Nie jesteś zalogowany.
Ja też już mam!!!
Ładne schludne cieniutkie pudełeczko i ten plakat.
PS do Freemana: Czy pan "warai otoko" na serio będzie się nazywał Człowiekiem Śmiechu? Sorki ale brzmi mi to trochę... eee... jakby to powiedzieć... koślawo . Jakby nie było "Śmiejący się Człowiek" był lepszy. Ale to może z przyzwyczajenia.
Ogólnie jest git!
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-24 16:40:16)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie wiem tylko czemu ja myślałem ze będą 3 epki^^
Po 3 epki beda w nastepnych numerach.
musze przyznac ze IDG sie postaralo... epki sa w zajebistej jakosci
ja rowniez jestem szczesliwym posiadaczem dvd:D a co do jakosci to zgadzam sie z poprzednikiem
Ja też już mam, kupiłem wczoraj w Komikslandii, a jakość jest rzeczywiście super:D
Ha! Mam ... kosztowalo mnie to wycieczke do empiku ale mam
Niech to szlag... nie mam, ale u mnie Empiku nie ma, więc może do kiosków rozwiozą później.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To widzę, że będę musiał się na zwiad po osiedlu wybrać, a jak nie to jutro do galerii (tam jest Empik i Tesco, a także inmedio i kolporter więc największe szanse, że dostanę).
W kioskach nie ma, ale na szczęście w Empiku dostałam
Jak ktoś nie dostanie u siebie to zapraszam do Poznania tu jest tego sporo
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
wlasnie to jest dziwna sprawa ... w zadnym kiosku nie ma a w empiku jest tego duzo ...
dlatego zafundowalem sobie prenumerate mam tylko nadzieje ze poczta mi nie sfatyguje mojego kochanego gitsa
a wydanie jest swietne fajne menu i dobrze ze dodatki sa
Ostatnio edytowany przez bommbel (2006-03-24 19:37:43)
Trzymajcie mnie! Nigdzie w moim ukochanym mieĹcie GITS'a nie ma! Co za wiocha ech....
Trzymajcie mnie! Nigdzie w moim ukochanym mieĹcie GITS'a nie ma! Co za wiocha ech....
To samo u mnie wĹaĹnie wrĂłciĹem z "polowania" i nigdzie nie ma GITS'a... [beznadzieja]
u mnie bylo ich calkiem duzo... wiecej niz Akiry czy Gits'a...
gdzie moĹźna zamĂłwiÄ prenumerate GITS'a?
na stronie idg moĹźna zamĂłwiÄ prenumerate kolejnych wydaĹ magazynu (chyba 6 numerĂłw) ale kto mi zagwarantuje Ĺźe bÄdzie to akurat GITS?
planu wydawniczego ani zapowiedzi nie znalazĹem
kinodomowe.idg.pl/ghost
e-mail: prenumerata@idg.com.pl
lub tel. 022 32 17 777
To samo u mnie wĹaĹnie wrĂłciĹem z "polowania" i nigdzie nie ma GITS'a...
TomaszĂłw czy Lubiniec jeszcze moĹźna zrozumieÄ... Ale czemu, do ciÄĹźkiej <CENZURA>, nie ma w trzystutysiÄcznym BiaĹymstoku?!
dzięki za linka
niestety serwer wydaje się troche przeciążony, kupno potrwa trochę dłużej niż chciałbym
p.s.
zarąbiste uczucie kupować coś na co ma się ochote od dawna.
czuje się conajmniej jakbym kupował jakąś erke foliowaną do magica
Ja to dostałem w zwykłym saloniku prasowym (nie wiem jak się to zwie), jestem zadowolony z Gitsa.
ja będę ,iał jutro koło 4.00 kiedy to brat przywiezie w empiku w gdańsku głównym leży sobie jeszcze kilka egzemplaży jak cuś