#41 2009-04-16 16:46:47

wiktor vcr
Użytkownik

Odp: Akcja przygarnij japończyka

Jeśli chodzi o lasy oraz czyste jeziora to polecam najbardziej zalesione województwo w Polsce czyli Lubuskie(wiem co mówię bo na tych terenach mieszkam i naprawdę jest tu bardzo dużo kompleksów leśnych oraz czystych akwenów). Jeśli chodzi tu o zabytki to nie ma ich tu za wiele ale jest fajne muzeum które gorąco polecam(o ile będzie go interesowała historia), a jest to muzeum o tematyce historii, przedmiotów katowskich(wiem troche jest to drastyczne ale maniakom historii oraz broni się spodoba) Co do Krakowa w 100% się zgadzam niech zobaczy Wawel oraz od razu Ci radze żebyś mu wnętrze pokazała(a nie jak na mojej szkolnej wyciecze tylko plac).Aushwitz(czy jakoś tak się pisze) można także mu pokazać i tak przyjeżdża pełno tam Japończyków. Możesz także pojechać z nim go Gdańska do jednej z największych palmiarni Europy. Możesz także się wybrać do Poznania i pokazać mu słynne koziołki poznańskie też obcokrajowcy się tym podniecają. Jeśli chodzi o potrawy to także daj mu spróbować oscypka z koziego mleka(w końcu to jest jeden z polskich znaków międzynarodowych)

#42 2009-04-16 16:49:12

MisQL
Użytkownik

@geass - o z Limanowej jesteś? A ja myślałem, że w naszym cudownym mieście to tylko ja z jednym kumplem się interesujemy xD (a i jakoś ciężko meeting małopolski  zrobić, to można o nowosądeckim pomyśleć w takim razie smile_big), jeszcze powiedz, że do Orkana chodzisz to już w ogóle o_O jezor. No a co do przepisania, to ja z Sącza aktualnie do Orkana dojeżdżam jezor. 6,30 bus i jadymy xD, także mi by się ładnie droga do szkoły skróciła jezor.

#43 2009-04-16 17:37:43

geass
Użytkownik

Na szczęście nie tylko my bo jeszcze jest mój brat i kumpel, przynajmniej tyle osób znam, a na nieszczęście chodzę na Zygmunta Augusta jako Technik informatyk 2 roku ale najprawdopodobniej odpadnę w tym roku  jak i kilku innych moich kolegów bo nauczyciel już zadeklarował że wywali około 8 osób w tym roku albo następnym.
Sorry za mały offtop, teraz nieduża rada dla @T e n s h i  jeśli go będziesz oprowadzać po miastach to najlepiej nie idźcie w jakieś dziwne uliczki i tym bardziej nie przy blokach bo mogło by się to dla was nieprzyjemnie skończyć.

KILLTECH.png

#44 2009-04-16 17:57:23

MisQL
Użytkownik

Jak tam, to możliwe, że mamy tego samego znajomego xD (Tomek K. jezor?).
No mój brat też, ale on to tak po trochu. Można by coś pokminić i się spotkać (@Tenshi, szłabyś na to? smile_big), na wieczorek animeowano-zakrapiany xD. No zamaist dać się wywalić to zmień szkołę xD.
A takie chodzenie po uliczkach... no co racja to racja, chociaż też zależy jak się będzie koleś ubierać, bo tak normalnie ubranych to raczej nie tykają jezor, przynajmniej ostatnio zostałem ładnie poinformowany, że już się w rasizm nie bawią, a tylko inność pod względem stylu ubierania itp. ;p.

#45 2009-04-16 19:37:37

T e n s h i
Użytkownik

Ja się pisze ^^
Oczywiście byłoby o wiele ciekawiej gdyby zrobić takie spotkanko z 'moim' japończykiem. We wtorek ma zostać napisany grafik wykładów, więc wtedy będę wiedziała kiedy ew. znajdzie się chwila, żeby zapoznać biednego studenta z polskimi fanami anime.

#46 2009-04-16 20:02:04

geass
Użytkownik

Chociaż jestem jeszcze młodym fanem bo dopiero od 2 lat oglądam i mam dopiero coś ponad 50 serii za sobą, to się chętnie z wami spotkam tylko jak to będzie gdzieś w Nowym Sączu to podajcie jakiś adres i ulice to znajdę na google map i jakoś trafię ;D a tego Japończyka to z chęcią spotkam i się z nim zapoznam ^^

KILLTECH.png

#47 2009-04-16 22:16:07

turunks
Użytkownik

hikikomori napisał:

najlepsza zabawa to uchlać się, naćpać, laskę przelecieć, a na końcu porzygać.

jak na dziewczyne to wiesz co dobre jezor

#48 2009-04-17 21:15:26

MisQL
Użytkownik

@T e n s h i - To ja mam nadzieję, że jakoś się zgra tak miło i fajnie ;d, bo ja koło 15-17 w sobotę wyjeżdam i wracam dopiero popołudniu 1go maja ;/.
@geass - ja nie oglądam dłużej (no może koło 3 lat, ale serii więcej niż Ty na bank nie mam)) jezor, chyba nawet mniej serii mam za sobą jezor. A Sącza to i ja nie znam, mieszkam tam od chyba 2 tygodni i jakoś czasu na zwiedzanie nie mam jezor. W przyszłym tygodniu w sumie mam sporo czasu, więc można coś pomyśleć jezor. My GG - 7442015 ;p i możemy się próbować zgadać jezor, zrobi się konferencję xD.

Ostatnio edytowany przez MisQL (2009-04-17 21:17:28)

#49 2009-04-18 10:33:30

geass
Użytkownik

Mi spasuje każdy dzień oprócz najbliższego czwartku bo wtedy na pewno mi się nie uda przyjść. A żeby się zgadać do końca to moje gg : 484543

KILLTECH.png

#50 2009-04-18 18:00:14

T e n s h i
Użytkownik

I proszę 1273498, ja mam gg prawie cały czas włączone, ale siedze na nw ^^

Stopka forum

© Animesub.info 2025