Nie jesteś zalogowany.
Do tych, którzy już zamówili z IDG.pl-KioskIDG mam pytanko:
O co chodzi przy wypełnianiu rejestracji w miejscu gdzie można wybrać "Upoważnienie do wystawiania faktur bez podpisu" oraz data do wpisania "ważne do:". Jaką mam tam datę wpisać? I czy w ogóle mam to zaznaczyć wybierając formę płatności jako przelew?
jak chcesz fakture to musisz zaznaczyć "Upoważnienie do wystawiania faktur bez podpisu"
data to chyba data ważności tego upoważnienia, ja to opóściłem
ja już posiadam i jak wruce do domku to sobie obejże te dwa epki i wywiad z reżyserm.
jest polski lektor i napisy polskie oraz angielskie. Czekam na kolejne[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
[yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo]
[okej][okej][okej][okej][okej][okej] Im happy
Mod edit:
Jak już musicie wstawiać tyle mordek, to wstawiajcie chociaż co jakiś czas enter, bo się forum rozjeżdża.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-25 16:56:36)
mam ;]
Mam! Mam! MAM! Dostałem w końcu w Empiku. Siedzę teraz w pracy i muszę czekać z obejrzeniem do wieczora
Kupiłem i jest
MAM super jakość wydania tylko nie ma obiecanego technicoma special ale to nic brawa dla wydawcy [okej]
Tachikoma jest, sprawdź dobrze w menu
Mam nadzieję, że w poniedziałem będę należał już do grona posiadaczy.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Praktycznie w każdym kiosku w Warszawie było Kino Domowe za 9,99zł, a u Pani, u której zakupiłem gazetkę zapytała się, czy to jest to samo co było kilka miesięcy wcześniej czy coś nowego bo chciała obejrzeć.
Kino Domowe odwaliło kawał dobrej roboty, podoba mi się to wydanie no i oczywiście czas zamówić prenumeratę. Szkoda jednak, że domyślnie nie są ustawione fansuby i japońskie audio.
No i pierwsze dvd z SAC już jest, perwsze z wielu, miejmy nadzieję
W związku z tym proszę moderatorów o usunięcie moich napisów do tej serii z ANSI.
No i pierwsze dvd z SAC już jest, perwsze z wielu, miejmy nadzieję
W związku z tym proszę moderatorów o usunięcie moich napisów do tej serii z ANSI.
Ja nawet 3 tygodnie temu odmówiłem koledze wypożyczenia serialu. Powiedziałem, że będzie niedługo w sprzedaży <-- okrutne, nie .
Gorzej jak się zapyta o 2nd GIG
Ja nawet 3 tygodnie temu odmĂłwiĹem koledze wypoĹźyczenia serialu. PowiedziaĹem, Ĺźe bÄdzie niedĹugo w sprzedaĹźy <-- okrutne, nie .
Gorzej jak siÄ zapyta o 2nd GIG
'to wszystko jakies chore'[brakslow]jak ktos bedzie chcial kupic, to i tak kupi.
ja tez kupilem i dzisiaj zamawiam prenumerate !!!! kurna ale bede ogladal :d
Właśnie sobie obejżałem spodobało mi się bardzo ładnie zrobione, ale brakuje na openingu i endingu karaoke to jest jeden minus tylko wyświeta się polskie tumaczenie. a tak to mi się podoba niemam nic innego do zażucenia.:-D
G.I.T.S. kupiony[hehe] ta jakość[slina] aż kłuje po oczach[ej] może w następnym rzucie będzie plakat major w negliżu?
POCZÄTKOWO NIECHÄTNIE PDSZEDĹEM DO WYDANIA 140 PLN NA CAĹOĹÄ.
Ale jzmęczyło mnie to ciągłe latanie i pytanie " czy jest?"
tak więc zabrałem dziecku na mlkeko i pieluchy i walnąłem serię w prenumeracie.
hehehe... i słusznie