Nie jesteś zalogowany.
Junketsu no Maria - ktoś, coś?
Przypadkowo zajrzałem do pierwszego odcinka i wygląda fajnie!
Nagabywałem Saca, ale on brnie w zaparte.
Coś pisał, że nie, gdyż obawia się o bezpieczeństwo swego dziewictwa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Lamarus napisał:Hostile napisał:Junketsu no Maria - ktoś, coś?
Przypadkowo zajrzałem do pierwszego odcinka i wygląda fajnie!Crane chyba to tłumaczy.
Niesondze
Ja mogę zrobić napisy do tego. Ale potrzebowałbym korektora. O ile nikt inny tego nie wziął.
Hostile napisał:Junketsu no Maria - ktoś, coś?
Przypadkowo zajrzałem do pierwszego odcinka i wygląda fajnie!Nagabywałem Saca, ale on brnie w zaparte.
Coś pisał, że nie, gdyż obawia się o bezpieczeństwo swego dziewictwa.
Czas przeszły? Przecież ty cały czas mnie namawiasz na tłumaczenie tego... Drugiej części twojego posta pozwolę sobie nie skomentować
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-01-16 15:46:28)
Mam pytanie czy mógłby ktoś przetłumaczyć ten film Mouretsu Pirates abyss of hyperspace? Bo seria anime była według mnie bardzo ciekawa.
Mam pytanie czy mógłby ktoś przetłumaczyć ten film Mouretsu Pirates abyss of hyperspace? Bo seria anime była według mnie bardzo ciekawa.
Prosze spojrzeć do tego tematu.
dzięki za odpowiedź
może ktoś dokończy tłumczenie tej serii Daitoshokan no Hitsujikai http://anime.tanuki.pl/strony/anime/607 … hitsujikai
Ostatnio edytowany przez Rin-chann (2015-01-18 17:58:43)
Mógłby ktoś dokończyć "Shirogane no Ishi: Argovollen" 8 odcinków przetłumaczonych zostało jeszcze 16 bo seria ma 24 odcinki seria jest zacna szkoda ją zostawić gdyby nie mój słaby "angielski" nie robiłbym problemów http://anime.tanuki.pl/strony/anime/596 … n/rec/2779
Mógłby ktoś dokończyć "Shirogane no Ishi: Argovollen" 8 odcinków przetłumaczonych zostało jeszcze 16 bo seria ma 24 odcinki seria jest zacna szkoda ją zostawić gdyby nie mój słaby "angielski" nie robiłbym problemów http://anime.tanuki.pl/strony/anime/596 … n/rec/2779
Jako fan mechów powiem - seria jest żenująca. Kwestie militarne, które powinny być chociaż w jakimś stopniu logiczne i dopracowane, leżą na całej linii. Chciałem to tłumaczyć, ale po dwóch odcinkach odpadłem. Zresztą oceny na anidb są adekwatne.
Poza tym... gdzie ty widzisz te 8 odcinków poza onlinem? Przeglądam bazę ansi i jakoś nawet jednego odcinka przetłumaczonego nie widzę.
Ale im dalej tym ciekawiej mi się bardzo podoba ale jak to mówią są gusta i guściki nie każdemu się spodoba wiadomo. A co do tych 8 odcinków przetłumaczonych to widziałem na jakiejś stronie z filmami online bo na ansi nie ma szukałem. Szkoda, że nie będziesz tłumaczył w takim wypadku trzeba będzie dodać do listy i mieć nadzieję, że ktoś się tym kiedyś zajmie
Albo samemu się tym zająć.
frugo napisał:Mógłby ktoś dokończyć "Shirogane no Ishi: Argovollen" 8 odcinków przetłumaczonych zostało jeszcze 16 bo seria ma 24 odcinki seria jest zacna szkoda ją zostawić gdyby nie mój słaby "angielski" nie robiłbym problemów http://anime.tanuki.pl/strony/anime/596 … n/rec/2779
Jako fan mechów powiem - seria jest żenująca. Kwestie militarne, które powinny być chociaż w jakimś stopniu logiczne i dopracowane, leżą na całej linii. Chciałem to tłumaczyć, ale po dwóch odcinkach odpadłem. Zresztą oceny na anidb są adekwatne.
To długo wytrzymałeś Też chciałem to tłumaczyć, ale już po pierwszym epku zrezygnowałem. Niestety od jakiegoś czasu ciężko o naprawdę dobre anime z mechami. Trzeba się zadowolić starociami i powtórkami.
Czy jakaś dobra dusza zlituje się i dokończy 6 serię Majora?
Czemu nie dokończysz po angielsku?
Jeśli nie jesteś przyzwyczajona do oglądania po angielsku, to pewnie będzie musiała kilkanaście razy na odcinek zerkać do słownika, ale i tak będzie to znacznie szybciej. O ile oczywiście nie spałaś na lekcjach.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2015-01-24 22:45:58)
Jestem totalną nogą z języków i nie pozbyłam się jeszcze nadziei, że ktoś dokończy to anime.
Może jak szejk wróci z życia to dokończy.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Może ktoś dokończyć lub w ogóle zrobić te serie?
Ginga Kikoutai Majestic Prince
Date A Live S2 (tu chodzi mi o BD bo jest sporo dodatkowych scen tak jak i w 1 sezonie a twórcy napisów nie ma od 5 miesięcy.)
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2015-02-07 23:10:25)
Proponuje YOWAMUSHI PEDAL 2: GRANDE ROAD
Z pewną dozą nieśmiałości... zaproponowałbym: Furusato Saisei Nippon no Mukashibanashi (Folktales from Japan)