Nie jesteś zalogowany.
Będzie może torrent, gdy wydacie całość?
JanuszQ napisał:Będzie może torrent, gdy wydacie całość?
marek2fgc napisał:Torrka zbiorczego nie planujemy.
Nie zadawać tych samych pytań po 5 razy
Lenistwo nie popłaca. Tak czy siak, dzięki za odpowiedź.
Po lekko ponad roku mamy dla was ostatni wolumin tego sezonu. Był to niewątpliwie jeden z najbardziej męczących i najciekawszych projektów, w których miałem przyjemność grzebać. Cała ekipa ma u mnie medal za wytrwałość.
Szczególnie chciałbym podziękować Bakurze za karaoke do openingu Kabukimonogatari, Reinowi za karaoke do endingu Koimonogatari i Maigo za tłumaczenia openingów Koimonogatari.
PS. Recapy również zostaną wydane. Wtedy też oficjalnie zakończymy projekt. Bardzo możliwe, że nawet przed rozpoczęciem trzeciego sezonu.
Do zobaczenia przy kolejnej serii z cyklu.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-11-18 00:43:29)
Tak. Hanę też robimy (spójrz na ostatnie zdanie Reda ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-18 06:13:41)
Dzięki za napisy. Przy niedzieli wrzucę na tacę jakieś miedziaki za wasze zdrowie.
Witam mam pytanko czy link do 19 epka działa prawidłowo bo ja mam czy to w chromie cze w firefoxie cały czas błąd przy próbie pobrania?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Witam mam pytanko czy link do 19 epka działa prawidłowo bo ja mam czy to w chromie cze w firefoxie cały czas błąd przy próbie pobrania?
U mnie działa.
Hmm bo pobrałem 21 i normalnie wcześniej 20 teżładnie poszedł a teraz pobieram 22 i od razu zaczął pobieranie a przy 19 wciąż temporary error retry i ile razy bym nie wchodził czy strony nie odświeżał to jest tak samo.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Tak też pewnie zrobię
No właśnie próbuję i cały czas pokazuje się komunikat temporary error retry i przez 2 h pobrało tak 9% jakoś i potem się całkowicie wysypało.
A jak próbuje od nowa to tylko błąd i nic już dalej nie idzie a całą resztę epków mam pobraną.
Do tego pobrałem chwilę temu 1 epek wydanego przez was harda Nozo x Kimi i też poszedł ładnie bez żadnych preoblemów.
1. Próbowałeś Jdownloader2?
2. Próbowałeś przez "pobierz jako zip"?
https://mega.co.nz/#F!PcADSBqK!NDy2oGHQkiQqIqX8eCZBiw
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-23 00:22:01)
Wreszcie udało się pobrać, ale transfer był dziwnie niski. Jednak najważniejsze, że działa i mogę sobie całość obejrzeć.
Dziękuję.
Przejrzałem niektóre odcinki tego hardsuba i co prawda nie jest źle (nawet lepiej niż dobrze), jeśli chodzi o tłumaczenie, ale jednak nie jest to tak wysoki poziom jak w przypadku napisów Illparazzo (tamto tłumaczenie podobało mi się pod każdym względem). Tutaj chwilami nie podobał mi się dobór słów, zdań i ich zbytnie skracanie.
Wreszcie skończyłem to anime i rewelacja
I takie pytanie do osób czytających novelkę:
I takie pytanie do osób czytających novelkę:
Pokaż spoilerCzy Kaiki na końcu umiera czy "cudem" ktoś go uratuje? Tutaj pasowałaby Ononoki jako że pojawiła się parę razy.
Hanamonogatari odpowie ci częściowo na to pytanie.