Nie jesteś zalogowany.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Odnośnie szukania partnera w internecie też wydawało mi się to raczej nierealne ale jest jak najbardziej możliwe.
Moja siostra poznała swojego chłopaka na portalu sympatia.pl i jest to związek bardzo poważny, ślub to kwestia czasu
Ja miałem ogromne problemy ze znalezieniem swojej drugiej połówki, obecnie też jestem w poważnym związku i chociaż swojej ukochanej nie poznałem w internecie to łańcuch zdarzeń który do tego doprowadził miał początek na forum Animatsuri
Zmora wpadaj na Ecchicon, moje ciekawe życie towarzyskie zaczęło się od 4 edycji tego konwentu
Ostatnio edytowany przez Dyrcie (2010-06-29 02:14:54)
Jeśli się nie znajdzie to zawsze zostają renie -lewa renia - prawa renia
Internet to nie jest dobre miejsce do poszukiwań drugiej polówki chodź nie którzy maja takie szczęście ze im się trafi osoba w sam raz dla nich, ale to trzeba po prostu trafić na osobnika nie udającego kim nie jest czy bóg wie co jeszcze kombinującego, jak wielu innych powiedziało wyjedz na jakiś -con poznawaj ludzi a nie oczekujesz tego ze sama przyjdzie ot co najlepiej jest poznawać w "realu" niż w internecie, takie moje zdanie na ten jak by nie patrzeć temat startujący do nagrody miesiąca jeśli nie roku.
Co do pisania/mówienia kłamstewek. Więc jak na początku będziesz przy niej inną osobą to możliwe, że jak przestaniesz się pilnować mogą być kłótnie... Więc jak dla mnie najlepiej prawdę mówić a jak za dużo rzeczy nie będzie się podobało to trudno:P W końcu gwarancją dobrego związku jest zaufanie czy jakoś tam:P
Najważniejsze to być sobą
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Najważniejsze to być sobą
Mój znajomy, tzw. "wyrywacz". Zawsze mówi prawdę:
- "Walisz się czy trzeba z tobą chodzić?"
Jeśli pada odpowiedź pierwsza - wiadomo, druga - mówi coś takiego:
"To chodź, przejdziemy się na około mojego golfa..."
Można by powiedzieć, że jest cham i nie szanuje kobieta, zgadzam się, ale one spotykają się z nim, aby wykonać czynność nr jeden.
Oczywiście mowa tu o tzw. "lachonach".
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Jeśli się nie znajdzie to zawsze zostają renie -lewa renia - prawa renia
Internet to nie jest dobre miejsce do poszukiwań drugiej polówki chodź nie którzy maja takie szczęście ze im się trafi osoba w sam raz dla nich, ale to trzeba po prostu trafić na osobnika nie udającego kim nie jest czy bóg wie co jeszcze kombinującego, jak wielu innych powiedziało wyjedz na jakiś -con poznawaj ludzi a nie oczekujesz tego ze sama przyjdzie ot co najlepiej jest poznawać w "realu" niż w internecie, takie moje zdanie na ten jak by nie patrzeć temat startujący do nagrody miesiąca jeśli nie roku.
Moja siostra poznała chłopaka w internecie, no ale tu jest odwrotnie xD. Zaledwie po roku już byli małżeństwem, a po kolejnym mieli dziecko ogółem dobrze trafiła XD
zmora, może spróbuj tego: http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E? xD
Nie wiem czy ktoś już to dawał : P
ODIN napisał:Najważniejsze to być sobą
Mój znajomy, tzw. "wyrywacz". Zawsze mówi prawdę:
- "Walisz się czy trzeba z tobą chodzić?"
Jeśli pada odpowiedź pierwsza - wiadomo, druga - mówi coś takiego:
"To chodź, przejdziemy się na około mojego golfa..."Można by powiedzieć, że jest cham i nie szanuje kobieta, zgadzam się, ale one spotykają się z nim, aby wykonać czynność nr jeden.
Oczywiście mowa tu o tzw. "lachonach".
Gościu ma to słynne "coś"
Moje życzenia są piękne jak marzenia lecz moje marzenia są nie do spełnienia...
