#221 2010-06-29 01:25:49

Sidorf
Użytkownik

Odp: kącik spamera :D

1277743144_by_fiolo_500.jpg

"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"

#222 2010-06-29 01:49:59

Dyrcie
Użytkownik

Odnośnie szukania partnera w internecie też wydawało mi się to raczej nierealne ale jest jak najbardziej możliwe.
Moja siostra poznała swojego chłopaka na portalu sympatia.pl i jest to związek bardzo poważny, ślub to kwestia czasu smile
Ja miałem ogromne problemy ze znalezieniem swojej drugiej połówki, obecnie też jestem w poważnym związku i chociaż swojej ukochanej nie poznałem w internecie to łańcuch zdarzeń który do tego doprowadził miał początek na forum Animatsuri smile

Zmora wpadaj na Ecchicon, moje ciekawe życie towarzyskie zaczęło się od 4 edycji tego konwentu oczkod

Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2010-06-29 02:14:54)

#223 2010-06-29 02:35:45

Gizmo100
Użytkownik

Jeśli się nie znajdzie to zawsze zostają renie -lewa renia - prawa renia jezor
Internet to nie jest dobre miejsce do poszukiwań drugiej polówki chodź nie którzy maja takie szczęście ze im się trafi osoba w sam raz dla nich, ale to trzeba po prostu trafić na osobnika nie udającego kim nie jest czy bóg wie co jeszcze kombinującego, jak wielu innych powiedziało wyjedz na jakiś -con poznawaj ludzi a nie oczekujesz tego ze sama przyjdzie ot co najlepiej jest poznawać w "realu" niż w internecie, takie moje zdanie na ten jak by nie patrzeć temat startujący do nagrody miesiąca jeśli nie roku.

#224 2010-06-29 14:20:19

Skowyt
Użytkownik

Co do pisania/mówienia kłamstewek. Więc jak na początku będziesz przy niej inną osobą to możliwe, że jak przestaniesz się pilnować mogą być kłótnie... Więc jak dla mnie najlepiej prawdę mówić a jak za dużo rzeczy nie będzie się podobało to trudno:P  W końcu gwarancją dobrego związku jest zaufanie czy jakoś tam:P

#225 2010-06-29 15:13:35

ODIN
Użytkownik

Najważniejsze to być sobą jezor

Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...

#226 2010-06-29 15:30:28

dulu
Moderator

ODIN napisał:

Mój znajomy, tzw. "wyrywacz". Zawsze mówi prawdę:
- "Walisz się czy trzeba z tobą chodzić?"
Jeśli pada odpowiedź pierwsza - wiadomo, druga - mówi coś takiego:
"To chodź, przejdziemy się na około mojego golfa..."

Można by powiedzieć, że jest cham i nie szanuje kobieta, zgadzam się, ale one spotykają się z nim, aby wykonać czynność nr jeden.
Oczywiście mowa tu o tzw. "lachonach".

#227 2010-06-29 15:42:43

arystar
Użytkownik

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!

#228 2010-06-29 15:47:24

Prototype
Użytkownik

Gizmo100 napisał:

Internet to nie jest dobre miejsce do poszukiwań drugiej polówki chodź nie którzy maja takie szczęście ze im się trafi osoba w sam raz dla nich, ale to trzeba po prostu trafić na osobnika nie udającego kim nie jest czy bóg wie co jeszcze kombinującego, jak wielu innych powiedziało wyjedz na jakiś -con poznawaj ludzi a nie oczekujesz tego ze sama przyjdzie ot co najlepiej jest poznawać w "realu" niż w internecie, takie moje zdanie na ten jak by nie patrzeć temat startujący do nagrody miesiąca jeśli nie roku.

Moja siostra poznała chłopaka w internecie, no ale tu jest odwrotnie xD. Zaledwie po roku już byli małżeństwem, a po kolejnym mieli dziecko ogółem dobrze trafiła XD

#229 2010-06-29 16:06:07

Minimus
Użytkownik

zmora, może spróbuj tego: http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E? xD
Nie wiem czy ktoś już to dawał : P

#230 2010-06-29 18:24:07

ODIN
Użytkownik

dulu napisał:
ODIN napisał:

Mój znajomy, tzw. "wyrywacz". Zawsze mówi prawdę:
- "Walisz się czy trzeba z tobą chodzić?"
Jeśli pada odpowiedź pierwsza - wiadomo, druga - mówi coś takiego:
"To chodź, przejdziemy się na około mojego golfa..."

Można by powiedzieć, że jest cham i nie szanuje kobieta, zgadzam się, ale one spotykają się z nim, aby wykonać czynność nr jeden.
Oczywiście mowa tu o tzw. "lachonach".

Gościu ma to słynne "coś" jezor

Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...

