Nie jesteś zalogowany.
to, ze bedzie to i ja wiem, pytanie tylko kiedy
Jakis kolo napisał w osobnym wątku, że to widział i zastanawia się czy warto!!!
Nic nie rozumiem...
Jak to jest???
My szukamy, a to leży na półkach?
w Ĺodzi nigdzie nie ma, od wtorku codziennie nachodzę różne miejsca i nic :/ zaczyna mnie wkurzać to czekanie
Ja jeszcze nie zacząłem szukać, ale skoro już ktoś to widział to zabieram się do roboty. Dzisiaj w drodze do pracy odwiedzę kilka kiosków
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-24 08:43:18)
No właśnie, kolo to ja
Temat założyłem, bo interesuje mnie treść serialu a nie skąd wziąć. Jeszcze nie przeczytałem całego wątku, ale widze, że niemałe zamieszanie w temacie.
No to może "zdradzę" gdzie widziałem (sam chyba też kupię, bo widzę, że zainteresowanie duże), było to wczoraj 23 w Metrze Centrum, w świetnym sklepie z komiksami.
pozdrawiam
Ja nawet nie musiałam szukać. Kupiłam dziś, o 7.05 w drodze do pracy w salonie Empik "Junior". No i już mam.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-03-24 09:20:19)
Ja nawet nie musiałam szukać. Kupiłam dziś, o 7.05 w drodze do pracy w salonie Empik "Junior". No i już mam.
Grrrrrrrr! Jak dziś nie dostanę to biorę prenumeratę z pierwszym numerem
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-24 09:24:59)
A czy wogóle jest możliwe zamówić z IDG jakieś numery archiwalne, bo łaziłem po tym ich sajcie i nic nie wypatrzyłem, tylko dostęp do archiwum elektronicznego, a na co to komu :|
I tak jak z Akirą się namęczyłem, w IDG nima, a na Allegro gościu ma 300 egzemplarzy. OCB??
nie wiecie moze, gdzie mozna zamowic pierwszy zeszyt gits'a, tak zeby mi go do domu przyslali? juz mam dosyc biegania.
dzis znowu 'nie ma' -_-
www.oceandvd.pl ?
http://www.oceandvd.pl/index.php?cmd=pr … 0&pid=4694
Ostatnio edytowany przez vishar (2006-03-24 11:29:36)
A nie lepiej prosto od wydawcy?
http://www.kinodomowe.idg.pl/ghost
vishar napisał:A nie lepiej prosto od wydawcy?
http://www.kinodomowe.idg.pl/ghost
Pewnie że najlepiej, ja już złożyłam zamówienie na pozostałe 8 zeszytów.
Argh! Juz sam nie wiem ... odwiedzilem 7 kioskow i w zadnym nie mieli ... w dodatku nikt nie slyszal o czyms takim
~amarthar jestem na tyle sprytny zeby pytac o kino domowe a nie o gitsa
Ostatnio edytowany przez bommbel (2006-03-24 13:30:51)
to nie pytaj o GITS tylko o Kino Domowe.
J E S T !!!!
W e(i) - media lub empik.
Pytać o kino domowe za 9,90.
Od razu powiem: divx 1-2 wyleciały z 10 piętra do śmietnika!
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2006-03-24 14:17:04)
Zaraz wybywam na polowanie mam nadzieję, że u mnie na wsi w jakimś kiosku będą mieć...[baka]
Ponarzekałem już na anfo, ponarzekam i tutaj
BIAĹYSTOK TO WIOCHA! W jedynym Empiku SAC nie ma, chociaż w gazetce stoi jak wół, że "od 24.03". Jak w przyszłum tygodniu nie będzie, to oleję, że jest w Polsce i że "tak tanio" - ściągnę fansuba od KAA (bo przyznam się, że SAC jeszcze nie oglądałem).
ja też już jestem szczęśliwą posiadaczką kupiłam dzisiaj rano
jakby ktoś szukał w Ĺodzi, to jest w In Medio na przystanku 12 przy Piotrkowskiej
No ja też już mam swój[yahoo] i prawie napewno biore prenumerata. Nie wiem tylko czemu ja myślałem ze będą 3 epki^^