Nie jesteś zalogowany.
Zeszyt nr2!
Niby 14.04 miał się ukazać zeszyt 2 GitS sac, odc 3-5.
Ale pewnie nie dadzą rady...
ja dzisiaj ide do empiku po vol. 2 mam nadzieje ze beda mieli
a ja czekam az mi sami przyślą
ho ho ho ... to juz dzis ?! lece sprawdzic skrzynke na listy
-----
motyla noga jeszcze nie ma
Ostatnio edytowany przez bommbel (2006-04-14 12:49:09)
Hura udaĹo mi siÄ dzisiaj kupiÄ oba zeszyty (czyt. pierwszy i drugi)... [okej]
Czyli jednak nie mieszkam na takim totalnym odludziu...[respekt]
OP z tego GITS'a wymiata po prostu coĹ wspaniaĹego
PS: Fajny bajer z tymi posterami w pierwszych dwĂłch zeszytach ktoĹ wie czy bÄdÄ w kaĹźdym?
JUZ MAM VOL 2 teraz lecę oglądać
Pozdro dla wszystkich następny zeszyt 16 maja
Mam pytanie do tych, co już mają. Jak się ma sprawa z tym boxem na wszystkie płyty? Był dziś również do nabycia?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja tez juz posiadam vol. 2
w empikach juz jest
Mam pytanie do tych, co juĹź majÄ . Jak siÄ ma sprawa z tym boxem na wszystkie pĹyty? ByĹ dziĹ rĂłwnieĹź do nabycia?
Ja takowego nie zauwaĹźyĹem w Ĺźadnym kiosku...
Tak na marginesie coĹ z tym BOX'em bÄdzie czy jak bo za samo tekturowe pudeĹko to mi siÄ nie uĹmiecha bulnÄ
Ä prawie 20zĹociszy
Winged napisał:Mam pytanie do tych, co już mają. Jak się ma sprawa z tym boxem na wszystkie płyty? Był dziś również do nabycia?
Ja takowego nie zauważyłem w żadnym kiosku...
Tak na marginesie coś z tym BOX'em będzie czy jak bo za samo tekturowe pudełko to mi się nie uśmiecha bulnąć prawie 20złociszy
To trzeba było prenumeratę zamówić. Tam było gratis.
Mi też się nie uśmiecha, ale jako zagorzały fan ładnego wyglądu na półce jestem w stanie zapłacić.
[EDIT] Tak sobie oglądam ten plakat z 1 i dochodzę do wniosku, że już lepszy byłby taki, który by przedstawiałby tę scenę z "okładki".
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-14 15:29:47)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
To na tym drugim się nie zawiedziesz bo na plakacie jest dokładnie to co na okładce...
muszę jechać do empiku... teraz pytanie - oglądać do końca Noeina czy po GitSa jechać ^^
To na tym drugim się nie zawiedziesz bo na plakacie jest dokładnie to co na okładce...
Na okładce 2, czy 1? Moja cała wypowiedź tyczyła się pierwszego zeszytu, także plakat chciałbym z okładki właśnie tegoż numeru. Chociaż nawet jeśli będzie to ta Motoko, co na okładce 2 to już zacieram ręce. Chyba wykorzystam to, że rodzice jadą na świąteczne zakupy i wysiądę koło kiosku.
No trochę źle się wyraziłem...
Oczywiście chodziło mi o to co jest na okładce zeszytu nr 2.
ja też już mam i jestem happy
No trochę źle się wyraziłem...
Oczywiście chodziło mi o to co jest na okładce zeszytu nr 2.
Ale ja też teraz to nie pomyślałem przez co mogłem niektórych wprowadzić w błąd. Ja nie wiem, co jest na okładce drugiego zeszytu. Przecież na odwrocie plakatu są pokazane okładki płyt, a mi przecież chodziło o tę okładkę z plakatu. Myślę, że rozumiecie.
BTW, Szczytno, kiosk na placu Juranda - GITSa brak.
A ja zapewnie dostane ukochanego GITSa we wtorek. [cenzura]
Ĺeeee u mnie nie ma więc przed świętami raczej nie obejrzę.[fuj]
pytanie do tych ktozy zamowili prenumerate ... przyslali juz wam gitsa ??