Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39
ech..
kupilem...
z kurierem ipt wyszlo 22zł za obie serie, czyli po zrytym przeliczniku, 4.7 £
Pośpieszyłeś się bo dopiero Ci na PW odpisałem, a warto wziąć choćby GiTS 2 Innocence na Blu ray za 10 PLN (prędzej czy później każdy będzie miał ten odtwarzacz ).
Bodajże 1 sezon boxowy można kupić za 80zł, a sezon drugi jest jak widzę znacznie droższy.
o tych wydaniach nie dyskutuje bo ciągle mam wybrakowany 1 sezon i mnie to wnerwia (nastąpiła "rotacja płyt" a jak nie maiłem całości tak nie mam).
Gits sezon 1 - cieńki Box grrrrr Na allegro kiedyś ktoś sprzedawał sezon 1 i 2 w twardych boxach. Lekko się wkurzyłem, że dałem tyle samo pieniędzy, a dostałem cienki box, który łatwo podrzeć
ps. Jaką wersie kupiłeś, że nie masz wszystkich płyt z 1 sezonu? Oo
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-19 17:16:34)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
ps. Jaką wersie kupiłeś, że nie masz wszystkich płyt z 1 sezonu? Oo
Kupowałem w kiosku :p Potem kumpel część pożyczył (w trakcie zbierania) i przepadły, niby część dokupiłem ale wciąż 2 brakuje i chyba tak już zostanie bo mi się z allegro nie chce walczyć (i tak mam to wydanie divx).
http://allegro.pl/maly-kuro-sky-blue-gh … 75601.html
trzeba było to brać
Btw. ma ktoś może ostatni vol drugiej serii na sprzedaż? Jeden matoł zgubił i została mi dziura w kolekcji...
http://allegro.pl/maly-kuro-sky-blue-gh … 75601.html
trzeba było to brać
Gr...
too late xD
Btw. ma ktoś może ostatni vol drugiej serii na sprzedaż? Jeden matoł zgubił i została mi dziura w kolekcji...
Kolekcja nie jest od pożyczania : ]
Zbiorczy box sezonu 1 po 80 to chyba z jakieś obniżki, bo na początku było gdzieś ~ 150, a zbiorczy drugiego też drogo zaczynał(więcej niż 160), a 200 to podwyżka/mam na mysli ceny w sklepie/ ;P
Wydanie zbiorcze w boxie to komplet płytek z pudełkami z gazet bez plakatowych gazetek i trochę mi smutno, bo nie mam plakatów, ale mam chyba trochę lepsze tekture(?-nie widziałem boxa z prenumeraty) z "3wymiarową okładką". (No i zbiorcze wydanie chyba było trochę tańsze niż regularne zakupy w kiosku)
Jak ktoś chce uzupełnić kolekcję to kupi tanio albo drogo.
Ostatnio edytowany przez Tomeis (2012-02-21 00:36:38)
Czyli w wydaniu boxowym sezonu 2 jest kilkanaście plakatów? Wie ktoś może jakiej wielkości są te plakaty?
Warto też wspomnieć, że na Allegro trafiają się prawdziwe okazje, np. jakiś czas temu wszystko z GitS-a (oba filmy i dwie serie na DVD [nie DivX]) poszły za jakieś 150 zł.
Czyli w wydaniu boxowym sezonu 2 jest kilkanaście plakatów? Wie ktoś może jakiej wielkości są te plakaty?
A2, złożone na A4.
Pamiętam, że w jednym wywiadzie przedstawiciel (czy jakiś tam kierownik/dyrektor) IDG napomknął (a propos niskiej sprzedaży w Polsce), że Japończycy sprowadzali do siebie nasze DVD, taki mają dobry obraz.
Wyjąłem na chybił-trafił jedną płytę (szóstka z drugiej serii) i system pokazuje 5,7 GB zajętego miejsca.
[edit]
I ponawiam ofertę kupna ostatniej płyty drugiego GIG-a
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2012-06-04 17:13:16)
Raczej tak. Ostatnio nawet trudno dorwać pojedyncze płyty (ta sama zawartość). Szukam i szukam ostatniej do zamknięcia kolekcji...
Tutaj chyba gość sprzedaje to co chcesz:
http://www.forum.gildia.pl/index.php/topic,34383.0.html
[edit]
A sorry - tu 8 dvd z pierwszego sezonu .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-06-04 17:53:29)
Strony Poprzednia 1 … 37 38 39