Nie jesteś zalogowany.
Szykuje się wielki upadek warezów xD RS sux, MU rox. Ściągam z RSa tylko wtedy, gdy interesującej mnie rzeczy nie ma na MU.
RS dawno temu upadło, popatrzcie sobie na warezy. Kiedyś to wszystkie linki stały na nim, teraz niekiedy trzeba ich szukać ;p (ludzie większość plików zamieszczają na filefactory, który, wydaje mi się, ma większe limity o.O). A na limity nie narzekam, od szwagra pożyczyłem premium na RS do końca kwietnia, a na MU ciągnie zawsze z maksymalną prędkością (na RS bez premium miałem zawsze ~150kb/s).
Szykuje się wielki upadek warezów xD RS sux, MU rox. Ściągam z RSa tylko wtedy, gdy interesującej mnie rzeczy nie ma na MU.
hahaha dobre, kiedyś sam mi marudziłeś abym dawał pliki na RS a nie na MU ;p
To teraz zacznie się masowa emigracja na MU xD, nie zdziwiłbym się gdyby ich serwer tego nie wyrobił xD. A poza tym jak niektórzy już mówili, to też jestem zdania że RS zawsze był g**nem.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-25 13:31:27)
Że niby ja? oO Nie wiem, nie pamiętam, byłem w kinie i mam na to dowody xD
_KiRA napisał:Szykuje się wielki upadek warezów xD RS sux, MU rox. Ściągam z RSa tylko wtedy, gdy interesującej mnie rzeczy nie ma na MU.
To teraz zacznie się masowa emigracja na MU xD, nie zdziwiłbym się gdyby ich serwer tego nie wyrobił xD. A poza tym jak niektórzy już mówili, to też jestem zdania że RS zawsze był g**nem.
LOL
IMO MU jest do bani ^^ Jedyna zaleta MU, to było to, ze mozna było wgrywać większe pliki niz na RS, ale nawet jak ściągałem pliki z MU, przy użytciu konta premium, to nei zawsze mi szło maxem łącza, a na RS zawsze ^^
A nie lubie płacic za coś co się nie sprawdza ;]
Że niby ja? oO Nie wiem, nie pamiętam, byłem w kinie i mam na to dowody xD
Coś mi tam biadoliłeś jak zacząłem udostępniać Xeno 2 że szybciej byś ściągał z RS niż MU ;p, ooo a potem temat tu założyłeś jak ściągać z MU xD
LOL
IMO MU jest do bani ^^ Jedyna zaleta MU, to było to, ze mozna było wgrywać większe pliki niz na RS, ale nawet jak ściągałem pliki z MU, przy użytciu konta premium, to nei zawsze mi szło maxem łącza, a na RS zawsze ^^
A nie lubie płacic za coś co się nie sprawdza ;]
Nie wiem jak u wasz, ale mi zawsze ściąga max łącza, jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby ściągało wolniej...
Zresztą nieraz też na MU jak ładuję pliki to nie wiem czemu ale w 10s upchnie się cały plik niezależnie od wagi przez co byłem w stanie wgrać 50GB w ciągu 1h...
Miejsca też ma dużo, a pliki usuwają dopiero po 90 dniach bez premium. Więc jak widzisz ja żadnego minusa nie widzę.
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-25 13:58:35)
Zresztą nieraz też na MU jak ładuję pliki to nie wiem czemu ale w 10s upchnie się cały plik niezależnie od wagi przez co byłem w stanie wgrać 50GB w ciągu 1h...
Dlatego, że MU ma tak sprytnie zrobione upanie ^^
Jeżeli dany plik, który upasz jest już na serwerze to tylko ci shashuje i od razu podaje link do niego Dzięki temu oszczędza się miejsce na serwerze i np nie masz miliona pięćset takich samych plików o tej samej nazwie. Oo
Fakt MU kiedyś strasznie ssało za czasów tych darmowych slotów. Obecnie jest o niebo lepiej i jak dla mnie (o czym już wspomniałem) jest obecnie najlepszym hostem na pliki...
Popatrzcie na wschód
Jaka odmiana