Nie jesteś zalogowany.
Adaptacja szóstego tomu serii Monogatari, którego główną bohaterką jest Tsubasa Hanekawa. Chronologicznie jest ona umieszczona po wydarzeniach
z Kizumonogatari (czyli o tym, jak to Koyomi został wampirem), a przed tymi przedstawionymi w Bakemonogatari. Całość ma miejsce podczas tzw. Złotego Tygodnia, który pozostawi niezbyt miłe wspomnienia w pamięci pewnych osób.
Tłumaczenie: Vincent_Law
Korekta: Mikacz, Vamis
Typesetting: MasaGratoR
Karaoke: Wincenty271
Od razu wklepię to, co napisałem na naszej stronie:
Info dla tych, co zaraz zaczną narzekać na brak synchronizacji - wkrótce zrobię do łączonych odcinków Commie (nie polecam, krawędzie ranią moje oczy), potem do BD od Commie i ANK-Raws (jednak zdecydowałem się na Coalgirls, bo będzie bardziej rozpowszechnione). Tylko tyle będzie na ANSI (ponieważ nie zamierzam robić do oddzielnych odcinków TV, gdyż chcę promować BD. A drugim powodem jest ograniczenie wagi pliku, przez co więcej synchronizacji się nie zmieści ). Wersję pod ANK-Raws będzie można ściągnąć z naszej strony (ale jeżeli będą pasować do którychś z już obecnych synchronizacji, to damy tylko notkę w paczce). Ale to wkrótce.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-24 17:48:49)
Jeżeli są nowe dialogi, to się je przetłumaczy. Mamy przecież Commie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-23 23:53:20)
marek2fgc napisał:Jeżeli są nowe dialogi, to się je przetłumaczy. Mamy przecież Commie.
Tylko was sprawdzam, pobierać tego nie będę.
Nie wspierasz wspieraczy Shitdena ?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Nie wspierasz wspieraczy Shitdena ?
Z tego co wiem, w CG nie ma recap'a
@down
Ale wtedy traci się pewną liczbę szczegółów
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2013-04-28 22:47:57)
W commie jest osobno recap, więc na to samo wychodzi.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-28 22:45:18)
To nic nie zmienia, w CG nie ma w ogóle części Recap, która jest w wersji TV i BD Commie.
Z punktu widzenia synchronizacji, jak wspomniał Masa, nie ma to większego znaczenia, lecz pod względem treści już tak.
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2013-04-28 22:52:02)