Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18
~mkriso, to nie ryje psychy, to po prostu ogłupia Inaczej, odmóżdża wręcz xD Patrzy się na to i człowiek się zastanawia, dlaczego ja to, kur.., oglądam? o.O Na szczęście można przerwać i się dłużej nie męczyć
Już wolę ryć sobie psychę oglądając flaki w Shigurui
EDIT:
Wuju Zjadaczu, pogadamy o tym obalając trzy zaległe flaszki
Ostatnio edytowany przez Quithe (2008-02-19 20:54:47)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Quithe napisał:Niedawno ściągnąłem Azumangę Daioh. Obejrzeliśmy z Hiki 2 epki i stwierdziliśmy, że dalsze oglądanie będzie zbyt bolesne. Anime po prostu tak głupie, że aż tragiczne.
Właśnie zaczęliśmy Shigurui, choć 1 epek dość się wlókł, to pewnie dokończymy xDP.S. Hiki: AD to japoński odpowiednik Teletubisiów.
O, chyba pierwszy raz się nie zgadzamy Azumanga dobra - bez dwóch zdań.
Ja mieć ta sama zdanie;) Anime da sie obejrzeć. Wg mnie lepsze niż School Rumble(dałem se z tym siana po 3 epkach).
Hyh, nawet offtopa nie będzie, bo aktualnie oglądałem właśnie Azumange.
EDIT:
Wuju Zjadaczu, pogadamy o tym obalając trzy zaległe flaszki
Fakt, trzeba wreszcie wypić Wydaje mi się, że nie jedziesz na Magni, a szkoda, bo pewnie będę tam z załogą i okazja byłaby dobra
"Skazany na zajebistość"
Ja aktualnie oglądam Gunslinger Girl i Shakugan no Shana.
Na bieżąco bleach, clannad, true tears i naruto shippuuden.
Quithe napisał:EDIT:
Wuju Zjadaczu, pogadamy o tym obalając trzy zaległe flaszkiFakt, trzeba wreszcie wypić Wydaje mi się, że nie jedziesz na Magni, a szkoda, bo pewnie będę tam z załogą i okazja byłaby dobra
Ano niestety się nigdzie nie wybieramy xD Za dużo przejeba... roboty przy tynkach strukturalnych nas czeka. Ale jakbyś miał okazję wpaść do Wawy, to nocleg jest dalej aktualny Może pojedziemy na ten krakowski konwent w lecie, bo Draco nam rzucił taką propozycję. Z ludem z Ubique byś też pewnie chlapnął ;)Może nawet by się udało większą ekipę z AG zebrać na ten czas.
VanTheTandetta, właśnie ja pomyślałem w drugą stronę - School Rumble jest świetne
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ja właśnie oglądam Hakaba Kitarou (jedyne co mi się podoba w tym anime, to kreska, o reszcie lepiej nie będę się wypowiadał) i Persona Trinity Soul (lubie anime o super mocach, walkach etc, ale te akurat jakoś nie porywa, chociaż to jest dopiero sam początek i jeszcz wszystko może się zdarzyć).
Btw, a już myślałem, że Cię polubię Quithe , jak można wypisywać takie rzeczy o Azumandze.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-02-20 00:54:35)
Obecnie oglądam (od wczoraj) Steins;Gate i muszę przyznać, że odcinki 01-12 były całkiem dobre, ale 13 odcinek i połowa 14 wyraźnie pokazały upośledzenie umysłowe głównego bohatera (po tym anime się tego nie spodziewałem). Co prawda on był szalony od początku (lecz zabawny), ale najgorsze jest to, że w tych odcinkach stał się bardzo irytujący i głupi jak but.
Nawet jeśli później anime będzie lepsze to tak sztuczne i głupie sceny z udziałem głównego bohatera są naprawdę irytujące.
Oglądam Kami-sama no Memo-chou i po 2 odcinkach uważam, że pod względem detektywistycznym anime jest dosyć ciekawe, ale czy naprawdę muszą być te idiotyczne sceny z wnerwiającą i sztuczną dziewczyną, czyli główny bohater przez przypadek zobaczy ją (i nie tylko ją) w sytuacji trochę erotycznej to ona leje go w pysk. Chciałbym obejrzeć anime, w którym dziewczyna będzie inaczej (bardziej realistycznie) reagować.
Chodzi o to denerwujące coś.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … arid=30966
Poza tym ta główna loli również staje się denerwująca. Zarazem bardzo inteligentna, więc po co te cechy kilkulatka ? Ta dziewczyna (i nie tylko ona) może robić z nią co chce, a ona nic na to nie poradzi. To jest tak głupie, że brak słów. Albo jest wybitna i jej rola jest bardzo istotna, albo jest zwykłym bachorem, który nie umie się zachować. Niestety japońce jakoś nieudolnie łączą w tym anime cechy, których łączyć nie należy, a to skutecznie psuje oglądanie.
Niestety w tej serii Japończyki uznali, że to będzie zabawne, a niestety skrajna głupota i sztuczność zachowań nie jest zabawna.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-05-19 03:40:11)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18