#1 2009-06-17 18:17:42

MuGen
Użytkownik

Zegarek na sprzedaż :)

Ten kto na Magni tegorocznym był zapewne odwiedzał stoiska z wszelkimi dobrami smile założę się że 90% z was zachwycało się zegarkami z anime u jednego ze sprzedawców a gdy zapytaliście o cenę ... odchodziliście smile_big otóż mam taki zegareczek na sprzedaż po cenie niższej niż na Magni. Poniżej zamieszczam link do galerii ze zdjęciami owego przedmiotu. Zegarek pochodzi z FullMetal Alchemist w oryginalnym pudełku z oryginalną zawartością. Kilka razy był sprawdzany czy działa poza tym jest w stanie idealnym musiałem też wymienić na starcie baterię ponieważ dostałem z wyczerpaną;> działa bez zarzutu. Mogę wystawić na aukcji.
Każdy zainteresowany proszony o kontakt na PM ,maila : koko.samurai@gmail.com, lub ewentualnie gg 5098063

Link do Galeri

NIe podaję ceny ponieważ to licytacja liczy się czas i kwota na którą się zgodzą obie strony.
Zegarek jak ktoś wspomniał jest z metalu dokładniej podejrzewam jakiś stop Aluminium posiada nadal ochronę na szkiełko więc nie mogędać gwarancji czy stwierdzić z czego jest

Jakby ktoś jeszcze chciał jakieś wymiany anime lub żeby mu nagraćDragon Balla uncut w DVDRip wersja 42 płyty DVD również możecie się odezwać smile
EDIT BY Q
Wstaw mniejsze zdjęcia!!!

Ostatnio edytowany przez MuGen (2009-06-18 08:37:34)

#2 2009-06-17 19:56:33

luki349
Użytkownik

Odp: Zegarek na sprzedaż :)

daj mniejsze zdjęcia i ile za niego chcesz.

#3 2009-06-17 20:09:20

DevilDrom
Użytkownik

Z czego jest zrobiony, bo na drugim zdjęciu wygląda jak z plastiku? :>

#4 2009-06-17 20:12:40

Qashqai
Użytkownik

DevilDrom napisał:

Z czego jest zrobiony, bo na drugim zdjęciu wygląda jak z plastiku? :>

Jak to taki sam, jak ja mam (a jestem właściwie pewna, że tak |D), to tylko szkiełko jest plastikowe xD

Qashqai.png

Stopka forum

© Animesub.info 2025