Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Konwent odbędzie się 27-28 listopada w Krakowie. Utrzymany będzie w nastroju świątecznym. Wejściówka 35zl a tak w ogóle to wszystkie informacje macie pod tym linkiem http://mangalliance.pl/bxc/
No a teraz pytanie kto z Was się wybiera, kto już ma wejściówkę a kto ma zamiar kupić?
Można by zrobić jakiś spot ludzi z ansi, chociaż z doświadczenia wiem, że różnie to wychodzi ale mam nadzieje że tym razem może jakoś wyjdzie
Pisać co o tym sądzicie.
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2010-10-16 23:57:14)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
W sumie dawno mnie na żadnym konie nie było, a i napiłbym się z tobą znowu. Może wpadnę, czemu nie.
"Skazany na zajebistość"
Omg, z roku na rok, coraz drożej.... w dodatku ten wyścig o wejściówki. Jak kiedyś lubiłem na cony jeździć tak teraz pass. Szkoda kasy, szkoda czasu, szkoda nerwów.
Omg, z roku na rok, coraz drożej.... w dodatku ten wyścig o wejściówki. Jak kiedyś lubiłem na cony jeździć tak teraz pass. Szkoda kasy, szkoda czasu, szkoda nerwów.
Czyżby od pamiętnego Magni?
"Skazany na zajebistość"
Akurat wtedy było jeszcze fajnie. W sumie mój ostatni con chyba (ten co ze zgrzytem wracałem, nie wiem czy ty też tam byłeś czy nie). W każdym razie, nie na moje nerwy. Podróż jest męcząca, na conie jest się zamulonym, a pospać za dużo nie da się (bo jak już się zasnęło to byli tacy co to wypominali później, mr X chociażby ), ewentualnie jak już jechać to z większą ekipą (jak to na byłe Doji się jeżdziło z Gdyni), samemu mi się nie chce. Przynajmniej się nie nudzi w pociągu... i wypić można w trakcie... i pogadać, i jaja porobić...
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-10-17 00:20:53)
To ja wramach offtopu powiem,że też organizuję konwent u mnie w rybniku.Mam cały magazyn na zbyt i dwie wtyczki na prąd tam.Potrzebuje ludzi chętnych na stoiska i jakieś anime,konsole i projektory
Proponowane atrakcje:
- konkursy: Co to jest za smak?, Co to za anime?, Czyj to strój?, Whose Line Is It Anyway, DDR, Hentaiowy konkurs dubbingowy, Jaka to melodia?, karaoke, kalambury, test na chuunina, wiedzówka o „Get Backers"
- wydarzenia: cosplay, cat cosplay, cat fight, dżampreza czyli impreza w rytmie dżej mjuzik, hentai night
- warsztaty: szycia pluszaków, origami
- panele: koty w anime, j-music, „Makai Tensho"
Potrzebuje panienek do hentai cosplayu nocą i tu właśnie sprawa
Organizuję kasting u mnie w domu.kontak numeru organizuje jasmin.minimalna miseczka to oczywiście D(nie robimy panelów loliconskich)
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 00:46:29)
To ja wramach offtopu powiem,że też organizuję konwent u mnie w rybniku.Mam cały magazyn na zbyt i dwie wtyczki na prąd tam.Potrzebuje ludzi chętnych na stoiska i jakieś anime,konsole i projektory
Proponowane atrakcje:
- konkursy: Co to jest za smak?, Co to za anime?, Czyj to strój?, Whose Line Is It Anyway, DDR, Hentaiowy konkurs dubbingowy, Jaka to melodia?, karaoke, kalambury, test na chuunina, wiedzówka o „Get Backers"
- wydarzenia: cosplay, cat cosplay, cat fight, dżampreza czyli impreza w rytmie dżej mjuzik, hentai night
- warsztaty: szycia pluszaków, origami
- panele: koty w anime, j-music, „Makai Tensho"Potrzebuje panienek do hentai cosplayu nocą i tu właśnie sprawa
Organizuję kasting u mnie w domu.kontak numeru organizuje jasmin.minimalna miseczka to oczywiście D(nie robimy panelów loliconskich)
Witamy z powrotem kolegę Mareczka
"Skazany na zajebistość"
Widać,że moja legenda cały czas żywa
Zjadacz i jak?Chętny na "Anime mareczek-kon"
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 00:55:36)
Jasne, ale najpierw panienki załatw
"Skazany na zajebistość"
Aaaa,widać,że chcesz być w jury
Edit
Ja nie mam zielonej głowy
Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 01:07:00)
Jako że konwent już tuż tuż (w najbliższą sobote ) proszę o wpisywanie sie ludzisk z ansi wybierajacych sie tam i ewentualnie chetnych na jakieś miłe spotkanie np przy puszce piwa (poza terenem konwentu, oczywiście
).
Tych którzy nie zakupili wejściówki, a chcieli by sie wybrac, informuje że bedzie możliwość kupienia przed wejściem i odsylam na strone konwentu BXC
Ave!
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2010-11-23 23:00:57)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Hej ludzie! Ja będę kelnerką na konwie więc zaprasza do cafe
~Zjadacz jeśli też na konwie się pojawisz to zawitaj do mnie.
Wygram po 2 latach zakład ze swym braciszkiem - KKnD
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
~Zjadacz jeśli też na konwie się pojawisz to zawitaj do mnie.
Wygram po 2 latach zakład ze swym braciszkiem - KKnD
A więc nie wygrasz Chleję w ten weekend jednak gdzie indziej, ale następnym razem - czemu nie.
"Skazany na zajebistość"
~Zjadacz ^^ czekałam 2 lata to jeszcze trochę poczekam
A wygram i to bo zanim braciszek zawita w kraju trochę minie - no chyba, że będziesz mnie omijać szerokim łukiem xD
Tylko 2 osoby oprócz mnie się piszą? No ludzie, napisanie na forum nie zabija
PS: mareczku, chłopcze z gór jeśli Ci się nudzi to bądź choć trochę kreatywny i wymyśl coś ciekawszego...
I to przez takich mówią, że anime to głupie chińskie bajki
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Strony 1