#1 2010-10-16 23:55:51

Użytkownik

B-XmassCon

Konwent odbędzie się 27-28 listopada w Krakowie. Utrzymany będzie w nastroju świątecznym. Wejściówka 35zl a tak w ogóle to wszystkie informacje macie pod tym linkiem http://mangalliance.pl/bxc/

No a teraz pytanie kto z Was się wybiera, kto już ma wejściówkę a kto ma zamiar kupić?
Można by zrobić jakiś spot ludzi z ansi, chociaż z doświadczenia wiem, że różnie to wychodzi jezor ale mam nadzieje że tym razem może jakoś wyjdzie oczkod

Pisać co o tym sądzicie.

Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2010-10-16 23:57:14)

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#2 2010-10-17 00:13:20

Zjadacz
Użytkownik

Odp: B-XmassCon

W sumie dawno mnie na żadnym konie nie było, a i napiłbym się z tobą znowu. Może wpadnę, czemu nie.

"Skazany na zajebistość"

#3 2010-10-17 00:13:54

_KiRA
Użytkownik

Omg, z roku na rok, coraz drożej.... w dodatku ten wyścig o wejściówki. Jak kiedyś lubiłem na cony jeździć tak teraz pass. Szkoda kasy, szkoda czasu, szkoda nerwów.

#4 2010-10-17 00:15:14

Zjadacz
Użytkownik

_KiRA napisał:

Omg, z roku na rok, coraz drożej.... w dodatku ten wyścig o wejściówki. Jak kiedyś lubiłem na cony jeździć tak teraz pass. Szkoda kasy, szkoda czasu, szkoda nerwów.

Czyżby od pamiętnego Magni? smile_big

"Skazany na zajebistość"

#5 2010-10-17 00:19:10

_KiRA
Użytkownik

Akurat wtedy było jeszcze fajnie. W sumie mój ostatni con chyba (ten co ze zgrzytem wracałem, nie wiem czy ty też tam byłeś czy nie). W każdym razie, nie na moje nerwy. Podróż jest męcząca, na conie jest się zamulonym, a pospać za dużo nie da się (bo jak już się zasnęło to byli tacy co to wypominali później, mr X chociażby jezor), ewentualnie jak już jechać to z większą ekipą (jak to na byłe Doji się jeżdziło z Gdyni), samemu mi się nie chce. Przynajmniej się nie nudzi w pociągu... i wypić można w trakcie... i pogadać, i jaja porobić...

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-10-17 00:20:53)

#6 2010-10-17 00:43:58

postmaster3
Zbanowany

To ja wramach offtopu powiem,że też organizuję konwent u mnie w rybniku.Mam cały magazyn na zbyt i dwie wtyczki na prąd tam.Potrzebuje ludzi chętnych na stoiska i jakieś anime,konsole i projektory

Proponowane atrakcje:
- konkursy: Co to jest za smak?, Co to za anime?, Czyj to strój?, Whose Line Is It Anyway, DDR, Hentaiowy konkurs dubbingowy, Jaka to melodia?, karaoke, kalambury, test na chuunina, wiedzówka o „Get Backers"
- wydarzenia: cosplay, cat cosplay, cat fight, dżampreza czyli impreza w rytmie dżej mjuzik, hentai night
- warsztaty: szycia pluszaków, origami
- panele: koty w anime, j-music, „Makai Tensho"

Potrzebuje panienek do hentai cosplayu nocą i tu właśnie sprawa
Organizuję kasting u mnie w domu.kontak numeru organizuje jasmin.minimalna miseczka to oczywiście D(nie robimy panelów loliconskich)

Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 00:46:29)

#7 2010-10-17 00:52:20

Zjadacz
Użytkownik

postmaster3 napisał:

To ja wramach offtopu powiem,że też organizuję konwent u mnie w rybniku.Mam cały magazyn na zbyt i dwie wtyczki na prąd tam.Potrzebuje ludzi chętnych na stoiska i jakieś anime,konsole i projektory

