Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ten kto na Magni tegorocznym był zapewne odwiedzał stoiska z wszelkimi dobrami założę się że 90% z was zachwycało się zegarkami z anime u jednego ze sprzedawców a gdy zapytaliście o cenę ... odchodziliście otóż mam taki zegareczek na sprzedaż po cenie niższej niż na Magni. Poniżej zamieszczam link do galerii ze zdjęciami owego przedmiotu. Zegarek pochodzi z FullMetal Alchemist w oryginalnym pudełku z oryginalną zawartością. Kilka razy był sprawdzany czy działa poza tym jest w stanie idealnym musiałem też wymienić na starcie baterię ponieważ dostałem z wyczerpaną;> działa bez zarzutu. Mogę wystawić na aukcji.
Każdy zainteresowany proszony o kontakt na PM ,maila : koko.samurai@gmail.com, lub ewentualnie gg 5098063
NIe podaję ceny ponieważ to licytacja liczy się czas i kwota na którą się zgodzą obie strony.
Zegarek jak ktoś wspomniał jest z metalu dokładniej podejrzewam jakiś stop Aluminium posiada nadal ochronę na szkiełko więc nie mogędać gwarancji czy stwierdzić z czego jest
Jakby ktoś jeszcze chciał jakieś wymiany anime lub żeby mu nagraćDragon Balla uncut w DVDRip wersja 42 płyty DVD również możecie się odezwać
EDIT BY Q
Wstaw mniejsze zdjęcia!!!
Ostatnio edytowany przez MuGen (2009-06-18 08:37:34)
daj mniejsze zdjęcia i ile za niego chcesz.
Strony 1