#21 2009-09-25 12:31:29

_KiRA
Użytkownik

Odp: Rapidshare będzie usuwał pliki nawet z kont premium ^^" ;/

Szykuje się wielki upadek warezów xD RS sux, MU rox. Ściągam z RSa tylko wtedy, gdy interesującej mnie rzeczy nie ma na MU.

#22 2009-09-25 13:25:03

SevenMaster
Użytkownik

RS dawno temu upadło, popatrzcie sobie na warezy. Kiedyś to wszystkie linki stały na nim, teraz niekiedy trzeba ich szukać ;p (ludzie większość plików zamieszczają na filefactory, który, wydaje mi się, ma większe limity o.O). A na limity nie narzekam, od szwagra pożyczyłem premium na RS do końca kwietnia, a na MU ciągnie zawsze z maksymalną prędkością (na RS bez premium miałem zawsze ~150kb/s).

#23 2009-09-25 13:28:25

Shinuta
Użytkownik

_KiRA napisał:

Szykuje się wielki upadek warezów xD RS sux, MU rox. Ściągam z RSa tylko wtedy, gdy interesującej mnie rzeczy nie ma na MU.

hahaha dobre, kiedyś sam mi marudziłeś abym dawał pliki na RS a nie na MU ;p

To teraz zacznie się masowa emigracja na MU xD, nie zdziwiłbym się gdyby ich serwer tego nie wyrobił xD. A poza tym jak niektórzy już mówili, to też jestem zdania że RS zawsze był g**nem.

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-25 13:31:27)

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#24 2009-09-25 13:44:34

_KiRA
Użytkownik

Że niby ja? oO Nie wiem, nie pamiętam, byłem w kinie i mam na to dowody xD

#25 2009-09-25 13:45:03

tymek88
Użytkownik

Jubei napisał:
_KiRA napisał:

To teraz zacznie się masowa emigracja na MU xD, nie zdziwiłbym się gdyby ich serwer tego nie wyrobił xD. A poza tym jak niektórzy już mówili, to też jestem zdania że RS zawsze był g**nem.

LOL

IMO MU jest do bani ^^ Jedyna zaleta MU, to było to, ze mozna było wgrywać większe pliki niz na RS, ale nawet jak ściągałem pliki z MU, przy użytciu konta premium, to nei zawsze mi szło maxem łącza, a na RS zawsze ^^
A nie lubie płacic za coś co się nie sprawdza ;]

#26 2009-09-25 13:54:02

Shinuta
Użytkownik

_KiRA napisał:

Że niby ja? oO Nie wiem, nie pamiętam, byłem w kinie i mam na to dowody xD

Coś mi tam biadoliłeś jak zacząłem udostępniać Xeno 2 że szybciej byś ściągał z RS niż MU ;p, ooo a potem temat tu założyłeś jak ściągać z MU xD

tymek88 napisał:

LOL

IMO MU jest do bani ^^ Jedyna zaleta MU, to było to, ze mozna było wgrywać większe pliki niz na RS, ale nawet jak ściągałem pliki z MU, przy użytciu konta premium, to nei zawsze mi szło maxem łącza, a na RS zawsze ^^
A nie lubie płacic za coś co się nie sprawdza ;]

Nie wiem jak u wasz, ale mi zawsze ściąga max łącza, jeszcze nigdy się nie zdarzyło żeby ściągało wolniej...
Zresztą nieraz też na MU jak ładuję pliki to nie wiem czemu ale w 10s upchnie się cały plik niezależnie od wagi przez co byłem w stanie wgrać 50GB w ciągu 1h...
Miejsca też ma dużo, a pliki usuwają dopiero po 90 dniach bez premium. Więc jak widzisz ja żadnego minusa nie widzę.

Ostatnio edytowany przez Shinuta (2009-09-25 13:58:35)

722396467d834906med.jpg
We will continue to exist, we haven't finished what we have to do yet.

#27 2009-09-25 14:13:56

Isao
Użytkownik

Zresztą nieraz też na MU jak ładuję pliki to nie wiem czemu ale w 10s upchnie się cały plik niezależnie od wagi przez co byłem w stanie wgrać 50GB w ciągu 1h...

Dlatego, że MU ma tak sprytnie zrobione upanie ^^
Jeżeli dany plik, który upasz jest już na serwerze to tylko ci shashuje i od razu podaje link do niego smile Dzięki temu oszczędza się miejsce na serwerze i np nie masz miliona pięćset takich samych plików o tej samej nazwie. Oo

Fakt MU kiedyś strasznie ssało za czasów tych darmowych slotów. Obecnie jest o niebo lepiej i jak dla mnie (o czym już wspomniałem) jest obecnie najlepszym hostem na pliki...

#28 2009-10-21 22:23:50

Rekid
Użytkownik

Czasy MU czy RS powoli mijają, niedługo górą będą prywatne FTP i tyle. Popatrzcie na wschód, u ruskich większość rzeczy jest już na FTPach.

SZUKASZ INNYCH SPOSOBÓW ZARABIANIA PIENIĘDZY, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE !

rekid.gif >>> ANIME I KOMIKSY

#29 2009-10-21 22:57:19

SevenMaster
Użytkownik

Rekid napisał:

Popatrzcie na wschód

Jaka odmiana smile_big

Stopka forum

© Animesub.info 2025