Nie jesteś zalogowany.
Główną bohaterką jest Sonya, zabójczyni, uczęszczająca do szkoły w czasie wolnym od misji, oraz jej nieustraszona i niezbyt mądra przyjaciółka, Yasuna. Dołącza do nich Agiri, ninja z ich tajnej organizacji.
Tłumaczenie: Xam
Korekta: (engrisz oraz Yoyce do 2 odc.) Aveugle(3-5)
Efekty, karaoke: Ronq
Macie negatywną ocenę napisów do 1 odcinka. Zdecydowanie polecam wam wymówkę: 'To zły angielski przekład był, stąd źle przetłumaczone zdania. Porównamy z innym'.
Przecinku, rzeknij mi tylko, czemu tutaj powinien być przecinek:
Dialogue: 0,0:01:27.10,0:01:31.84,OPt,,0000,0000,0000,,Poruszona zemstą będę wzdychać.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
No co Ty
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dialogue: 0,0:01:27.10,0:01:31.84,OPt,,0000,0000,0000,,Poruszona zemstą będę wzdychać.
Też bym się chciała dowiedzieć
Olać przecinek. Walnąłbym w łeb, gdyby ktoś wysłał mi do korekty takie coś. Tłumaczenie piosenek powinno być albo "wierne" (ale żeby miało sens), albo "piękne".
Ja nie wiem, od kiedy japońskie piosenki mają sens, no ale dobra.
Ty dulowaty userze!
Gdzieś min. 6 :p
Niestety nie. Musisz czekać na korektorkę Jak chcesz mieć szybciej napisy, to napisz do naszej ukochanej korektorki
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-05-29 07:24:33)
Mam nadzieję, że choć tłumaczenie skończyli.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.