Nie jesteś zalogowany.
Ból po stracie dziewczyny i tak jest większy
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
zależy jak sie ją straciło
DZIECIĘ NEO
PC king >ps3>x360>ds>psp(subiektywna opinia posiadacza wszystkiego)
http://myanimelist.net/animelist/Zwierz
zależy jak sie ją straciło
Palca odgryzła, a on ją patelnią po łbie.
Zwierz napisał:zależy jak sie ją straciło
Hehe na pogotowiu mieliśmy kiedyś ciekawy i podobny przypadek xD jak jest ktoś ciekaw szczegółów - a są bardzo zabawne - piszcie PW xD tu nie napisze, bo się jeszcze dzieci zgorszą xD haha
MasterPLASTER współczuję , sama jestem też uszkodzona aczkolwiek kończynę dalej mam przy sobie
Osoki hi-no tsumorite tooki mukashi-ka-na.
Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER
Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER
Owszem jestem medyczna xD hehe ;p Ale sama jestem uszkodzona i potrzebuję opieki ;p Więc raczej oboje musimy szukać
ODIN napisał:Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER
Owszem jestem medyczna xD hehe ;p Ale sama jestem uszkodzona i potrzebuję opieki ;p Więc raczej oboje musimy szukać
Wspólny altruizm to pierwsz i najważniejszy krok do zdrowego i długotrwałego związku.
ODIN napisał:Gela19 chyba robi w medycynie więc byłaby idealną partnerką w tej chwili dla Ciebie MasterPLASTER
Tak się przypadkiem składa że mam bardzo wyostrzony zmysł opiekuńczy:) Z medycyna też mam styczność na codzień bo siostra ratownictwem się zajmuje
Hahaha Widzę, że jeden mnie tu swatać chce a drugi chce się mną zaopiekować
Wypas xD hehe
hehe
Współczuję, ostatnio kumplowi przydarzyło się coś podobnego, tyle że on stracił serdeczny. Teraz żartujemy, że musimy mu skołować ukryte ostrze i może asasynem zostać xD.
Zamiast zapodawać taki pasztetowy populizm poprawny politycznie, dałbyś link do jakichś cyców, żeby mi się poprawiało. Albo nie, lepiej nie, jak mi tętno przyspiesza, to łapa od tego bardziej je-je-bum-bum-łubudu.
Ból po stracie dziewczyny i tak jest większy
W tym momencie tak mnie łapa nabzdycza, że z ból łażę po suficie i czuję, że zaraz urodzę. Nawet jeśli miałaby mnie teraz rzucić sama Megan Fox, czy kto tam jest tera na topie, to jeszcz pomachałbym na pożegnanie.
dulu napisał:Zwierz napisał:zależy jak sie ją straciło
Hehe na pogotowiu mieliśmy kiedyś ciekawy i podobny przypadek xD jak jest ktoś ciekaw szczegółów - a są bardzo zabawne - piszcie PW xD tu nie napisze, bo się jeszcze dzieci zgorszą xD haha
MasterPLASTER współczuję , sama jestem też uszkodzona aczkolwiek kończynę dalej mam przy sobie
Ino, że ja tu umieram i mi są potrzebne CZYNY, nie słowa! Tak mnie łapa szarpie, że od 48h nie śpię. Zeszłej nocy przerobiłem wszystkie hity Disney'a na youtubie [Pocahontas 2, Mulan 2, Brat Niedźwieć 2, Dzwonnika i coś tam jeszcze], a dzisiaj mi się zapowiada powtórka z rozrywki.
Tak swoją drogą trochę smutno mi, że zmora dostał więcej "słit komciów" na złamane serce, a mi na urwany palec odpowiedziała jedna dziewczyna, w dodatku też inwalida.
Powiem wam tylko jedno, na Żeromskiego w Krk są dwie, młode i bardzo apetyczne jagódki z którymi bardzo fajnie się gada. Już planuję przyciąć drugiego palucha, bo ostatnio mi niewiele brakło. Dosłownie "żyłka zerwała się w ostatnim momencie", bo po tym znieczuleniu to mi takie teksty wchodziły, że niewiele brakło, a sam bym się ze sobą umówił.
Wybaczcie, że sobie nie mogę z wami bardziej pojajcować, ale ciężko się pisze jedną ręką, szczególnie, gdy czujesz, że po drugiej ktoś Ci udarem jeździ i poprawia papierem ściernym. :/
Master, jak ci brak tego palca, to sobie z plasteliny dorób, ale po co ci wszystkie palce xD
Ostatnio edytowany przez Aniki00 (2010-07-07 21:27:52)
ale po co ci wszystkie palce xD
Jak on teraz będzie na kompie grał?
Aniki00 napisał:ale po co ci wszystkie palce xD
Jak on teraz będzie na kompie grał?
Przecież do gier się nie używa 10 placów ;p chyba, że robi coś innego, bardziej podejrzanego, ale to już nie będę może wnikać xD
no a jak np lubił sobie pogwizdać na palcach? I najlepiej mu to wychodziło z fakersem? albo dłubał nim w nosie? a to przy której łapie straciłeś? Bo jak np przy prawej to w cs'a będzie ciężko bo będzie problem przy celowaniu z awp. Kiedyś też sobie "urżnąłem" spory kawał jak kroiłem na maszynie pomidora. Niby nic ale jak się odczuwa takie cos na własnej skórze to człowiek widzi do czego te 10 paluchów. Ledwo się zagoiło, zadowolony znów miałem ochotę na kanapkę z pomidorem... 30 sekund później zalewałem krewką kuchnie i płakałem ze śmiechu. jakoś tak mnie rozbawiło moje kalectwo
Najważniejsze że humor dopisuje - chyba że to te przeciwbólowce
IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi
.
Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD
MasterPLASTER co do czynów to jako medyk jestem skłonna do poświęceń xD i czynnego udzielania się w poprawianiu komfortu psychicznego a nawet termicznego poszkodowanego xD Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p
Gela19 napisał:Ale co ja mogę na to, że mam chorą nogę xD I inwalidką jeszcze nie jestem ;p Chociaż mam pęknięte kolano ... i inne takie fajne bajery ;p
Uwierz mi na słowo, że Twoja noga mu najmniej potrzebna. ja tu nawet plus widze bo przynajmniej go nie wykopiesz xD
Domyślam się, że ona mu najmniej potrzebna xD Ale niestety mi jest ona potrzebna by gdziekolwiek dojść ;p
m_jay napisał:Najważniejsze że humor dopisuje - chyba że to te przeciwbólowce
IMO z własnego doświadczenia powiem że średnia wieku personelu szpitalnego jest zdecydowanie za wysoka, trza więcej świeżej krwi
.
Wiesz ja się nie uważam za starą xD Więc można rzec, że zasilam personel medyczny świerzą krwią xD
Jedna jaskółka wiosny nie czyni jak to mawiali starożytni Polacy . Ale oby więcej młodych ludzi z zapałem w służbie zdrowia, ja na starość wolałem zmienić branże
.