Nie jesteś zalogowany.
Adaptacja drugiego sezonu Monogatari Series, w której skład wchodzą: Tygrys Tsubasa, Jiangshi Mayoi, Meduza Nadeko, Czas Shinobu, Koniec Hitagi.
Tłumaczenie: Red
Korekta: Mikacz i Sunlounger
Typesetting: MasaGratoR
Karaoke: Wincenty271, Bakura, Rein, Red
Kodowanie: MasaGratoR
QC: Vincent_Law, Hunter Killer
Dane techniczne:
Wideo: 1280x720, Hi10p, CRF 15
Audio: AAC ~256 kbps
Źródło: BDMV
Folder MEGA:
Odcinki 1-26
Nekomonogatari: Shiro
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Nekomonogatari: Kuro Recap
Odcinek 6
Kabukimonogatari
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Bakemonogatari Recap
Odcinek 11
Otorimonogatari
Odcinek 12
Odcinek 13
Odcinek 14
Odcinek 15
Nisemonogatari Recap
Odcinek 16
Onimonogatari
Odcinek 17
Odcinek 18
Odcinek 19
Odcinek 20
Koimonogatari
Odcinek 21
Odcinek 22
Odcinek 23
Odcinek 24
Odcinek 25
Odcinek 26
Ostatnio edytowany przez reddd (2016-10-27 20:58:38)
3 będzie, kiedy pojawi się do niego zapowiedź po angielsku.
Zrobiliśmy reupload pierwszego odcinka, bo brakowało w nim błędu w wiadomości od Araragiego.
Ostatnio edytowany przez reddd (2013-11-10 20:47:01)
3. do pobrania.
4-5 do pobrania.
Mam pytanie czy te odcinki to wydanie BD to rozszerzone?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
To jest jedyne wydanie BD. Bardzo dużo scen zostało poprawionych/zmienionych względem wersji z TV. A jeśli chodzi ci o to, czy są jakieś dodatkowe sceny, to w Neko:Shiro ich nie było, w Kabuki dodali parę nowych plansz z tekstem i to póki co tyle.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-01-04 16:53:43)
Aha dzięki za info.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Recapy pomijamy. Gdyby było inaczej, już wydalibyśmy jeden jako 6 odcinek.
To niedobrze. Skoro dali je nawet na BD, to widocznie były coś warte a nie służyły jedynie zapychaniu czasu. Nie pamiętam żadnej serii, która miałaby dodane recapy do BD - z wyjątkiem takich, które były zrobione w stylu "nowego odcinka" (np. w Basilisk - zdawanie szogunowi raportu z wojny, połączono z recapem).
No nic, ściągnę je z angielskiego wydania. Szkoda, że nie robicie na "picuś-glancuś", czyli ze wszystkim. Mam przynajmniej nadzieję, że linki będą żywe, kiedy wydanie będzie kompletne
Sprawa recapów nie jest zamknięta, ale lepiej ich się nie spodziewać. A jak już, to zrobimy je po wydaniu wszystkich innych odcinków.
Mnie to pasuje, bo i tak będę oglądał, kiedy wszystko będzie wydane ;] Także liczę, że przemyślicie sprawę repaców - oczywiście nie dla mnie, ale dla wszystkich, których męczy OCD i cholera ich strzela, bo pominęli odcinek... Chociaż trafniej byłoby to nazwać "dyskomfortem psychicznym", który pojawia się w trakcie oglądania kolejnych odcinków.
7 i 8 do pobrania.
Dziękuję za odcinki
Jest może jakaś planowana data wydania następnych odcinków? Czy może zwykłe "będzie kiedy będzie"?
Jesteśmy zależni od angielskich wydań, bo w TV nie było zapowiedzi. Więc będzie, kiedy będzie, ale najpierw musi wyjść angielskie wydanie.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-03-16 21:15:25)
Nie wiem, mam upychac teraz na dysku i czekać aż wydacie całość, czy mogę liczyć że będzie to żywe po ukończeniu lub jakiś torencik zbiorczy zrobicie do całości?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Zbieram hardki na dysku i uploaduję na 2 różne hostingi, więc na pewno będzie żyło dłuższy czas. Torrka zbiorczego nie planujemy.
Dziękuję za informację
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!