Nie jesteś zalogowany.
pawello86 napisał:Odświeżę temat.
Ostatnio w Empiku widziałem pierwszą serię GitS: S.A.C. za 30 zł. Może mi ktoś przybliżyć co to jest za wydanie, na jakim nośniku i czy zawiera speciale z Tachikomami?Jest to wydanie na DVD, ale wszystkie materiały są w DviX, który zawiera napisy polskie (oba wydania), 2 ścieżki dźwiękowe (jap, ang/pol). Co do dodatków - nie mam pojęcia xD
Dla sprostowania - w tym wydaniu jest tylko japońska ścieżka dźwiękowa oraz napisy polskie w kilku rożnych formatach. Wydanie to zawiera speciale z Tachikomami.
Dzięki
EDIT:
Ile jest płyt w tym wydaniu?
Ostatnio edytowany przez pawello86 (2009-07-03 22:27:08)
Ja tam wole moje stare 9 płytowe wydanie, dostojnie się błyszczy na pulce . Ale fakt faktem ze GITS za 3 dyszki to niezła okazja
Ostatnio edytowany przez Z0n9er (2009-07-04 00:14:56)
Przepraszam jeśli nie to miejsce, ale wolę się podpiąć niż tworzyć nowy temat
Poszukuję polskich napisów do 25 odcinka GitS SAC 2gig (video wersja raw). Niestety nie ma ich na napi a na animesub mocno przetrzebione.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Za to są w Empiku. 20zł za cały sezon...
Przepraszam jeśli nie to miejsce, ale wolę się podpiąć niż tworzyć nowy temat
Poszukuję polskich napisów do 25 odcinka GitS SAC 2gig (video wersja raw). Niestety nie ma ich na napi a na animesub mocno przetrzebione.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Nie ma ich, gdyż autor usunął je z bazy po ukazaniu się polskiego wydania.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Nie ma ich, gdyż autor usunął je z bazy po ukazaniu się polskiego wydania.
Tak właśnie myślałem. Swoją drogą to śmieszna sprawa, że na napi brakuje napisów tylko do tego odcinka.
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Sorki za odkopanie tematu ale mam pytanie. Czy jak kupię obydwa sezony GiTS na dwóch płytkach DVD w formacie XviD, to czy będzie można te płytki odtworzyć na stacjonarnym DVD które nie obsługuje AVI (dosyć stary model :p )? No i czy jest tu dostęp do wybranych scen itp? Prosiłbym o szybką odpowiedź, ponieważ aukcja kończy się dzisiaj o 22 ;] Dzięki i pozdrawiam;)
Za to są w Empiku. 20zł za cały sezon...
Serio za 20zł cały sezon?
Daj linka
Edit:
http://allegro.pl/ghost-in-the-shell-sa … 51888.html
Czy to za 26 epków 10 zł? na 1 płycie?
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-02-19 03:57:03)
Tak to jest właśnie to.
No akurat, nie wchodzi narazie kupno playera w grę, nawet najtańszego bo mam inne wydatki:p A stary leży...:) Pozatym, 1 sezon mam ściągnięty w MKV 720p razem z lektorem,angielski podkładem i oryginalnym japońskim + napisy. Ale jest taka okazja za dychę... No i dlatego nie wiem:)
Oglądałem to trochę czasu temu, więc jeśli mnie pamięć nie myli, to po włożeniu płytki wyskakuje od razu 26 plików Xvid (brak menu, brak wyboru scen, napisy - fansub). Kurczę, nie ma mnie teraz w domu, bym to sprawdził od razu (w domu będę coś koło 21, więc mogę sprawdzić i dać jeszcze cynka).
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2012-02-19 10:28:10)
Sir_Ace napisał:Za to są w Empiku. 20zł za cały sezon...
Serio za 20zł cały sezon?
Daj linkaEdit:
http://allegro.pl/ghost-in-the-shell-sa … 51888.htmlCzy to za 26 epków 10 zł? na 1 płycie?
To "DivXowa" edycja GitSa od IDG, więc legalna. ;p
brak menu, brak wyboru scen, napisy - fansub
Dokładnie tak. Drugi sezon opisywałem tutaj. W skrócie:
26 odcinków z rozszerzeniem .avi (300mb każdy) + 4 wersje napisów: .txt, .smi, .srt, .sub. Na starym odtwarzaczu DVD (nie czytającym divxów) nie pójdzie.
EDIT. Zapomniałem o najważniejszym. Nie przepłacaj! 10 zł to drogo! W amazonce, wciąż można kupić te wydanie w promocji po 5,90
Ostatnio edytowany przez adi90a (2012-02-19 14:07:20)
Wydanie 2 sezonu GITS za 200zł zawiera jedynie dodatki w postaci komentarzy twórców, parę szkiców itd? Zastanawiam się czy warto kupić te "jedyne wydania na świecie" czy lepiej wydać te 10-20zł na 1 dvd
ps. Jeśli się ktoś orientuje jakie są fizyczne dodatki [plakaty, mini robot itp] w wydaniu boxowym to prosiłbym o info o tym
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-19 15:47:04)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Wydanie 2 sezonu GITS za 200zł zawiera jedynie dodatki w postaci komentarzy twórców, parę szkiców itd? Zastanawiam się czy warto kupić te "jedyne wydania na świecie" czy lepiej wydać te 10-20zł na 1 dvd
Chyba się zgubiłem 200 zł? Hmm... pl wydanie na pewno można taniej - raz przegapiłem np. nówkę po 80 zł
ps. Jeśli się ktoś orientuje jakie są fizyczne dodatki [plakaty, mini robot itp] w wydaniu boxowym to prosiłbym o info o tym
Z drugiej strony - pomijając plakaty, które były w wydaniu tylko kioskowym (nie box - z tego co wiem), to figurki (mini robot itd.) są w wydaniach amerykańskich (chyba tez brytyjskich). Od jakiegoś czasu się zastanawiam nad ich kupnem - metalowe boxy z figurkami, soundtrackami lub koszulkami (w zależności od zestawu odcinków). Oczywiście cenowo trochę wychodzi .
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2012-02-19 16:23:36)
Bodajże 1 sezon boxowy można kupić za 80zł, a sezon drugi jest jak widzę znacznie droższy.
Sezon 1 box [miękki karton] posiadam, więc wypadało by mieć i 2 sezon
PS. Co do boxowego wydania sezonu 1 to widziałem, że było także wydanie z boxem z twardego kartonu. Może ktoś z was wie czy można kupić sam Box albo ma ktoś na sprzedaż?
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-02-19 16:47:05)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.