#1001 2010-11-19 01:47:15

Spamerka
Użytkownik

Odp: Zlot ludzi ze Śląska! [Katowice]

Wiem turunks, sprawdziłam już szmat czasu temu jezor

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

#1002 2010-11-19 02:06:37

_KiRA
Użytkownik

Diablos napisał:

Nie tylko oni. Kira to ze wszystkimi tak dyskutuje smile_big Aż chce się go poznać w realnym świecie jezor

Tylko z tymi którzy mnie naprawdę wkur... zają. jezor To płynie w moich żyłach, jak u Krogan (google jakby co jezor).

#1003 2010-11-19 16:04:41

Spamerka
Użytkownik

Jakbyście mogli to pod moim postem jeszcze raz zadeklarujcie obecność smile_big
Żeby było przejrzyście.

Data :
4 grudnia (sobota), godzina nie ustalona
Miejsce:
Klub Muzyczny w Gliwicach - dla nie zaznajomionych z tym miastem polecam spotkanie przed dworcem pkp
Przynieść: Siebie, kasa się przyda i dla chętnych %

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

#1004 2010-11-19 17:16:56

Tommy
Użytkownik

Jak mówiłem ja na jakieś 60% + możliwe dodatkowe osoby z okolic Rybnika. (jak kto chętny to pisać na PM)

tmpdk.png

#1005 2010-11-19 17:49:01

Robson88
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

Ale spokojnie niema co się przejmować Robson88 też skromnie zaczął a potem spał... nie lepiej przemilczę xD I z doświadczenia wiem ze po pierwszym piwie kieliszku z Bartim potrafimy rozgadać całą ekipę.

Trochę przysnąłem, ale to dlatego że prosto z pracy do was jechałem. Mam nadziej że mi wybaczycie xD

Ja będę na 80%.

Ostatnio edytowany przez Robson88 (2010-11-19 17:51:15)

#1006 2010-11-19 17:56:08

Diablos
Użytkownik

90% będę [;

#1007 2010-11-19 22:00:19

Spamerka
Użytkownik

ja na 80% będę....

#1008 2010-11-20 00:21:48

Zgrzyt
Użytkownik

a) Tak osoby niepełnoletnie mogą wejść ale możliwe że przy pierwszym zakupie piwa każdy konsument piwa/alko musi okazać dowód czy coś potwierdzającego +18. Więc ^.^ nie ma +18 jest hmm soczek.
b) Prawdopodobnie będzie padać więc palacze maja przerąbane bo na zewnątrz nie ma parasolek ^.^ a dzięki super przepisowi wreszcie mogę normalnie dychać w lokalach.
c) Teoretycznie nie wolno do lokalu wnosić własnego alko aleee... ostatnio wniosłem tam trochę czeskiego rumu i innego towaru z importu i było git, ale wymaga to zajęcia zajebistego miejsca gdzie są dwie wygodne kanapy ogólnie luksus i klima xD
d) Godzina zbiorki, to proponuje tak 17-18  będzie czas by się poznać i zająć dogodne miejsca.

E) ludzie zobaczcie sobie wcześniej jak macie z powrotem, by nie było logistycznych problemów.

#1009 2010-11-20 01:26:12

Spamerka
Użytkownik

Zgrzyciu po co piszesz osoby niepełnoletnie w lb mnogiej.
Wszyscy wiemy, że kolejnej niepełnoletniej osoby byś nie przeżył... xD
I proponuj podać ewentualny czas zjazdu, bo jak mamy sprawdzić sobie jak z powrotem jak nie wiemy ile tam zostaniemy.... jezor

PS: Ktoś mnie pytał na PM czemu mam nowe konto.
Bo ja sierotka zgubiłam hasło, a zapomniałam na jakim mailu miałam i nie mogę go odzyskać jezor
A że miała na głównym mailu spam konto to jest jezor

#1010 2010-11-20 08:01:23

_KiRA
Użytkownik

b) Prawdopodobnie będzie padać więc palacze maja przerąbane bo na zewnątrz nie ma parasolek ^.^ a dzięki super przepisowi wreszcie mogę normalnie dychać w lokalach.

Lulz, od kiedy? oO

c) Teoretycznie nie wolno do lokalu wnosić własnego alko aleee... ostatnio wniosłem tam trochę czeskiego rumu i innego towaru z importu i było git, ale wymaga to zajęcia zajebistego miejsca gdzie są dwie wygodne kanapy ogólnie luksus i klima xD

Przemytnik >.>

Ostatnio edytowany przez _KiRA (2010-11-20 08:02:02)

#1011 2010-11-20 13:46:05

Diablos
Użytkownik

~Kira od niedawna oczkod poczytaj sobie

~Zgrzyt co do wnoszenia alkoholu to mam wziąć ze sobą 0,7?

