Nie jesteś zalogowany.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
paradox2604: na tej samej stronie miałeś odpowiedź na pytanie o tą samą kreskówkę...
Ostatnio ciągle myślę o pewnym anime, które leciało w rtl7. Pewnie jest słabe ale bym sobie je zobaczył. Było to tak dawno temu, że nie pamiętam tytułu Pamiętam tylko niektóre elementy openingu. Występuje tam postać jakiegoś czarownika, który zostaje zamknięty w jakiś ukrytym wymiarze i jakieś tam dziewczyny szukają kryształów, które umożliwią otwarcie bramy do tego portalu. j Prawdopodobieństwo, że ktoś będzie znał ten tytuł jest bliska zera, ale nie zaszkodzi spytać czy ktoś zna nazwę tego anime?
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2013-08-08 13:15:34)
Ostatnio ciągle myślę o pewnym anime, które leciało w rtl7. Pewnie jest słabe ale bym sobie je zobaczył. Było to tak dawno temu, że nie pamiętam tytułu Pamiętam tylko niektóre elementy openingu. Występuje tam postać jakiegoś czarownika, który zostaje zamknięty w jakiś ukrytym wymiarze i jakieś tam dziewczyny szukają kryształów, które umożliwią otwarcie bramy do tego portalu. j Prawdopodobieństwo, że ktoś będzie znał ten tytuł jest bliska zera, ale nie zaszkodzi spytać czy ktoś zna nazwę tego anime?
Też już nie pamiętam, o czym to było, ale może chodzi ci o to?
2 opcja to Slayers http://www.youtube.com/watch?v=1QdtEXexKns
Albo też któraś z późniejszych odsłon czarodziejek z księżyca - było tam, że ci źli mordowali je aby zdobyć jakieś przedmioty ukryte w ich ciele (by otworzyć portal).
Kolejną opcją jest power rangers - pierwsze sezony -> I Rita próbowała tam uwolnić swojego mistrza "Lord'a Zedd'a" (twój opis najbardziej na to mi wskazuje).
Edit w dół.
paskud napisał:Kolejną opcją jest power rangers - pierwsze sezony -> I Rita próbowała tam uwolnić swojego mistrza "Lord'a Zedd'a" (twój opis najbardziej na to mi wskazuje).
Tzn. anime? Takie animowane, tak? I jeszcze na RTL7? ;P
Hostitle on napisał tak szczątkowe informacje, że równie dobrze mógł to być zwykły japoński serial (to, że power rangers nie jest to anime to oczywiste), a nie anime. Sam przecież przyznał, że pamięta jedynie szczątki openingu.
Dobra koniec oftopic'ku.
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-08-08 22:58:44)
Kolejną opcją jest power rangers - pierwsze sezony -> I Rita próbowała tam uwolnić swojego mistrza "Lord'a Zedd'a" (twój opis najbardziej na to mi wskazuje).
Tzn. anime? Takie animowane, tak? I jeszcze na RTL7? ;P
Myśle, że będzie lepiej nie sugerować się nazwą stacji. Pamiętam, że na polsacie, też leciały anime ale głowne moje skojarzenia dotyczą rtl.
"Kolejną opcją jest power rangers - pierwsze sezony -> I Rita próbowała tam uwolnić swojego mistrza "Lord'a Zedd'a" (twój opis najbardziej na to mi wskazuje)."
Akurat ten serial ciężko by było z czymś innym pomylić Slayersów oglądałem 3 serie więc też nie. Czarodziejka z księżyca leciała w tym czasie ale to było coś innego. Nie pomylił bym raczej postaci
"Sam przecież przyznał, że pamięta jedynie szczątki openingu."
Nie prawda pamiętam jeszcze kilka scen z samego serialu
Znalazłem w internecie nazwy niektórych anime, które były emitowane w telewizji ale żaden tytuł nie pasował. Możliwe, że to nie była chińska bajka a jakaś zachodnia animacja.
Anime, które jest najbliższe temu tytułowi to chyba: Magic Knight Rayearth.
Dzięki za pomoc. Zbyt małą ilość informacji podałem aby znaleźć ten tytuł. Chyba tylko osoba, która to oglądała i pamięta, może jedynie znać tytuł. Zresztą to anime prawdopodobnie nie jest warte obejrzenia a tylko zwróciłem na nie uwagę bo ostatnio nawiedza mój umysł
Ostatnio edytowany przez korniszon1 (2013-08-09 19:42:29)
Power Stone? Zapytałem na innym forum i dostałem taką odpowiedź. Jeżeli pamiętasz kilka scen to też może je opisz, może ktoś sobie przypomni .