#1 2009-09-29 17:32:17

Diablos
Użytkownik

Prawo ktore wchodzi z pierwszym stycznia....

Prawo ktore wchodzi z pierwszym stycznia - nie pozwol innym o sobie decydowac czyli wchodzisz tutaj http://www.naturalnenielegalne.pl/ czytasz co tam pisze i podpisujesz petycje. Wybor nalezy do i od Ciebie!

#2 2009-09-29 18:07:39

Prince_Vegeta
Użytkownik

Odp: Prawo ktore wchodzi z pierwszym stycznia....

Strona jest tak przejrzyście napisana, że darowałem sobie czytanie tego do końca ...

Ogólnie beznadzieja, może i coś ciekawego było, ale nie chcę męczyć oczu, na takie coś.

Oczami Fana Blog ;]

#3 2009-09-29 18:39:37

Sir_Ace
Użytkownik

Zanim rozpocznie się owczy pęd - wiedzy o nowych przepisach nie warto czerpać z tego typu stron ani newsów na Onecie czy WP.

#4 2009-09-29 18:53:08

Quithe
Użytkownik

WTF? Nic z tej strony nie skumałem prawie, taki bełkot xD Wątpię, żeby przeszła jakaś akcja z koniecznością zdobywania pozwolenia na hodowlę marchewki na działce. Już prędzej dla później ją sprzedających. A uprawa zioła i tak jest nielegalna smile_big

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#5 2009-09-29 18:54:00

Isao
Użytkownik

Popieram Ejsa w 100%...
Podobną sytuację sego czasu mieliśmy z tą odrzuconą ustawą odnośnie świadczeniu bodaj usług internetowych, która wbrew temu co można było wyczytać na pochodnych bzdurnych stronach bardziej ułatwiała aniżeli komplikowała korzystanie/dostęp przeciętnemu zjadaczowi (?! xD) chleba.
Poza tym oczojebność tej strony jest straszna... jeszcze trochę różu i w ogóle będzie koffaniej i słodziaszniej Oo

#6 2009-09-29 19:01:38

Diablos
Użytkownik

Czyli wedlug was to jest bzdura napisana po to zeby rozglosic to wszystko zeby na tym zarobic czy cos? ^^"

#7 2009-09-29 19:04:31

Quithe
Użytkownik

Jest to po prostu bzdurnie napisane. Może coś w tym jest, ale ta strona nie pozwala się z tym zapoznać, tak jak by należało przed popisywaniem czegokolwiek. Dlatego na gnojok z nią oczkod

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V

#8 2009-09-29 19:08:45

Zarathustra
Użytkownik

"Celem tej kampanii jest by temat wolności wyboru naturalnej żywności, leków, terapii i zdrowia stał się znany i ważny dla każdej polskiej rodziny, władz, liderów opinii i mediów"

Chyba każdy kto kupuje żywność w shitermarketach wie, że to nie jest zbyt naturalne?
Co do leków to mogą je robić nawet z wielorybów i delfinów, ważne żeby były skuteczne i bym miał do nich dostęp gdy zachoruję. oczkod

#9 2009-09-29 19:11:35

Diablos
Użytkownik

No w sumie zgadzam sie stronka nie najlepiej wykonana ( http://www.eu-referendum.org/polski/pet … _info.html  tutaj jest juz ladniej ale to po prostu link z http://www.naturalnenielegalne.pl/ ). W sumie tamta stronka chyba laczy tylko kilka petycji (nie ziem po co podpisywac kilka petycji dotyczacych raczej tego samego). Ja sie na tym zbytnio nie znam i nie bardzo mnie cokolwiek obchodzi bo ja widze ze ten swiat schodzi na "psy" no coz to wasz wybor ja tylko to napisalem na prosbe pewnej osoby jezor

#10 2009-09-29 19:41:22

Quithe
Użytkownik

LOL, czyli powinno polecieć jako spam, skoro dajesz coś, do czego nie jesteś przekonany oczkod I chyba to później zrobię.

#11 2009-09-29 19:49:09

Diablos
Użytkownik

Nie do konca jezor jestem zwyklym szarym czlowiekiem ktoremu jest PRAWIE wszystko jedno ;p

#12 2009-10-21 22:07:15

Rekid
Użytkownik

To jest czy nie jest ??
Bo jak dla mnie to następny prymitywny bełkot, który nie ma podstaw być.
Jaki jest zreszta sens w takim zakazie, skoro "naruralne" produkty produkują te same firmy, który robią sztuczne produkty.
To tak jakby Microshit zabronił, uzywania XP bądź starszych wersji bo jest "7" wypuszczony. Paranoja. Przecież i na tym i na tym zarabia dobrą kase, to poco ma zakazywać.

Jak dla mnie idea takich stron jest do du... Nie ma tam nic wartego uwagi, a tym bardziej nic wartościowego co może Ciebie przekonać. Tylko bełkot mało warty.

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

Stopka forum

© Animesub.info 2025