Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przetłumaczył by ktoś te anime do końca posiada 99 odcinków z czego chyba istnieje przetłumaczonych z 30.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Oglądaj po japońsku.
Nie obraźcie się, ale moim zdaniem, pisanie komuś, by oglądał serię po japońsku/angielsku/w jakimkolwiek innym języku, jest nie do końca na miejscu.
Wyobraźcie sobie, że nie każdy posługuje się tak dobrze językiem japońskim, by w pełni zrozumieć to, co usłyszał. Istnieją nawet osoby, które nie posługują się na tyle dobrze językiem angielskim(!), by oglądać anime z napisami.
Dlatego też, gdy ktoś prosi o przetłumaczenie serii, prawdopodobnie zalicza się do którejś z w/w grup, bądź też (tak jak na przykład ja) po prostu woli oglądać serię po polsku.
Zdaję sobie sprawę, że moje tłumaczenie nigdy nie będzie nawet w połowie tak dobre jak oryginał, jednak postanowiłam podjąć się tego zadania. Uważam, iż seria jest na tyle dobra, że po prostu żal zostawiać ją niedokończoną.
Alliric ma rację. Jakby nie patrzeć jest to strona z napisami do anime. Na dobrą sprawę można by było nic nie tłumaczyć i sobie tutaj siedzieć pogadać z ludźmi. Dzięki za robienie napisów, bo seria jest świetna. Napisy są również na dobrym poziomie.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2014-07-03 23:23:25)
allric jeszcze można zrozumieć, bo pewnie za często tu nie wpada, ale że Marsmall... :O
allric jeszcze można zrozumieć, bo pewnie za często tu nie wpada, ale że Marsmall... :O
A ja się nie dziwię, nudne już się robią te pojazdy.
Ktoś zakłada konto specjalnie po to, by dowiedzieć się o jedną bajeczkę, za co dostaje pojazd i dowiaduje się, że ANSI jest alternatywną wersją przeglądarki Google.
Wystarczy podać link do tematu, czy nawet odpowiedzieć, naprawdę... ale nie, bo najpierw trzeba sobie porobić jaja - obowiązkowo.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-04 00:21:08)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A nam już się nudzi odpisywanie w kółko tego samego, więc wiesz, jak się czujemy.
Strony 1