#1012 2010-11-20 18:12:51

Zgrzyt
Użytkownik

Rób jak chcesz, pewnie ktoś się ucieszy <i nie mówię o sobie>
Co do ram czasowych to liczyłem na start ok. 17  zależy jak przybędą ludzie> i koniec ok. 22.00 No chyba że ktoś ma tyle zdrowia i kasy by balować do rana wtedy spoko.

#1013 2010-11-20 18:42:04

Zjadacz
Użytkownik

Ech, wracam z weekendu, a tu taki syf. Przeczyszczę wątek za jakąś godzinkę, ale już teraz obiecuję, że posypią się warny.

"Skazany na zajebistość"

#1014 2010-11-20 18:56:58

Diablos
Użytkownik

~Zgrzyt to nie biorę najwyżej na miejscu się kupi prawda?
~Zjadacz a komu przeszkadza ten offtop? Ktoś się poskarżył? ;<

#1015 2010-11-20 19:01:32

Zjadacz
Użytkownik

Virus z Tygrysicą warny. Tak, Diablos, poskarżyło się kilka osób, ale co ciekawe - te, które właśnie chcą na wasze spotkanie wpaść. Argumenty? Nie chcą czytać, jak KiRA wyrywa lachony albo w ile godzin przechodzi Mass Effecta i którą część, ale kiedy mają się zgłosić na imprezę. Tak więc offtopy - jak najbardziej, ale niech to będzie chociaż ciekawe i nie przeszkadza reszcie ludzi.

BTW: A właśnie - usunąłem tylko ten najbardziej chamski off, czyli to, jak Virus wspomina KKnD, i to, jak gadacie o Mass Effekcie. Reszta była w miarę zdatna. Ja rzadko usuwam posty, ale to już była wiksa.

"Skazany na zajebistość"

#1016 2010-11-21 19:20:12

Barti
Użytkownik

Spamerka napisał:

~Daiblos jak chcesz żebym była na tym zjeździe to cicho, bo Zgrzyciu mnie zabije jeszcze.
On leci na flaszkę! A posiadacza nazywa kolegą

Dobra, muszę stanąć w obronie Zgrzyta. Ostatnim razem jak kupowaliśmy wspólnie alkohol ja stawiałem 0,5, a Zgrzyt 0,7.

Zgrzyt napisał:

Rób jak chcesz, pewnie ktoś się ucieszy <i nie mówię o sobie>
Co do ram czasowych to liczyłem na start ok. 17  zależy jak przybędą ludzie> i koniec ok. 22.00 No chyba że ktoś ma tyle zdrowia i kasy by balować do rana wtedy spoko.

Zacząłbym trochę wcześniej, żeby zdążyć się rozkręcić. Jak dla mnie to o 17 moglibyśmy być już wstawieni bo z doświadczenia wiem, że potem nagle wszystkim brakuje czasu. ;p

#1017 2010-11-21 21:04:28

Zgrzyt
Użytkownik

Barti napisał:

Zacząłbym trochę wcześniej, żeby zdążyć się rozkręcić. Jak dla mnie to o 17 moglibyśmy być już wstawieni bo z doświadczenia wiem, że potem nagle wszystkim brakuje czasu. ;p

Jak zaczniemy o 17 a skończymy o 22  przynajmniej, to chyba wystarczy, a jak znowu będzie tępo takie jak w DG to nawet 2h wystarczy bo flaszka + energy drink na dwóch w mniej niż 40minut i przerwa na piwo i na koniec 0,7  to przegięcie. Z drugiej strony teraz się wyśpię i odpocznę... jak by co teraz chyba będzie więcej zawodników niż ja i Barti dlatego spokojnie czasu nam nie braknie.

Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2010-11-21 21:05:22)

#1018 2010-11-26 00:11:17

Spamerka
Użytkownik

Zgrzyt napisał:

...a jak znowu będzie tępo takie jak w DG to nawet 2h wystarczy bo flaszka + energy drink na dwóch w mniej niż 40minut i przerwa na piwo i na koniec 0,7  to przegięcie. Z drugiej strony teraz się wyśpię i odpocznę...

Czyżby ktoś miał złe wspomnienia z ostatniego zjazdu??

#1019 2010-11-27 19:21:37

Barti
Użytkownik

Zła wiadomość z mojej strony. Przyszły weekend przestał mi pasować. Moja wraca i jeśli tylko nie będzie zawalona pracą to się nie zjawię.

#1020 2010-11-29 21:44:00

Spamerka
Użytkownik

No dobra ostateczny spis kto się pojawia...
Ja ciągle jest pod znakiem zapytania bo spłukałam się na konwencie...
Ale było warto jechać dla moich ukochanych Selty, Shizuo, Izaya

Stopka forum

© Animesub.info 2025