Nie jesteś zalogowany.
Dobrze wiedzieć . A ja się nabiegałem i nie znalazłem :/
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
mam nadzieję, że w In Medio też się jutro pojawi
P.S. W EMPiKu, w którym byłam mają jeszcze Kino Domowe z GITS
No jutro i ja rozpocznę po szkole łowy, mam nadzieję, że zakończone sukcesem.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a ja rozpocznę jeszcze przed szkołą
dzisiaj chyba tez nici z gitsa, bo nigdzie nie ma
Mam nadzieję, że u mnie podobnie (chociaż często i tak zalega), bo dalej jestem chory i kochana mama postanowiła mnie dzisiaj jeszcze nie wypuszczać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
A myślą, że zwariowaliśmy.
SPRZEDAWCY.
Nie ma, nie ma...
Jutro niby ostatni dzień...The last GitS SAC day...
no ja nic nie mowie, ale nie bardzo mi pasuje wstawanie o 7, zeby pomoc pani kiosk otworzyc za magiczne "nie ma"
nie ma nie ma ciagle nie ma
Na osloskopie pisze, że według doniesień (tu był link) premiera GITS SAC została przesunięta na 27.03. Podobna jest data wydania tego w oceandvd. Coś mi się wydaje, że będzie trzeba jeszcze tydzień czekać.
Przelecialem chyba z 15 kioskow i nigdzie nie ma[zly]... baa... sprzedawcy nawet nie wiedzieli, ze takie cos mialo byc... z jednej strony przesuniecie premiery to dobrze (mozna kase uzbierac - choc 10 zeta moze niezbyt wiele) i z drugiej zle, bo tzrba czekac:(... i zapewne niejednemu czekajacemu usmieszek z buzi zszedl, bedac pewnym ze dostanie dzisiaj swoj egzemplarz... heh trzeba czekac
Ja nie znalazłem w żadnym empiku.
Dla upewnienia to ma wyjść w magazynie Kino Domowe? Bo może ja źle szukam
tak napewno w kinie, a ile ma kosztowac wlasciwie?
Dobrze szukamy.
tylko, ze wg daty to 21/23 03.2006.
czyli jutro ostatni dzień.
1 vol - 2 epy - 9,90
2,3,4,5,6,7,8,9 vol - po 3 epy - 19,90
to tyle...
Ja tam nie szukam (po co sie denerwowac ze w zadnych kioskach nie ma). Mi listonosz przyniesie do domu paczuszke z GITS:SAC vol.1 i Battle Royale 2 juz w przyszla srode (29go). Za calosc (razem z przesylka) zaplace 32,61PLN.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-03-23 00:31:48)
I sru...!!!
Poszło!
Tak, przełom luty marzec...
21-23 marca...
I nie ma...
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-03-23 12:18:03)
i dzisiaj też
A mnie pani w Kolporterze powiedziała, że napewno będzie bo dzwoniła gdzieś tam się spytać - od trzech dni ją nachodzę
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-23 18:31:21)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats