#301 2010-07-07 18:07:43

ODIN
Użytkownik

Odp: kącik spamera :D

Ból po stracie dziewczyny i tak jest większy jezor

Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...

#302 2010-07-07 18:12:52

Zwierz
Użytkownik

zależy jak sie ją straciło

DZIECIĘ NEO

PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz

#303 2010-07-07 18:25:49

dulu
Moderator

Zwierz napisał:

Palca odgryzła, a on ją patelnią po łbie.

#304 2010-07-07 18:58:20

Gela19
Użytkownik

dulu napisał:
Zwierz napisał:

Hehe na pogotowiu mieliśmy kiedyś ciekawy i podobny przypadek xD jak jest ktoś ciekaw szczegółów - a są bardzo zabawne - piszcie PW xD tu nie napisze, bo się jeszcze dzieci zgorszą xD haha

MasterPLASTER współczuję , sama jestem też uszkodzona aczkolwiek kończynę dalej mam przy sobie oczkod

Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.

#305 2010-07-07 19:46:23

ODIN
Użytkownik

Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER jezor

#306 2010-07-07 20:16:15

Gela19
Użytkownik

ODIN napisał:

Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER jezor

Owszem jestem medyczna xD hehe ;p Ale sama jestem uszkodzona i potrzebuję opieki ;p Więc raczej oboje musimy szukać smile

#307 2010-07-07 20:24:31

Hatake
Użytkownik

Gela19 napisał:
ODIN napisał:

Owszem jestem medyczna xD hehe ;p Ale sama jestem uszkodzona i potrzebuję opieki ;p Więc raczej oboje musimy szukać smile

Wspólny altruizm to pierwsz i najważniejszy krok do zdrowego i długotrwałego związku. smile_big

#308 2010-07-07 20:50:40

ODIN
Użytkownik

Gela19 napisał:
ODIN napisał:

Tak się przypadkiem składa że mam bardzo wyostrzony zmysł opiekuńczy:) Z medycyna też mam styczność na codzień bo siostra ratownictwem się zajmuje jezor

#309 2010-07-07 21:00:55

Gela19
Użytkownik

Hahaha Widzę, że jeden mnie tu swatać chce smile_big a drugi chce się mną zaopiekować smile_big Wypas xD hehe

hehe smile_big

#310 2010-07-07 21:11:39

MasterPLASTER
Użytkownik

Yoshimori napisał:

Współczuję, ostatnio kumplowi przydarzyło się coś podobnego, tyle że on stracił serdeczny. Teraz żartujemy, że musimy mu skołować ukryte ostrze i może asasynem zostać xD.

Zamiast zapodawać taki pasztetowy populizm poprawny politycznie, dałbyś link do jakichś cyców, żeby mi się poprawiało. smile_big Albo nie, lepiej nie, jak mi tętno przyspiesza, to łapa od tego bardziej je-je-bum-bum-łubudu.

ODIN napisał:

Ból po stracie dziewczyny i tak jest większy jezor

W tym momencie tak mnie łapa nabzdycza, że z ból łażę po suficie i czuję, że zaraz urodzę. Nawet jeśli miałaby mnie teraz rzucić sama Megan Fox, czy kto tam jest tera na topie, to jeszcz pomachałbym na pożegnanie.

Gela19 napisał:
dulu napisał:
Zwierz napisał:

Hehe na pogotowiu mieliśmy kiedyś ciekawy i podobny przypadek xD jak jest ktoś ciekaw szczegółów - a są bardzo zabawne - piszcie PW xD tu nie napisze, bo się jeszcze dzieci zgorszą xD haha

MasterPLASTER współczuję , sama jestem też uszkodzona aczkolwiek kończynę dalej mam przy sobie oczkod

ODIN napisał:

Ino, że ja tu umieram i mi są potrzebne CZYNY, nie słowa! jezor Tak mnie łapa szarpie, że od 48h nie śpię. Zeszłej nocy przerobiłem wszystkie hity Disney'a na youtubie [Pocahontas 2, Mulan 2, Brat Niedźwieć 2, Dzwonnika i coś tam jeszcze], a dzisiaj mi się zapowiada powtórka z rozrywki. smile_big

