Nie jesteś zalogowany.
Kamiyan3991 napisał:Zaszokowany brakiem tego doskonałego anime w bazie... całość po angielsku widziałem już ze 2 lata temu, ale co tam.
Poszukuję korektora do regularnego wydawania drugiego sezonu Kaiji.
Ten projekt traktuję bardzo poważnie, dlatego proszę o poważne oferty.Kontakt - pw.
Pzdr.Powodzenia
On tak wszystko na klatę bierze, dojdzie do wniosku i przetłumaczy od nowa Poruto i Blicza
Co do serii, już mi dawno pąki kwiatowe urosły i nie wiem czy dalej podlewać, czy wyrwać z korzeniami
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Quithe napisał:Kamiyan3991 napisał:Zaszokowany brakiem tego doskonałego anime w bazie... całość po angielsku widziałem już ze 2 lata temu, ale co tam.
Poszukuję korektora do regularnego wydawania drugiego sezonu Kaiji.
Ten projekt traktuję bardzo poważnie, dlatego proszę o poważne oferty.Kontakt - pw.
Pzdr.Powodzenia
On tak wszystko na klatę bierze, dojdzie do wniosku i przetłumaczy od nowa Poruto i Blicza
Co do serii, już mi dawno pąki kwiatowe urosły i nie wiem czy dalej podlewać, czy wyrwać z korzeniami
Nie - za mało odcinków.
Łan Parka prędzej oooooo.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie sądzę, żeby żył tak długo xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Witam. Szukam korektora do szóstego odcinka Sakura Trick, Oferta dla masochistów. (Początkujący tłumacz) Znaleziony
Ostatnio edytowany przez Innostian (2014-03-29 16:11:07)
Poszukuję korektora do Kanojo ga Flag wo Oraretara, nie chce mi się poprawiać napisów. I tak marnie mi to szło.
Zakrzi napisał:Poszukuję korektora do Kanojo ga Flag wo Oraretara, nie chce mi się poprawiać napisów. I tak marnie mi to szło.
Brzmi zachęcająco, na pewno kogoś znajdziesz.
Bym się zgłosił, ale nie chce mi się. xD
Witam. Tu kmub53. Każdy pewnie zauważył że jestem świerzakiem . Poszukuje korektora do nowego anime pt. Disk wars Avengers. Otóż mam problem, bo dopiero od niedzieli zacząłem tłumaczyć już pierwszy odcinek, a potem chcę się zająć kolejnym odcinkiem. Bym mógł poprawić, tylko że przygotowuje się do pisania pracy dyplomowej i mam mało czasu. Czy byłby ktoś może zainteresowany?
Ostatnio edytowany przez kmub53 (2014-04-15 12:39:46)
Jestem tu Nowy, potrzebowałbym kogoś do korekty anime Disk wars Avengers, czy byłby ktoś chętny może
Wiesz, ale powinieneś się starać dawać jak najmniej do roboty korektorowi. Po Twoim poście raczej dobry korektor się nie zgłosi, skoro nawet znaku zapytania nie chciało Ci się wstawić (nie wspominając o innych rzeczach).
kmub53 napisał:Jestem tu Nowy, potrzebowałbym kogoś do korekty anime Disk wars Avengers, czy byłby ktoś chętny może
Wiesz, ale powinieneś się starać dawać jak najmniej do roboty korektorowi. Po Twoim poście raczej dobry korektor się nie zgłosi, skoro nawet znaku zapytania nie chciało Ci się wstawić (nie wspominając o innych rzeczach).
Witam. Tu kmub53. Każdy pewnie zauważył że jestem świerzakiem . Poszukuje korektora do nowego anime pt. Disk wars Avengers. Otóż mam problem, bo dopiero od niedzieli zacząłem tłumaczyć już pierwszy odcinek, a potem chcę się zająć kolejnym odcinkiem. Bym mógł poprawić, tylko że przygotowuje się do pisania pracy dyplomowej i mam mało czasu. Czy byłby ktoś może zainteresowany?
Świeżakiem
Widzisz, Marku, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
Ty dulowaty userze!
Chłopak miał przynajmniej dobre chęci, a to się zawsze chwali.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2014-04-15 13:08:45)
Szukam korektora do Gundama UC. Pierwszych pięciu epów, które są już na ansi, i pozostałych dwóch, które postaram się przetłumaczyć (obiecałem kilku osobom, to jakoś się zmuszę, choć cierpię na deficyt czasu, a i zapał już nie ten). Sam poprawię jeszcze to, co wypisał Masagrator + ewentualnie, co zauważę, ale chciałbym, żeby perfekcyjne anime miało pefekcyjne suby (człowiek nie zawsze widzi własne ubytki). Nie liczę na odzew, ale jakby co...
Ostatnio edytowany przez otakuJaro (2014-04-25 22:33:23)
Poszukuję chętnej osoby (korektora), która miała by czas i chęci by mi pomóc z dokończeniem serii Tekkaman'a Blade Chodzi o odcinki od 39 do 49, gdyż dotychczasowy mój kompan nie może teraz mi pomóc, inny popełnił małżeństwo i ogólnie nikt nie ma czasu, i jestem przysłowiowo w dupie...
Bardzo chciałbym już ukończyć ten projekt, dlatego proszę doświadczone osoby, w ujarzmianiu przecinków o pomoc.
Senami już się zgłosił.
Ostatnio edytowany przez Dx51 (2014-07-16 20:49:49)
Witam,
szukam osoby do korekty serii Muteki Kanban Musume.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Witam,
szukam osoby do korekty serii Muteki Kanban Musume.
A pomyśleć, że napisy do całej serii były zrobione. Ba, nawet robiłem korektę tegoś czegoś, sprawdzam, a w bazie ich nie ma.
Dobry,
tu znowu ja, i znów szukam osoby do korekty, tym razem do serii Manabi Straight.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Witam. Szukam korektora do Shin Hurricane Polymer OVA 1-2, Oferta dla masochistów. (Początkujący tłumacz)
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-06 18:38:45)
Szukam korektora do Sora no Method, podobno nie jest tragicznie, ale ja się tam nie znam.