Nie jesteś zalogowany.
No faktycznie oklepany virusku sam też tak przecież robiłeś nie pamiętasz już...
Ani razu...
Hitman Reborn, odcinek 85
Torrent
W wydanie tego suba został włożony niemały wysiłek. Doceń to, ze niektórzy poświecili swój czas i w dewizie od fanow dla fanow zrobili go dla Ciebie. Chwal lub krytykuj, ale zawsze konstruktywnie, bowiem wszystko co ponadto zostanie zbyte milczącą pogardą.
Jakość obrazu jest jaka jest - źródło było gorsze. To tyle. Oglądać z większej odległości w dobrze oświetlonym pokoju.
Podziękowania dla Benusa za pobranie rawów 85-89 z share i ich upload na mu.
Już obejrzałem ten epek z twoimi subkami, ale sciągne po to, żeby pomóc chociaż w seedowaniu.
Już obejrzałem ten epek z twoimi subkami, ale sciągne po to, żeby pomóc chociaż w seedowaniu.
Nie trzeba, epki kolejne, akurat z wyjątkiem tego (ale on potem także trafi gdzie trzeba) będą seedowane z serwera, by seed był szybki, ale by też torrent żył sobie długo i szczęśliwie.
To przynajmniej z tym pomoge ^.^ Ratio już 3.5
bodzio ressurection
EDIT down
3 dni temu czy teraz, i tak ressurection, i to chyba już trzecie
Ostatnio edytowany przez Quithe (2009-04-22 17:28:44)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
bodzio ressurection
Jakbyś tyle nie pił, to byś zauważył, że nie dalej jak parę dni temu wydałem Reborna 85 ep, więc żadne to 'ressurection'.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2009-04-23 19:24:36)
Reborn, odcinek 14:
Torrent
Od następnego relka infa o fansubach szukać tutaj:
http://bodziosubs.wordpress.com/
czy by sie dalo cos zrobic z 1,3,4,5 epkiem Ikkitousen Great Guardians bo niemozna ich dostac
Swego czasu można było, teraz mnie to zbytnio nie interesuje, bo niedługo będzie licencja. Może dziś coś jednak wrzucę, jakby co, szukać linków na blogu.
Wszystkie są, prócz piątego... szkoda...
http://tracker.fansubs.pl/?dead=0&search=Ikkitousen 1-6. Chociaż ~bodzio, na chwile obecną mógłbyś zrobić zbiorczego torrenta. A tak swoją drogą za 6 oavek do tego będziesz się brać?
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-23 18:18:17)