Nie jesteś zalogowany.
Ha, Azureus to kompletny syf, a z uTorrentem się nie lubimy.
Sugerowałem się seedami na stronce, wiem, co pokazuje Bit .
Peers: 36 peers - 33 seeders - 3 leechers
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
U mnie bez problemu [utorrent]:
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ale mówię tak, ponieważ tylko uTorrent i Vuze nie mają problemu z żadnymi torrentami (a GUI to już inna sprawa), a Bit ma. Czasami sobie ubzdura, że nie ma peerów.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-10 13:46:57)
Hm. Jeszcze się z tym nie spotkałem. W ta pora zmienić platformę. Najpierw spróbuję aktualki.
Anyway, thank you, persons.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Jeśli pobierałeś zalogowany to wklej ten tracker:
http://may.bakabt.me:2710/1cbec16f9082087093c4f68092f6d66e/announce.php
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-05-10 14:24:02)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie, nie pobierałem zalogowany, ale to jest naprawdę dziwne. uTorrent pobiera z maksymalną prędkością...
Takie pytanie, nie da się zaznaczyć wybranych plików?
Bo ten pajac chce to całe ściągnąć...
[Edit]
Chyba ogarnąłem, w zakładce "strumieniowe" wybieram strumień, czyli w tym przypadku odcinek, ta?
[Edit 2]
Chyba jednak nie...
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-05-10 16:10:00)
W uTorrencie? Kliknij prawym na plik i wybierz odpowiednią opcję.
Mam uTorrent 3. Przy akceptowaniu torrenta już można wybrać pliki, tylko trzeba rozwinąć listę przy wyborze ścieżki ściągania danego torrenta (podwójna strzałka po lewej stronie okienka), a jeżeli już załadowałeś, to na dole masz kartę "Pliki" i tam wybierasz, co chcesz ściągać. Jeżeli nie chcesz ściągać czegoś, to PPM na ten odcinek i nie pobieraj, a jak chcesz jednak wznowić ściąganie, to dajesz PPM na ten odcinek i dajesz jakiś priorytet.
Nie do końca tak, jak mówisz, ale znalazłem.
W zakładce "pliki" wystarczy odznaczyć całą resztę, lub nakazać wybranemu priorytet.
Ale dzięki.
[Edit]
marek2fgc dzięki za poradnik dla głupich, na szczęście byłem szybszy w kumaniu.
Całe pytanie zadałem, bo w dawnych czasach ani Azureus ani uTorrent nie miały takiej opcji, tylko Bitcomet i myślałem, że nadal tego nie dodali.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-05-10 16:15:37)
Legenda o Shen Lóngu online i Mocarnie potężny kontra potężny również online.
Pierwszy odcinek DB - nowe tłumaczenie.
Takie tam:
[Edit]
W najbliższym czasie będzie na zaprzyjaźnionym chomiku.
[Edit]
Ze wzgl na to, że moderacja to usunęła, zamieszczam suba na RS.
Trzymajcie + fonty.
Zastanawia mnie jedno, loli usuwają, no czaję, ale czemu destruują anime o tematyce religijnej?
Hm, pewnie jakiś mahometanin jest sponsorem ansi, bez urazy.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-06-17 01:59:53)
Zastanawia mnie jedno, loli usuwają, no czaję, ale czemu destruują anime o tematyce religijnej?
Yyy.... Czekaj, czekaj, ale to nie jest anime. Masz gdzieś tę produkcję na anidb lub MALu?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-16 19:48:06)
Skoro zanimowało to 4°C, uznałbym, że to anime. Grupy umieszczają na swoich podforach animacje jeszcze bardziej oddalone od Japonii.
Ale z tego, co wiem, to do anime zaliczamy koprodukcje, ale jeżeli też zostały/zostaną wydane w Japonii. Zalicza tez się do anime produkcje wykonane w całości przez Japończyków, ale przeznaczone dla jakiegoś kraju i tylko głosy podkładali osoby z danego kraju. A to anime zostało zrobione w koprodukcji i w dodatku tylko na rynek anglojęzyczny (nawet dali możliwość dotacji na wspomaganie ich w szerzeniu tej produkcji przez podkładanie głosu w różnych językach "Tylko 10$ miesięcznie" ;P). Tak samo (no prawie, bo na rynek zachodni) jest z produkcją Thundercats, nawet to samo studio robiło, a też nie zaliczamy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-16 20:09:00)
AniDB ma dosyć "ciekawą" politykę dodawania anime do swojej bazy. Z początku nie uznawali np Doujin-Anime, jednak teraz można zobaczyć np, że oba Touhou PVD, czy Gensou Mangekyou są akceptowane. Poza tym, akceptują także koreańskie i chińskie animacje, które w ogóle nie mają nic wspólnego z Japonią (ie. nie zostały wydane przez Japończyków / we współpracy z Japończykami).
Po wyjaśnieniu sprawy zamieściłem ponownie hops.
koprodukcje, ale jeżeli też zostały/zostaną wydane w Japonii.
Zacznijmy od tego, że to ONA i nie zostało nigdzie wydane.
w dodatku tylko na rynek anglojęzyczny
Tia: wersja japońskojęzyczna.
[Edit]
I synchro jest oczywiście pod japońską wersję językową...
@down co ma piernik do wiatraka? Xell powiedział o tych, które produkują w Korei, Koreańczycy, z koreańskim dubbingiem na koreański rynek. A owe serie są również na AniDB.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-06-17 17:09:58)
Nie żeby się czepiał, ale część japońskich animacji jest robiona w Korei...
MLD na zaprzyjaźnionym chomiku:
link