Tak swoją drogą trochę smutno mi, że zmora dostał więcej "słit komciów" na złamane serce, a mi na urwany palec odpowiedziała jedna dziewczyna, w dodatku też inwalida. deprecha

Powiem wam tylko jedno, na Żeromskiego w Krk są dwie, młode i bardzo apetyczne jagódki z którymi bardzo fajnie się gada. Już planuję przyciąć drugiego palucha, bo ostatnio mi niewiele brakło. Dosłownie "żyłka zerwała się w ostatnim momencie", bo po tym znieczuleniu to mi takie teksty wchodziły, że niewiele brakło, a sam bym się ze sobą umówił. rotfl

Wybaczcie, że sobie nie mogę z wami bardziej pojajcować, ale ciężko się pisze jedną ręką, szczególnie, gdy czujesz, że po drugiej ktoś Ci udarem jeździ i poprawia papierem ściernym. :/

#311 2010-07-07 21:20:19

Aniki00
Użytkownik

Master, jak ci brak tego palca, to sobie z plasteliny dorób, ale po co ci wszystkie palce xD

Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-07-07 21:27:52)

#312 2010-07-07 21:26:55

m_jay
Użytkownik

Najważniejsze że humor dopisuje - chyba że to te przeciwbólowce oczkod

IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi oczkod.

WoodenJesus.png

#313 2010-07-07 21:35:58

Sir_Ace
Użytkownik

Aniki00 napisał:

ale po co ci wszystkie palce xD

Jak on teraz będzie na kompie grał? smutny

#314 2010-07-07 21:37:45

geass
Użytkownik

Ważne że dalej ma jak Anime oglądać smile_big

KILLTECH.png

#315 2010-07-07 21:42:12

Aniki00
Użytkownik

Sir_Ace napisał:
Aniki00 napisał:

ale po co ci wszystkie palce xD

Jak on teraz będzie na kompie grał? smutny

Przecież do gier się nie używa 10 placów ;p chyba, że robi coś innego, bardziej podejrzanego, ale to już nie będę może wnikać xD

#316 2010-07-07 22:09:46

rezor1991
Użytkownik

no a jak np lubił sobie pogwizdać na palcach? I najlepiej mu to wychodziło z fakersem? albo dłubał nim w nosie? smutny a to przy której łapie straciłeś? Bo jak np przy prawej to w cs'a będzie ciężko bo będzie problem przy celowaniu z awp. Kiedyś też sobie "urżnąłem" spory kawał jak kroiłem na maszynie pomidora. Niby nic ale jak się odczuwa takie cos na własnej skórze to człowiek widzi do czego te 10 paluchów. Ledwo się zagoiło, zadowolony znów miałem ochotę na kanapkę z pomidorem... 30 sekund później zalewałem krewką kuchnie i płakałem ze śmiechu. jakoś tak mnie rozbawiło moje kalectwo jezor

100x100

#317 2010-07-07 22:11:57

Gela19
Użytkownik

m_jay napisał:

IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi oczkod.

Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD

MasterPLASTER co do czynów to jako medyk jestem skłonna do poświęceń xD i czynnego udzielania się w poprawianiu komfortu psychicznego a nawet termicznego poszkodowanego xD Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p

#318 2010-07-07 22:26:46

rezor1991
Użytkownik

Gela19 napisał:

Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p

Uwierz mi na słowo, że Twoja noga mu najmniej potrzebna. ja tu nawet plus widze bo przynajmniej go nie wykopiesz xD

100x100

#319 2010-07-07 22:37:49

Gela19
Użytkownik

rezor1991 napisał:
Gela19 napisał:

Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p

Uwierz mi na słowo, że Twoja noga mu najmniej potrzebna. ja tu nawet plus widze bo przynajmniej go nie wykopiesz xD

Domyślam się, że ona mu najmniej potrzebna xD Ale niestety mi jest ona potrzebna by gdziekolwiek dojść ;p

#320 2010-07-07 23:04:48

m_jay
Użytkownik

Gela19 napisał:
m_jay napisał:

Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD

Jedna jaskółka wiosny nie czyni jak to mawiali starożytni Polacy oczkod. Ale oby więcej młodych ludzi z zapałem w służbie zdrowia, ja na starość wolałem zmienić branże jezor.

WoodenJesus.png

Stopka forum

© Animesub.info 2025