#341 2008-02-19 20:52:29

Quithe
Użytkownik

Odp: Co teraz oglądacie?

~mkriso, to nie ryje psychy, to po prostu ogłupia jezor Inaczej, odmóżdża wręcz xD Patrzy się na to i człowiek się zastanawia, dlaczego ja to, kur.., oglądam? o.O Na szczęście można przerwać i się dłużej nie męczyć smile_big
Już wolę ryć sobie psychę oglądając flaki w Shigurui smile_big

EDIT:
Wuju Zjadaczu, pogadamy o tym obalając trzy zaległe flaszki smile_big

Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-19 20:54:47)

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#342 2008-02-19 21:02:17

Krzyżu
Użytkownik

Zjadacz napisał:
Quithe napisał:

Niedawno ściągnąłem Azumangę Daioh. Obejrzeliśmy z Hiki 2 epki i stwierdziliśmy, że dalsze oglądanie będzie zbyt bolesne. Anime po prostu tak głupie, że aż tragiczne.
Właśnie zaczęliśmy Shigurui, choć 1 epek dość się wlókł, to pewnie dokończymy xD

P.S. Hiki: AD to japoński odpowiednik Teletubisiów.

O, chyba pierwszy raz się nie zgadzamy smile Azumanga dobra - bez dwóch zdań.

Ja mieć ta sama zdanie;) Anime da sie obejrzeć. Wg mnie lepsze niż School Rumble(dałem se z tym siana po 3 epkach).

Hyh, nawet offtopa nie będzie, bo aktualnie oglądałem właśnie Azumange.

lastfmbuttonbykiokuh.png

#343 2008-02-19 21:23:56

Zjadacz
Użytkownik

Quithe napisał:

EDIT:

Fakt, trzeba wreszcie wypić smile_big Wydaje mi się, że nie jedziesz na Magni, a szkoda, bo pewnie będę tam z załogą i okazja byłaby dobra smile_big

"Skazany na zajebistość"

#344 2008-02-19 22:59:10

Shinuta
Użytkownik

Obecnie jestem na 4 odcinku Air i nawet dość ciekawe to anime.

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#345 2008-02-19 23:24:00

pitas
Użytkownik

Ja aktualnie oglądam Gunslinger Girl i Shakugan no Shana.
Na bieżąco bleach, clannad, true tears i naruto shippuuden.

#346 2008-02-20 00:26:53

Quithe
Użytkownik

Zjadacz napisał:
Quithe napisał:

EDIT:

Fakt, trzeba wreszcie wypić smile_big Wydaje mi się, że nie jedziesz na Magni, a szkoda, bo pewnie będę tam z załogą i okazja byłaby dobra smile_big

Ano niestety się nigdzie nie wybieramy xD Za dużo przejeba... roboty przy tynkach strukturalnych nas czeka. Ale jakbyś miał okazję wpaść do Wawy, to nocleg jest dalej aktualny smile_big Może pojedziemy na ten krakowski konwent w lecie, bo Draco nam rzucił taką propozycję. Z ludem z Ubique byś też pewnie chlapnął ;)Może nawet by się udało większą ekipę z AG zebrać na ten czas.

VanTheTandetta, właśnie ja pomyślałem w drugą stronę - School Rumble jest świetne smile_big

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#347 2008-02-20 00:53:34

Psychopata
Użytkownik

Ja właśnie oglądam Hakaba Kitarou (jedyne co mi się podoba w tym anime, to kreska, o reszcie lepiej nie będę się wypowiadał) i Persona Trinity Soul (lubie anime o super mocach, walkach etc, ale te akurat jakoś nie porywa, chociaż to jest dopiero sam początek i jeszcz wszystko może się zdarzyć).

Btw, a już myślałem, że Cię polubię Quithe , jak można wypisywać takie rzeczy o Azumandze. los

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-02-20 00:54:35)

#348 2012-05-17 00:13:40

Kenshiro
Użytkownik

Obecnie oglądam (od wczoraj) Steins;Gate i muszę przyznać, że odcinki 01-12 były całkiem dobre, ale 13 odcinek i połowa 14 wyraźnie pokazały upośledzenie umysłowe głównego bohatera (po tym anime się tego nie spodziewałem). Co prawda on był szalony od początku (lecz zabawny), ale najgorsze jest to, że w tych odcinkach stał się bardzo irytujący i głupi jak but.

Pokaż spoiler
Jak mógł kilkanaście razy (jak mu się za pierwszym razem nie udało to powinien poinformować przynajmniej Suzuhę) cofać się w czasie i robić to samo, czyli w pojedynkę próbować wszystko zmienić, zamiast poinformować o tym przyjaciół. Poza tym on wiedział przecież, że Amane Suzuha nie jest zwykłą osobą lecz posiada niesamowite umiejętności odnośnie walki jak również wiedzę na ten temat. A mimo to ten głąb robił wszystko sam zamiast po pierwsze do niej się zwrócić.

Nawet jeśli później anime będzie lepsze to tak sztuczne i głupie sceny z udziałem głównego bohatera są naprawdę irytujące.

#349 2012-05-19 03:38:21

Kenshiro
Użytkownik

Oglądam Kami-sama no Memo-chou i po 2 odcinkach uważam, że pod względem detektywistycznym anime jest dosyć ciekawe, ale czy naprawdę muszą być te idiotyczne sceny z wnerwiającą i sztuczną dziewczyną, czyli główny bohater przez przypadek zobaczy ją (i nie tylko ją) w sytuacji trochę erotycznej to ona leje go w pysk. Chciałbym obejrzeć anime, w którym dziewczyna będzie inaczej (bardziej realistycznie) reagować.

Chodzi o to denerwujące coś.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … arid=30966

Poza tym ta główna loli również staje się denerwująca. Zarazem bardzo inteligentna, więc po co te cechy kilkulatka ? Ta dziewczyna (i nie tylko ona) może robić z nią co chce, a ona nic na to nie poradzi. To jest tak głupie, że brak słów. Albo jest wybitna i jej rola jest bardzo istotna, albo jest zwykłym bachorem, który nie umie się zachować. Niestety japońce jakoś nieudolnie łączą w tym anime cechy, których łączyć nie należy, a to skutecznie psuje oglądanie.

Niestety w tej serii Japończyki uznali, że to będzie zabawne, a niestety skrajna głupota i sztuczność zachowań nie jest zabawna.

Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-05-19 03:40:11)

Stopka forum

© Animesub.info 2024