#231 2010-06-29 18:46:56

Gizmo100
Użytkownik

Prototype napisał:
Gizmo100 napisał:

Moja siostra poznała chłopaka w internecie, no ale tu jest odwrotnie xD. Zaledwie po roku już byli małżeństwem, a po kolejnym mieli dziecko ogółem dobrze trafiła XD

A co ma powiedzieć facet który znalazł dziewczynę grając w World Of Warcraft ? Trzeba mieć szczęście do takich rzeczy po prostu jezor

#232 2010-06-29 18:55:18

Sir_Ace
Użytkownik

Gizmo100 napisał:

A co ma powiedzieć facet który znalazł dziewczynę grając w World Of Warcraft ? Trzeba mieć szczęście do takich rzeczy po prostu jezor

Pierdzielisz, mieszkam z taką i słuchać już nie mogę, jakich w weekend mieli niekompetentnych DPSów, kiedy szli na Grula, albo że wszyscy paladyni z gildii to dupy...

Oddam za darmo, nawet dopłacę.

#233 2010-06-29 19:01:46

lipa3000
Użytkownik

Minimus napisał:

zmora, może spróbuj tego: http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E? xD
Nie wiem czy ktoś już to dawał : P

Tak, ja. :p

Sir_Ace napisał:

Pierdzielisz, mieszkam z taką i słuchać już nie mogę, jakich w weekend mieli niekompetentnych DPSów, kiedy szli na Grula, albo że wszyscy paladyni z gildii to dupy...

Przypomniałeś mi o tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=VYkhbWMHd5w smile_big

Y9SqV.pnglipa3000.png

#234 2010-06-29 19:23:34

Gizmo100
Użytkownik

Sir_Ace napisał:
Gizmo100 napisał:

Oddam za darmo, nawet dopłacę.

SOLD ! jezor

#235 2010-06-29 19:35:19

Sir_Ace
Użytkownik

No to aranżujemy cygańskie zaręczyny. Podam ci adres i na początku października zjawisz się pod drzwiami z wielkim worem jezor

#236 2010-06-29 19:48:12

Kensai
Użytkownik

Ja znam kilka dziewczyn grających nałogowo w WoWa i niestety tematy się u nich kończą na "zrobiliście ICC na heroic?", "za którym razem położyliście bossa x", "jaki DPS?" smile_big

#237 2010-06-29 19:49:09

luki349
Użytkownik

1. co do prawiczków. Ja mam do takich ludzi szacunek bo używają mózgu (tak wiem towar deficytowy), co taki 16 letni chłopak zrobi jak wpadnie ?! (żadna antykoncepcja nie daje 100%, no chyba, że sterylizacja, ale to ofc jak w ogóle nie chcesz mieć dzieci nigdy, a to też jest deficytowe). Już nie wspominając o takich nastoletnich matkach (do roboty na budowę nie pójdzie, a to w sumie jedyne realne źródło dochodu dla kogoś takiego, to nie licząc rodziny pod warunkiem, że się nie odwróci, a i tak się zdarza - "umiesz liczyć? licz na siebie, twoje szczęście innych je***")
2. ja nie przeczę, że w necie nic nie da się znaleźć i, że jest to skazane na porażkę, ale szybciej będzie jak poznasz kogoś w realu, bo w "realu" trudniej kłamać,np.: ja mogę powiedzieć, że mam, że mam 48 na "kablu", a ja jestem takie chuchro, że z 30 nie mam deprecha)
3. gizmo. A może jeszcze jednej takiej nie masz? smile_big z chęcią kupię, za... 3 piwa ? kombinuje

#238 2010-06-29 19:56:53

Gizmo100
Użytkownik

luki349 napisał:

3. gizmo. A może jeszcze jednej takiej nie masz? smile_big z chęcią kupię, za... 3 piwa ? kombinuje

Ta jak bym miał to bym nie oddal im więcej tym lepiej jezor A tak to muszę się kryć żeby nie wyjść na Nerda wśród koleżanek jezor

#239 2010-06-29 20:16:16

Zarathustra
Użytkownik

Sir_Ace napisał:

Kensai napisał:

Ja znam kilka dziewczyn grających nałogowo w WoWa i niestety tematy się u nich kończą na "zrobiliście ICC na heroic?", "za którym razem położyliście bossa x", "jaki DPS?" smile_big

wtfireadingpl.png

Nic dziwnego, że mamy niż demograficzny. oczkod

#240 2010-06-29 20:19:31

Kensai
Użytkownik

Zarathustra: Pomijając takie "wyjątki" badania na normalnych parach wskazują, że ponad połowa facetów woli wieczorem usiąść do konsoli, niż zadbać o wyż demograficzny oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2025