Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Kiedyś ktoś coś gdzieś na tym forum pisał o pokazywaniu tego tam na dole.
A w ogóle, to Ty chyba traktujesz filmy kinowe na równi z seriami telewizyjnymi.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jak oglądasz serie z samymi młódkami, to się nie dziw, że na dole są łyse... :|
W wieku 15-17 lat ? Takich jest najwięcej w anime.
Niestety, ale jest tak jak napisałem. Widocznie w anime dla młodzieży tak się przyjęło rysować nagie dziewczyny. Perfect Blue to było anime dla dorosłych i może dlatego tam wyglądało to inaczej.
A w ogóle, to Ty chyba traktujesz filmy kinowe na równi z seriami telewizyjnymi.
Całkiem możliwe, że to również przyczyna. Jednak w OAVkach również wyglądają tak samo. Może w tych starszych anime było inaczej.
Obecnie jest chyba większa cenzura anime niż jeszcze kilkanaście lat temu.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 16:41:10)
Hunter Killer napisał:Z tym najlepszym to bym spekulował - bo jest jeszcze "Perfect Blue", nie wspominając o świetnym "MILLENIUM ACTRESS" - chociaż tego 2 nie nazwałbym najlepszym
Perfect Blue to jak dla mnie drugi najlepszy film Kona (9/10). Trzeci to MILLENIUM ACTRESS. Zresztą to chyba jedyne anime gdzie pokazywali akty erotyczne z główną bohaterką, która w dodatku miała
Teraz we wszystkich anime jeśli, którąś tak pokazują to sąPokaż spoilerwłosy łonowe.Wygląda to bardzo głupio, ale może nie wolno im tego inaczej pokazywać. Jednak nie ma to nic wspólnego z cenzurą erotyki +18 gdyż cenzura jedynie nakazuje zamazywaniePokaż spoilercałkiem łyse tam na dole.Pokaż spoilersamych narządów płciowych, a włosy łonowe nie ma obowiązku cenzurować.
Człowieku, idź się zakop i nie wyłaź dopóki nie skończy się czas wegetacji.
Dodaj, że na twoją subiektywną ocenę wpłynęło to, iż trójkąt miłosny był w formie dekadenckiego rombu, a wiek bohaterki był stanowczo za wysoki.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Hunter Killer napisał:Z tym najlepszym to bym spekulował - bo jest jeszcze "Perfect Blue", nie wspominając o świetnym "MILLENIUM ACTRESS" - chociaż tego 2 nie nazwałbym najlepszym
Perfect Blue to jak dla mnie drugi najlepszy film Kona (9/10). Trzeci to MILLENIUM ACTRESS. Zresztą to chyba jedyne anime gdzie pokazywali akty erotyczne z główną bohaterką, która w dodatku miała
Teraz we wszystkich anime jeśli, którąś tak pokazują to sąPokaż spoilerwłosy łonowe.Wygląda to bardzo głupio, ale może nie wolno im tego inaczej pokazywać. Jednak nie ma to nic wspólnego z cenzurą erotyki +18 gdyż cenzura jedynie nakazuje zamazywaniePokaż spoilercałkiem łyse tam na dole.Pokaż spoilersamych narządów płciowych, a włosy łonowe nie ma obowiązku cenzurować.
Kogo k***a obchodzi, czy ona ma tam włosy na dole czy nie. Idź się lecz
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2011-10-27 18:26:29)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dodaj, że na twoją subiektywną ocenę wpłynęło to, iż trójkąt miłosny był w formie dekadenckiego rombu, a wiek bohaterki był stanowczo za wysoki.
Nie pisałem, że to wpłynęło na moją ocenę (te akty erotyczne). Po prostu wspomniałem o tym jako o ciekawostce bo nie wszyscy to zapewne wiedzą.
Anime oceniam zawsze za całokształt.
Kogo k***a obchodzi, czy ona ma tam włosy na dole czy nie.
Nie czytaj jak ci się nie podoba. A to jest istotna informacja czy ma tam włosy gdyż jak pisałem w innych anime gdzie pokazują nagie dziewczyny to niestety są zawsze bez tych włosów.
Może to właśnie dlatego, że obecnie w anime jest większa cenzura i stanowcza większość tytułów jest dla młodzieży. No i zapewne serie TV mają inne prawa niż filmy kinowe.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 18:49:50)
Nosz ja pier... może najzwyczajniej w świecie się @%^#$&@#$^@#$%^$&@$& GOLĄ
Tak samo z okularami - wada wzroku
Ostatnio edytowany przez Maryskowo (2011-10-27 19:04:27)
Chyba lepiej było nie wspominając o "Perfect Blue" :D - swoja droga mógłbym coś dodać - ale się powstrzymam bo to jak "wkładanie kija w mrowisko" - w dodatku to by nie było w moim stylu .
A zgadzasz się z tym co napisałem o Perfect Blue ?
Poza tym masz rację, że tu pełno mrówek i szybko przystępują do ataku.
Przynajmniej nie jest nudno.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-10-27 22:25:40)
Zgadzam się, ze to świetny film, ciekawy fabularnie, rozsądne postaci, atmosfera grozy itd. ale radziłbym następnym razem nie pisać tego typu "ciekawostek" . Ciekawszy jest fakt, ze Daniel Arnosky kupił prawa od Kona do wykorzystania pomysłu z tego filmu co widać w "Czarnym łabędziu" ("Black Swan") - ale o tym pewnie większość już wie .
Strony Poprzednia 1 2 3 4