Proponowane atrakcje:
- konkursy: Co to jest za smak?, Co to za anime?, Czyj to strój?, Whose Line Is It Anyway, DDR, Hentaiowy konkurs dubbingowy, Jaka to melodia?, karaoke, kalambury, test na chuunina, wiedzówka o „Get Backers"
- wydarzenia: cosplay, cat cosplay, cat fight, dżampreza czyli impreza w rytmie dżej mjuzik, hentai night
- warsztaty: szycia pluszaków, origami
- panele: koty w anime, j-music, „Makai Tensho"

Potrzebuje panienek do hentai cosplayu nocą i tu właśnie sprawa
Organizuję kasting u mnie w domu.kontak numeru organizuje jasmin.minimalna miseczka to oczywiście D(nie robimy panelów loliconskich)

missionfailed.jpg
Witamy z powrotem kolegę Mareczka smile

"Skazany na zajebistość"

#8 2010-10-17 00:53:52

postmaster3
Zbanowany

Widać,że moja legenda cały czas żywa smile_big

Zjadacz i jak?Chętny na "Anime mareczek-kon"

Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 00:55:36)

#9 2010-10-17 00:55:57

Zjadacz
Użytkownik

Jasne, ale najpierw panienki załatw jezor

"Skazany na zajebistość"

#10 2010-10-17 00:56:39

postmaster3
Zbanowany

Aaaa,widać,że chcesz być w jury

Edit

Ja nie mam zielonej głowy

Ostatnio edytowany przez postmaster3 (2010-10-17 01:07:00)

#11 2010-11-23 22:59:11

Użytkownik

Jako że konwent już tuż tuż (w najbliższą sobote smile_big) proszę o wpisywanie sie ludzisk z ansi wybierajacych sie tam i ewentualnie chetnych na jakieś miłe spotkanie np przy puszce piwa (poza terenem konwentu, oczywiście oczkod).
Tych którzy nie zakupili wejściówki, a chcieli by sie wybrac, informuje że bedzie możliwość kupienia przed wejściem i odsylam na strone konwentu BXC

Ave!

Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2010-11-23 23:00:57)

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#12 2010-11-25 20:43:44

geass
Użytkownik

E to ja się wybieram i mam nadzieję że ktoś się jeszcze z forum zjawi, a na piwko to ja zawsze chętny jestem jak co (szkoda że na terenie konwentu nie wolno smutny).
Tak więc jak poprzednik proszę o wpisywanie się smile

KILLTECH.png

#13 2010-11-26 00:03:39

Spamerka
Użytkownik

Hej ludzie! Ja będę kelnerką na konwie więc zaprasza do cafe smile
~Zjadacz jeśli też na konwie się pojawisz to zawitaj do mnie.
Wygram po 2 latach zakład ze swym braciszkiem - KKnD jezor

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

#14 2010-11-26 00:31:51

Zjadacz
Użytkownik

Spamerka napisał:

~Zjadacz jeśli też na konwie się pojawisz to zawitaj do mnie.
Wygram po 2 latach zakład ze swym braciszkiem - KKnD jezor

A więc nie wygrasz smile Chleję w ten weekend jednak gdzie indziej, ale następnym razem - czemu nie.

"Skazany na zajebistość"

#15 2010-11-26 01:03:01

Spamerka
Użytkownik

~Zjadacz ^^ czekałam 2 lata to jeszcze trochę poczekam jezor
A wygram i to bo zanim braciszek zawita w kraju trochę minie - no chyba, że będziesz mnie omijać szerokim łukiem xD

Tylko 2 osoby oprócz mnie się piszą? No ludzie, napisanie na forum nie zabija jezor

PS: mareczku, chłopcze z gór jeśli Ci się nudzi to bądź choć trochę kreatywny i wymyśl coś ciekawszego...
I to przez takich mówią, że anime to głupie chińskie bajki

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

Stopka forum

© Animesub.info 2025