Nie jesteś zalogowany.
Wiem turunks, sprawdziłam już szmat czasu temu
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Nie tylko oni. Kira to ze wszystkimi tak dyskutuje Aż chce się go poznać w realnym świecie
Tylko z tymi którzy mnie naprawdę wkur... zają. To płynie w moich żyłach, jak u Krogan (google jakby co ).
Jakbyście mogli to pod moim postem jeszcze raz zadeklarujcie obecność
Żeby było przejrzyście.
Data :
4 grudnia (sobota), godzina nie ustalona
Miejsce:
Klub Muzyczny w Gliwicach - dla nie zaznajomionych z tym miastem polecam spotkanie przed dworcem pkp
Przynieść: Siebie, kasa się przyda i dla chętnych %
Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!
Ale spokojnie niema co się przejmować Robson88 też skromnie zaczął a potem spał... nie lepiej przemilczę xD I z doświadczenia wiem ze po pierwszym piwie kieliszku z Bartim potrafimy rozgadać całą ekipę.
Trochę przysnąłem, ale to dlatego że prosto z pracy do was jechałem. Mam nadziej że mi wybaczycie xD
Ja będę na 80%.
Ostatnio edytowany przez Robson88 (2010-11-19 17:51:15)
90% będę [;
ja na 80% będę....
a) Tak osoby niepełnoletnie mogą wejść ale możliwe że przy pierwszym zakupie piwa każdy konsument piwa/alko musi okazać dowód czy coś potwierdzającego +18. Więc ^.^ nie ma +18 jest hmm soczek.
b) Prawdopodobnie będzie padać więc palacze maja przerąbane bo na zewnątrz nie ma parasolek ^.^ a dzięki super przepisowi wreszcie mogę normalnie dychać w lokalach.
c) Teoretycznie nie wolno do lokalu wnosić własnego alko aleee... ostatnio wniosłem tam trochę czeskiego rumu i innego towaru z importu i było git, ale wymaga to zajęcia zajebistego miejsca gdzie są dwie wygodne kanapy ogólnie luksus i klima xD
d) Godzina zbiorki, to proponuje tak 17-18 będzie czas by się poznać i zająć dogodne miejsca.
E) ludzie zobaczcie sobie wcześniej jak macie z powrotem, by nie było logistycznych problemów.
Zgrzyciu po co piszesz osoby niepełnoletnie w lb mnogiej.
Wszyscy wiemy, że kolejnej niepełnoletniej osoby byś nie przeżył... xD
I proponuj podać ewentualny czas zjazdu, bo jak mamy sprawdzić sobie jak z powrotem jak nie wiemy ile tam zostaniemy....
PS: Ktoś mnie pytał na PM czemu mam nowe konto.
Bo ja sierotka zgubiłam hasło, a zapomniałam na jakim mailu miałam i nie mogę go odzyskać
A że miała na głównym mailu spam konto to jest
b) Prawdopodobnie będzie padać więc palacze maja przerąbane bo na zewnątrz nie ma parasolek ^.^ a dzięki super przepisowi wreszcie mogę normalnie dychać w lokalach.
Lulz, od kiedy? oO
c) Teoretycznie nie wolno do lokalu wnosić własnego alko aleee... ostatnio wniosłem tam trochę czeskiego rumu i innego towaru z importu i było git, ale wymaga to zajęcia zajebistego miejsca gdzie są dwie wygodne kanapy ogólnie luksus i klima xD
Przemytnik >.>
Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-11-20 08:02:02)
~Kira od niedawna poczytaj sobie
~Zgrzyt co do wnoszenia alkoholu to mam wziąć ze sobą 0,7?
Rób jak chcesz, pewnie ktoś się ucieszy <i nie mówię o sobie>
Co do ram czasowych to liczyłem na start ok. 17 zależy jak przybędą ludzie> i koniec ok. 22.00 No chyba że ktoś ma tyle zdrowia i kasy by balować do rana wtedy spoko.
Ech, wracam z weekendu, a tu taki syf. Przeczyszczę wątek za jakąś godzinkę, ale już teraz obiecuję, że posypią się warny.
"Skazany na zajebistość"
~Zgrzyt to nie biorę najwyżej na miejscu się kupi prawda?
~Zjadacz a komu przeszkadza ten offtop? Ktoś się poskarżył? ;<
Virus z Tygrysicą warny. Tak, Diablos, poskarżyło się kilka osób, ale co ciekawe - te, które właśnie chcą na wasze spotkanie wpaść. Argumenty? Nie chcą czytać, jak KiRA wyrywa lachony albo w ile godzin przechodzi Mass Effecta i którą część, ale kiedy mają się zgłosić na imprezę. Tak więc offtopy - jak najbardziej, ale niech to będzie chociaż ciekawe i nie przeszkadza reszcie ludzi.
BTW: A właśnie - usunąłem tylko ten najbardziej chamski off, czyli to, jak Virus wspomina KKnD, i to, jak gadacie o Mass Effekcie. Reszta była w miarę zdatna. Ja rzadko usuwam posty, ale to już była wiksa.
"Skazany na zajebistość"
~Daiblos jak chcesz żebym była na tym zjeździe to cicho, bo Zgrzyciu mnie zabije jeszcze.
On leci na flaszkę! A posiadacza nazywa kolegą
Dobra, muszę stanąć w obronie Zgrzyta. Ostatnim razem jak kupowaliśmy wspólnie alkohol ja stawiałem 0,5, a Zgrzyt 0,7.
Rób jak chcesz, pewnie ktoś się ucieszy <i nie mówię o sobie>
Co do ram czasowych to liczyłem na start ok. 17 zależy jak przybędą ludzie> i koniec ok. 22.00 No chyba że ktoś ma tyle zdrowia i kasy by balować do rana wtedy spoko.
Zacząłbym trochę wcześniej, żeby zdążyć się rozkręcić. Jak dla mnie to o 17 moglibyśmy być już wstawieni bo z doświadczenia wiem, że potem nagle wszystkim brakuje czasu. ;p
Zacząłbym trochę wcześniej, żeby zdążyć się rozkręcić. Jak dla mnie to o 17 moglibyśmy być już wstawieni bo z doświadczenia wiem, że potem nagle wszystkim brakuje czasu. ;p
Jak zaczniemy o 17 a skończymy o 22 przynajmniej, to chyba wystarczy, a jak znowu będzie tępo takie jak w DG to nawet 2h wystarczy bo flaszka + energy drink na dwóch w mniej niż 40minut i przerwa na piwo i na koniec 0,7 to przegięcie. Z drugiej strony teraz się wyśpię i odpocznę... jak by co teraz chyba będzie więcej zawodników niż ja i Barti dlatego spokojnie czasu nam nie braknie.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-21 21:05:22)
...a jak znowu będzie tępo takie jak w DG to nawet 2h wystarczy bo flaszka + energy drink na dwóch w mniej niż 40minut i przerwa na piwo i na koniec 0,7 to przegięcie. Z drugiej strony teraz się wyśpię i odpocznę...
Czyżby ktoś miał złe wspomnienia z ostatniego zjazdu??
Zła wiadomość z mojej strony. Przyszły weekend przestał mi pasować. Moja wraca i jeśli tylko nie będzie zawalona pracą to się nie zjawię.
No dobra ostateczny spis kto się pojawia...
Ja ciągle jest pod znakiem zapytania bo spłukałam się na konwencie...
Ale było warto jechać dla moich ukochanych Selty, Shizuo, Izaya