Nie jesteś zalogowany.
PENTAGRAM Nomad Evo 4.3 [P 9440]
masz pełen dostęp do win wiec wgrasz sobie co będziesz chciał
a mama już w zestawie aż taka kiepska nie jest jak po zadupiach nie będziesz jeździec to luz ale i tak polecam na zmianę na automape lun igo
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
Co do NOKI 5230 toż to nic gorszego być nie może. To się nawet na telefon nie nadaje a co dopiero do nawigacji. Nie wiem czy sam nic innego nie widziałeś w życiu na oczy czy wybierałeś wg jakiegoś dziwnego kryterium ;]
PS: GPS w telefonie to nieporozumienie. Można mieć i od wymuszonej sytuacji z tego korzystać ale nie cały czas. I to nieważne jaki by to nie był model. Oddzielny GPS to Oddzielny GPS.
Jednak się nie zgodzę, kupiłem sobie 3 dni temu Nokie C5-03 i jestem zadowolony, GPS od razu łapie, do tego fajna aplikacja endomondo jest
http://www.endomondo.com/workouts/15665181 >> przykład działania GPS w tym telefonie + internet (gps działa też bez internetu )
Do tego OVI MAPS który jest dla pieszych jak i samochodowych wypadów, w pełni bez internetu działa.
Ja praktycznie pół polski przejechałem na N95-2 z Garminem i powiem, że nawet fajnie się spisał ten zestaw. A nie ma ani wielkiego wyświetlacza ani nawet dotykowca ale był głośny i wyraźny zarówno obraz jak i dźwięk + dobre info o fotoradarach.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2011-07-10 10:47:19)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Salvete!
Wiem, że lekko odkopuje wątek, ale czymże jest kilka dni w porównaniu do wieczności?
Od razu napiszę: nie jest mi znana żadna aplikacja w j2me, która może spełnić role nawigacji samochodowej, a nie wymaga stałego połączenia do internetu. Do turystyki i samego posiadania mapy w telefonie nadaje się trekbuddy.
Niemniej zafrapowało mnie, że napisałeś "robót" (zakładam, że to jakieś prace fizyczne w mniej przyjaznym elektronice środowisku, a nie wakacyjne zbieranie truskawek) i zastanawiasz się nad smartfonem. Quid tibi in mentem venit? Chcesz po pół roku, ślizgając palcem na porysowanym ekraniku dotykowym, wytrzepując proch i pył ze wszystkich złącz i zakamarków, próbując telefonować do serwisu?Wybierz któryś z bardziej ekstremalnych telefonów - Qualcomm, znaczy Samsung Solid, Nokia 3720 Classic, Motorola Defy - jedyny smartfon w tym zestawieniu. Cała Gallia nie dała rady mojemu B2300, więc osobiście polecam Solidy.
Cura ut valeas!
No właśnie średnio mi się to widzi (ekran dotykowy itp). Samsunga już ma Hiki, ale chcemy zmienić na Nokie (dla mnie i dla niej). I dobrze trafiłeś, praca przy konserwacji zabytków (kamienia i elewacji) do czystych nie należy.
Ogólnie już się zdecydowałem na osobny GPS. A dzisiaj przedłużyłem umowę z T w opcji bez telefonu, więc smarty odpadają Za jakiś czas zaopatrzę się w Nokię.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Od razu napiszę: nie jest mi znana żadna aplikacja w j2me, która może spełnić role nawigacji samochodowej, a nie wymaga stałego połączenia do internetu. Do turystyki i samego posiadania mapy w telefonie nadaje się trekbuddy.
Ciekawa aplikacja. Sam też nieuchronnie się zbliżam do końca umowy, a telefon zmienić trzeba i chyba znalazł się argument anty-gleam Więc mam mały dylemat - jakiś dobry featured, czy może tańszy smartfon? W sumie to słuchawki nieczęsto używam do czegoś innego niż smsy i dzwonienie, więc lubię jak mi długo działa na baterii. Ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć znowu linuksa w kieszeni, ale tym razem potrafiącego coś więcej niż ten na V8...
(yay, hijack! Ale żeby było w temacie, to wymyślę sobie, że z tym trekbuddy używałbym gpsu na rowerze, a teraz szukam modelu )
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!