVD nie podoba. Ta animacja komputerowa to im średnio wyszła (w porównaniu z serią, gdzie prawie nie da się odróżnić tego, co jest animowane komputerowo, od scen rysowanych). Rysunkowy op z wersji TV - to dopiero cudo ^_^ .
Padło pytanie o postery - według reklam będą w każdym numerze. Już nie mogę się doczekać, żeby sobie nimi wytapetować pokój :]
Ostatnio edytowany przez Thar (2006-04-14 16:32:12)
pytanie do tych ktozy zamowili prenumerate ... przyslali juz wam gitsa ??
kurna mi jeszcze nie przyslali, fuck!!!
A mi się op z wersji DVD nie podoba. Ta animacja komputerowa to im średnio wyszła (w porównaniu z serią, gdzie prawie nie da się odróżnić tego, co jest animowane komputerowo, od scen rysowanych). Rysunkowy op z wersji TV - to dopiero cudo ^_^ .
Hmm znowu źle napisałem...
Oczywiście chodziło mi o piosenkę choć sama animacja/render nie jest taki zły, a tego rysunkowego z TV niestety nie miałem okazji widzieć
Ja już dorwałem sój egzemplarz (choć ja widziałem tylko w jednym i to jeden egzemplarz, który zaraz trafił do mojej kolekcji:P), z czego sie ciesze (przynajmniej przestrzegają dat premiery bez poślizgów:)
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-04-14 18:10:19)
wszyscy mają gitsa tylko nie prenumeratorzy, bo dziś pewnie idg wysłało, a dziś poczta czynna ale przez najbliższe 3 dni już nie, więc najwcześniej prenumeratorzy będą się cieszyć(jeżeli można to tak nazwać) w wtorek, a moge teraz wyjść z domu i w 5 minut mieć ten numer, ehh czekamy do wtorku
ja mam takie pytanie najlepiej ogladac z napisami funsub czy tymi drugimi??
ja mam takie pytanie najlepiej ogladac z napisami funsub czy tymi drugimi??
Fansuby sa do wersji japonskiej, a napisy "zwykle" sa do wersji angielskiej.
wszyscy mają gitsa tylko nie prenumeratorzy, bo dziś pewnie idg wysłało, a dziś poczta czynna ale przez najbliższe 3 dni już nie, więc najwcześniej prenumeratorzy będą się cieszyć(jeżeli można to tak nazwać) w wtorek, a moge teraz wyjść z domu i w 5 minut mieć ten numer, ehh czekamy do wtorku
Ale w prenumeracie zapłacisz mniej i dostaniesz boxa gratis. Według mnie to wystarczające usprawiedliwienie za ewentualne spóźnienia. Ja tam mogę czekać (i czekam)
Pojechali z nami Sku[klnie] I weź człowieku zamów prenumerate next time!
Nowa Fantastyka zawsze przychodziła do mojej skrzynaki zanim pojawiała się w kioskach!
[hehe]No ale przynajmniej mamy boxa za darmoche!
[brakslow]no chyba, że dołączą go do ostatniego numeru gratis
Jak ktoś jeszcze nie kupił to dziś powinien to zrobić bez większych problemów. U mnie w mieście już jest w sprzedaży, więc jeśli u kogoś wcześniej nie było to teraz jest zapewne inaczej. Nie ma na co czekać, trzeba ruszać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja sobie zamówiłem u pani w kiosku, żeby mi zostawiała co miesiąc. Właśnie odebrałem drugi numer i się cieszę
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Zamówiłam w prenumeracie, ale i tak dopiero zabiorę się za oglądanie jak bedę mieć wszystkie DVDki. Nie widziałam jeszcze żadnego odcinka z obu serii GITSów, więc i tak jestem szczęśliwsza od wszystkich, bo będę oglądać na świeżo.
do prenumeratorów : czy już komuś przysłali nowy numer?
kurna bo ja jeszcze nic nie dostałem!!!
ja też jeszcze nie dostałem:(
również nie dostałem:(
w ch**ki lecą
zaczynam się zastanawiać, czy warto było zamawiać prenumeratę <_<
Ale tylko jak oglądasz na DVD. Na komputerze (sprawdzane na MPC) można wybrać sobie osobno ściężkę audio i napisy. Włączyłem raz angielską z lektorem i fansubami.
ja na DVD ustawiam sobie wszystko jak chce... a amatharowi chodziło o to, że fansuby są dostosowane do jap audia, a zwykle do ang
kurde...nie kupiłem volume1 ...a mam volume2... w żadnym sklepie nie ma :/ jakieś pomysły ? ...chyba bede musiał u wydawnictwa prosić o jeden egzemplarz dla opóźnionego kalamira :/
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-04-19 14:49:35)
kurde...nie kupiłem volume1 ...a mam volume2... w żadnym sklepie nie ma :/ jakieś pomysły ? ...chyba bede musiał u wydawnictwa prosić o jeden egzemplarz dla opóźnionego kalamira :/
Allegro, ale tam jeszcze drogo jest Poczekaj trochę