Nie jesteś zalogowany.
nadmierna reklama mogłaby poważnie zaszkodzić możliwości kupna Kina Domowego :>
Ostatnio edytowany przez Epra (2006-03-12 19:27:40)
U mnie na odwrót, ufam bardziej poczcie niż miałbym ufać tym kobietą w kiosku :] Dlatego też prenumerata zostanie zamówiona
Ostatnio edytowany przez vegeta_junior (2006-03-12 20:24:07)
Kiosk jest na miejscu.
Idę, rozmawiam i mam.
Proste.
Fakt, każdego miesiąca musze to powtórzyc, ale nie liczę na Pocztę.
I tyle.
Przy poczcie, nigdzie nie ide, nic nie mówie, a paczka sama przychodzi do domu Ale bezsensu jest się sprzeczać. Kwestia przyzwyczajenia i gustu
Ostatnio edytowany przez vegeta_junior (2006-03-12 21:32:59)
A ja zawsze muszę biegać na pocztę, bo nigdy nikogo nie ma by odebrać. A na mieście to zawsze jak wracam ze szkoły to mogę sie rozejrzeć i ewentualnie kupić. Obie formy mają swoje plusy i minusy, jednak, że nie mam kasy to zapowiada się latanie po kioskach.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
tylko czy pudełko będzie dostępne przy opcji "latanie po kioskach"?
tylko czy pudełko będzie dostępne przy opcji "latanie po kioskach"?
Pewnie będzie, ale za dodatkową opłatą.
W 100% kupię i to w prenumeracie, wolę to niż polowanie w Empikach lub w kioskach
ja też w prenumeracie
1.taniej
2.kino domowe nie zawsze jest umnie w kioskach
np. Akira byla tylko w jednym, a Battle royale 2 niema
Czytam wasze posty i trochę jestem zdziwiony, bo sam od dawien dawna nie miałem z pocztą żadnych przygód W każdym razie pamiętajcie, że przesyłka będzie w bąbelkach i z oznaczeniem, żeby nie zginać itp.
Ja poza bieganiem na pocztę po odbiór to chyba nigdy nie miałem czegoś takiego, że uszkodzone, nie doszło lub coś innego. A nie, przepraszam, raz przyszła do mnie otworzona koperta, na szczęście komiks był w środku.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-14 16:14:28)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Już jutro zaczyna się wielkie polowanie:D
Jutro wieeelki dzień... ale i tak mam już zamówione w sklepie, więc śpie spokojnie
wielki dzień dziś nastał i co?
W 3 kioskach nie ma.
Czyzby jutro?
wielki dzień dziś nastał i co?
W 3 kioskach nie ma.
Czyzby jutro?
Daj czas kolpolterom na zamówienie i rozwiezienie. Jak chcesz iść to zajrzyj do empiku, tam powinni mieć.
o 8 nie mieli, teraz brat polecial... w tych kisokach to nigdy nic nie ma -_-'.
Ja to zacznę szukać za dwa dni, bo u mnie to nigdy nie mają tego dnia, kiedy coś ma swoją "premierę". Nieważne czy to komiks, czy jakiś taki magazyn, muszą to w końcu rozwieźć.
byłam w 6 kioskach, in medio i EMPiKu no i czy komuś z Ĺodzi udało się to dostać gdzieś?
Mam cynk od sporzedawczyni, że w sklepach GITS będzie jutro. Tak dystrybutor powiedział Kolporterowi. Nie wiem jak wygląda sprawa w Ruchu.