Gizmo100 napisał:Jeśli się nie znajdzie to zawsze zostają renie -lewa renia - prawa renia
Internet to nie jest dobre miejsce do poszukiwań drugiej polówki chodź nie którzy maja takie szczęście ze im się trafi osoba w sam raz dla nich, ale to trzeba po prostu trafić na osobnika nie udającego kim nie jest czy bóg wie co jeszcze kombinującego, jak wielu innych powiedziało wyjedz na jakiś -con poznawaj ludzi a nie oczekujesz tego ze sama przyjdzie ot co najlepiej jest poznawać w "realu" niż w internecie, takie moje zdanie na ten jak by nie patrzeć temat startujący do nagrody miesiąca jeśli nie roku.Moja siostra poznała chłopaka w internecie, no ale tu jest odwrotnie xD. Zaledwie po roku już byli małżeństwem, a po kolejnym mieli dziecko ogółem dobrze trafiła XD
A co ma powiedzieć facet który znalazł dziewczynę grając w World Of Warcraft ? Trzeba mieć szczęście do takich rzeczy po prostu
A co ma powiedzieć facet który znalazł dziewczynę grając w World Of Warcraft ? Trzeba mieć szczęście do takich rzeczy po prostu
Pierdzielisz, mieszkam z taką i słuchać już nie mogę, jakich w weekend mieli niekompetentnych DPSów, kiedy szli na Grula, albo że wszyscy paladyni z gildii to dupy...
Oddam za darmo, nawet dopłacę.
zmora, może spróbuj tego: http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E? xD
Nie wiem czy ktoś już to dawał : P
Tak, ja. :p
Pierdzielisz, mieszkam z taką i słuchać już nie mogę, jakich w weekend mieli niekompetentnych DPSów, kiedy szli na Grula, albo że wszyscy paladyni z gildii to dupy...
Przypomniałeś mi o tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=VYkhbWMHd5w
Gizmo100 napisał:A co ma powiedzieć facet który znalazł dziewczynę grając w World Of Warcraft ? Trzeba mieć szczęście do takich rzeczy po prostu
Oddam za darmo, nawet dopłacę.
SOLD !
No to aranżujemy cygańskie zaręczyny. Podam ci adres i na początku października zjawisz się pod drzwiami z wielkim worem
Ja znam kilka dziewczyn grających nałogowo w WoWa i niestety tematy się u nich kończą na "zrobiliście ICC na heroic?", "za którym razem położyliście bossa x", "jaki DPS?"
1. co do prawiczków. Ja mam do takich ludzi szacunek bo używają mózgu (tak wiem towar deficytowy), co taki 16 letni chłopak zrobi jak wpadnie ?! (żadna antykoncepcja nie daje 100%, no chyba, że sterylizacja, ale to ofc jak w ogóle nie chcesz mieć dzieci nigdy, a to też jest deficytowe). Już nie wspominając o takich nastoletnich matkach (do roboty na budowę nie pójdzie, a to w sumie jedyne realne źródło dochodu dla kogoś takiego, to nie licząc rodziny pod warunkiem, że się nie odwróci, a i tak się zdarza - "umiesz liczyć? licz na siebie, twoje szczęście innych je***")
2. ja nie przeczę, że w necie nic nie da się znaleźć i, że jest to skazane na porażkę, ale szybciej będzie jak poznasz kogoś w realu, bo w "realu" trudniej kłamać,np.: ja mogę powiedzieć, że mam, że mam 48 na "kablu", a ja jestem takie chuchro, że z 30 nie mam )
3. gizmo. A może jeszcze jednej takiej nie masz? z chęcią kupię, za... 3 piwa ?
3. gizmo. A może jeszcze jednej takiej nie masz? z chęcią kupię, za... 3 piwa ?
Ta jak bym miał to bym nie oddal im więcej tym lepiej A tak to muszę się kryć żeby nie wyjść na Nerda wśród koleżanek
Ja znam kilka dziewczyn grających nałogowo w WoWa i niestety tematy się u nich kończą na "zrobiliście ICC na heroic?", "za którym razem położyliście bossa x", "jaki DPS?"
Nic dziwnego, że mamy niż demograficzny.
Zarathustra: Pomijając takie "wyjątki" badania na normalnych parach wskazują, że ponad połowa facetów woli wieczorem usiąść do konsoli, niż zadbać o wyż demograficzny