Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Multigaming a nie osoby ;[] Bo, że z Korei się bobrzy gracze wywodzą to wiem, ale porządnego Multigamingu nie ma ;] Np. w Warcraft III jednak Chiny = Korea pod względem skilla.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-17 23:33:11)
Bracia i Siostry e-gracze.
Przestańcie ku**a kłócić.
Amen!
e-sport właśnie na tym traci że się wszyscy żrą...
a może by tak na ANSI coś zorganizować? ;> (nie mówie o wormsach! ) zaproponować jakąś porządną strategie albo gre drużynową, podzielić sie np na północ vs południe, albo trolle, spamerzy i inni vs ostatnia ostoja prawdziwego forumowicza (obawiam sie, że Q będzie sam z sir_Ace więc raczej odpada. Bez urazy oczywiście
ot taki ciepły, wieczorny żarcik
)
Można zagrać w wc3
Ło, ale mnie ścisnęli Bardziej mnie zdziwiło podniecenie jakie tam panowało xD Zawodnicy sobie spokojnie surke zbierają a komentator dowala do pieca i dowala ^^ Widownia też szalała
@Rezor zapraszam do batali w cod2 xd nawet serva mozgę zorganizować jak się chociaż 8 osób znajdzie
@Kierowaty wc3 na hamachi albo euro battle też zapraszam xd
Ostatnio edytowany przez ghostpl22 (2009-06-18 00:02:50)
Albo CS
Turniej ANSI
Albo Diablo II LoD
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2009-06-18 00:04:17)
do CS'a mam wstręt jeśli nie gram obok przeciwnika. Nie wierze w te cały anty-cheaty itp. w strategiach, owszem też coś sie znajdzie ale tam prawdziwych umiejętności nic nie przebije ;]
~ghostpl22 jakbyś mi tekkena V zaproponował to chętnie ^^ na warcrafta jeszcze sie skusze chociaż nie grałem od dobrych 3 lat
~ghostpl22, xa euro battle net Na tym pirackim serwie się moja przygoda z tą grą zaczeła
Ale możemy grać na GArea
Które w ligach wc3 stoi na równi z platformą battle.net(orginalna platforma), a możecie mieć pirata
~rezor1991, ja coś od półtora roku, co mój wolny czas na gre przejęło anime ;]
Więc chętnych na wc3 można zbierać i coś zaszpilić na platformie GArea, bodajrze tak to się teraz nazywa Bo kiedyś to było GGC
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-18 00:13:22)
do CS'a mam wstręt jeśli nie gram obok przeciwnika. Nie wierze w te cały anty-cheaty itp. w strategiach, owszem też coś sie znajdzie ale tam prawdziwych umiejętności nic nie przebije ;]
~ghostpl22 jakbyś mi tekkena V zaproponował to chętnie ^^ na warcrafta jeszcze sie skusze chociaż nie grałem od dobrych 3 lat
anty-cheaty - wychodzą po to aby blokować cheaty, tyle że za chwilę są noweg cheaty i tak w kółko. Ale da się rozpoznać skilla od czita ;D
KieR
Pomyśl.
Multigaming w Korei xDD. Nie potrzebują Multigamingu jak posiadaja profesionalne drużyny sponsorowane dużą kasą. Licencja Progamer jest tam najważniejsza..
Znajdzie się pięciu non-kor którzy dorównali skillem korei. Reszta wygląda biednie.
btw. Jedna drużyna Korei przewyższa wszystkie razem wzięte Multigamingi z całego świata :]
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-18 00:25:57)
ファンのファンのために
Ech, za bardzo kolorujesz serio I korańczycy może tylko w SC są najlepsi, bo w Wc3 i CS to na 100% nie ;]
KieR a co myślisz że w korei nie ma Progamingu w Wc 3 ?
Jest jest, ale mały fundusz jest w to wkładany.
My rozmawiamy o E-sporcie , a nie o skillu.
Najbardziej E-sport jest rozwinięty w Korei to tego nie ma żadnych wątpliwości.
Zapamiętaj jedno Kier.
Progaming > Multigaming
btw. zastanowiłeś się może dlaczego nie graja w cs-a itp ?
Lepiej grać w coś co ma byt niż w coś co nie przyniesie im zysku.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-18 00:34:15)
ファンのファンのために
Znam czołówkę graczy w wc3 koreańskich, ale kilku z nich, coś koło 10 reprezentuje poziom światowy ;] Ale są lepsi, i to nawet na naszym kontynencie ;] Więc nie mów, że koreańczycy są super-pro-mega-power jak nie są W CS to np. Europejczycy przodują.
