Nie jesteś zalogowany.
Prawo ktore wchodzi z pierwszym stycznia - nie pozwol innym o sobie decydowac czyli wchodzisz tutaj http://www.naturalnenielegalne.pl/ czytasz co tam pisze i podpisujesz petycje. Wybor nalezy do i od Ciebie!
Strona jest tak przejrzyście napisana, że darowałem sobie czytanie tego do końca ...
Ogólnie , może i coś ciekawego było, ale nie chcę męczyć oczu, na takie coś.
Oczami Fana Blog ;]
Zanim rozpocznie się owczy pęd - wiedzy o nowych przepisach nie warto czerpać z tego typu stron ani newsów na Onecie czy WP.
WTF? Nic z tej strony nie skumałem prawie, taki bełkot xD Wątpię, żeby przeszła jakaś akcja z koniecznością zdobywania pozwolenia na hodowlę marchewki na działce. Już prędzej dla później ją sprzedających. A uprawa zioła i tak jest nielegalna
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Popieram Ejsa w 100%...
Podobną sytuację sego czasu mieliśmy z tą odrzuconą ustawą odnośnie świadczeniu bodaj usług internetowych, która wbrew temu co można było wyczytać na pochodnych bzdurnych stronach bardziej ułatwiała aniżeli komplikowała korzystanie/dostęp przeciętnemu zjadaczowi (?! xD) chleba.
Poza tym oczojebność tej strony jest straszna... jeszcze trochę różu i w ogóle będzie koffaniej i słodziaszniej Oo
Czyli wedlug was to jest bzdura napisana po to zeby rozglosic to wszystko zeby na tym zarobic czy cos? ^^"
Jest to po prostu bzdurnie napisane. Może coś w tym jest, ale ta strona nie pozwala się z tym zapoznać, tak jak by należało przed popisywaniem czegokolwiek. Dlatego na gnojok z nią
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
"Celem tej kampanii jest by temat wolności wyboru naturalnej żywności, leków, terapii i zdrowia stał się znany i ważny dla każdej polskiej rodziny, władz, liderów opinii i mediów"
Chyba każdy kto kupuje żywność w shitermarketach wie, że to nie jest zbyt naturalne?
Co do leków to mogą je robić nawet z wielorybów i delfinów, ważne żeby były skuteczne i bym miał do nich dostęp gdy zachoruję.
No w sumie zgadzam sie stronka nie najlepiej wykonana ( http://www.eu-referendum.org/polski/pet … _info.html tutaj jest juz ladniej ale to po prostu link z http://www.naturalnenielegalne.pl/ ). W sumie tamta stronka chyba laczy tylko kilka petycji (nie ziem po co podpisywac kilka petycji dotyczacych raczej tego samego). Ja sie na tym zbytnio nie znam i nie bardzo mnie cokolwiek obchodzi bo ja widze ze ten swiat schodzi na "psy" no coz to wasz wybor ja tylko to napisalem na prosbe pewnej osoby
LOL, czyli powinno polecieć jako spam, skoro dajesz coś, do czego nie jesteś przekonany I chyba to później zrobię.
Nie do konca jestem zwyklym szarym czlowiekiem ktoremu jest PRAWIE wszystko jedno ;p
To jest czy nie jest ??
Bo jak dla mnie to następny prymitywny bełkot, który nie ma podstaw być.
Jaki jest zreszta sens w takim zakazie, skoro "naruralne" produkty produkują te same firmy, który robią sztuczne produkty.
To tak jakby Microshit zabronił, uzywania XP bądź starszych wersji bo jest "7" wypuszczony. Paranoja. Przecież i na tym i na tym zarabia dobrą kase, to poco ma zakazywać.
Jak dla mnie idea takich stron jest do du... Nie ma tam nic wartego uwagi, a tym bardziej nic wartościowego co może Ciebie przekonać. Tylko bełkot mało warty.