I jeden wynik meczu pomiędzy krajami Polska-Korea, rok temu było 3-2 dla Korei(5 walk, ale system CW w Starcrafta chyba znasz) albo gracza nickiem Mistrz, który jest polakiem a należy do czołówki Starcrafta ^.6 Nie wiem, w tej grze nie siedzę, ale takie informacje można wyczytać na stronie WCG, albo jak MYM, SK itd.
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-18 00:38:33)
W CS to np. Europejczycy przodują.
kurde kiedyś sie tym fascynowałem, nawet sie na zawodach 2 razy było(raz 4 miejsce na lokalnych i 9 na jakichś niby wojewódzkich) jeszcze za czasów gim potem na zajebist*m serwie pojawiło sie stadko cheaterów z netem od neo, a następnie zablokowali sloty. Klan mi upadł, a potem ostatni porządny serwer.
teraz co najwyżej Q3
chociaż ostatnio troche sie w WarRocka po brykało
Ostatnio edytowany przez rezor1991 (2009-06-18 00:43:09)
KieR
W meczach miedzy krajowych nie występują od strony Korei progamerzy.(jeżeli owak by tak było , to było by do 0 )
Czasem się trafi jakiś, ale to już w meczach klanowych, (klany z US West vs Europa)
Btw. Mistrzzz raczej jest top 20 na świecie :]
Jeżeli się nie zna sceny to trudno to wszystko wykminić.
Ostatnio edytowany przez Czolgi (2009-06-18 00:45:52)
ファンのファンのために
No sceny Starcrafta nie znam, ale Wc3 to znam, przynajmniej znałem, bo jak pisałem przestałem się nią interesować jakieś 1.5-1 rok temu.
KieR gracze z Korei w W3 tacy jak Moon, Lyn, WhO, Soccer, Check biją na głowe graczy z poza korei. Oczywiście Chiny też mają silną ekipe Sky, TeD, Fly100%, TH00, InFi ale największe trofea z największych imprez zgraniają najczęściej koreańczycy. Ofc Grubby czy tam ostatnio Lucifron radzą sobie ale oni wygrywają sporadycznie.
w SC Korea odbiega od reszty a jeżeli chodzi o CS'a to Europa przoduje z Fnatickiem, SK, mTw, Wicked'em na czele.
Esports w Koreii jest tak popularny jak Piłka Nożna w Brazyli a nawet jeszcze popularniejszy, tam jak i w Chinach państwo dopłaca do rozwoju sportów elektronicznych dlatego tak szybko się one rozwijają...
Szejki z turbanami przejeły prawa do CPL'a i nic tylko czekać aż pierwsze eventy z kosmicznymi kwotami będą przez nich ogłaszane.. ; )
Oj, mało, mało sławnych graczy wymieniłeś Moon, zgodzę się, ale to nie jest człowiek
To maszyna do zwyciężania
Ale patrząć nie patrząc, spójrz jak ekipa europejska osłabła przez odejście na emeryture takich graczy jak Creo(win WCG2007chyba czy 2008), ToD,(jeden z 2 najlepszych graczy ludźmi), Insomnia. Jednak wciąż są tacy jak LiilD.C, Happy, HoT, XlorD(najmłodszy z lepszych graczy, ostatnio na turnieju wygrał 3.5k euro), ci których wymieniłeś, ale również Koreańczycy się sypią. Dobry przykład Lucifor(najlepszy UD) ;]
Ale, że takich graczy z Korei jak Shy, Space, Susiria to mnie dziwi, albo z Chin Like.
I jak to mówiliśmy wcześniej, kto byłby chętny na poszlilenie w wc3 z ANSI?:D
Ostatnio edytowany przez KieR (2009-06-18 01:38:31)
no to i ja sie dorzucę jeżeli chodzi to moge grac jeżeli się znajda osoby w wc3 starcraft(tylko garaena bo na battle jest lag) cs
a jeżeli chodzi o wc3 to po co sa tam 4 rasy skoro jedna jedzie po pozostałych widać to po ostatnich turniejach ;/
Ostatnio edytowany przez Weteran666 (2009-06-18 02:00:57)
no to i ja sie dorzucę jeżeli chodzi to moge grac jeżeli się znajda osoby w wc3 starcraft(tylko garaena bo na battle jest lag) cs
a jeżeli chodzi o wc3 to po co sa tam 4 rasy skoro jedna jedzie po pozostałych widać to po ostatnich turniejach ;/
Są po co, żeby na singlu sobie pograc I kampanie powykonywac xD
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna