Nie jesteś zalogowany.
Yo, też sie na to piszę - ankietka nie zaszkodzi
Może Ci się przyda. Ostatnio pomagałem jednej Pani w pisaniu pracy i w ankiecie na początku miała coś takiego:
ANKIETA
Uprzejmie proszę o dokładne przeczytanie pytań i udzielenie odpowiedzi na nie, zwracając uwagę na to, aby udzielona odpowiedź wyrażała Pana/i przekonanie na dany temat, w dniu wypełniania ankiety.
Odpowiedzi na pytania proszę udzielać podkreślając je lub uzupełnić wolne miejsce.
Ankieta jest anonimowa a zebrane informacje posłużą jedynie do celów badawczych.
Dziękuję
Autorka badań
Może Ci się przyda. Ostatnio pomagałem jednej Pani w pisaniu pracy i w ankiecie na początku miała coś takiego:
Ta pani była analfabetką? Kto tak układa zdania? Nie mówiąc o błędach z przecinkami. Powinna była mieć trochę szacunku dla wypełniających ankietę.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2008-10-28 15:12:09)
Mogę pomóc, bo coś widzę że mało chętnych.
Jesli dalej potrzebujesz obiektow badawczych, to chetnie pomoge
marduk666 napisał:Może Ci się przyda. Ostatnio pomagałem jednej Pani w pisaniu pracy i w ankiecie na początku miała coś takiego:
Ta pani była analfabetką? Kto tak układa zdania? Nie mówiąc o błędach z przecinkami. Powinna była mieć trochę szacunku dla wypełniających ankietę.
To było w cytacie, po prostu wrzuciłem (z tego co wiem, napisała jej to promotorka).
Ja też chętnie pomogę. Jak będziesz mieć gotową ankietę, przysyłaj.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
To było w cytacie, po prostu wrzuciłem (z tego co wiem, napisała jej to promotorka).
To jeszcze gorzej. Bo w takim razie pisała to osoba z wyższym wykształceniem. O Boże. To ja siedzę na polibudzie i lepiej sklecam zdania >.<
Hej, hej, to znowu ja
W tak zwanym międzyczasie temat pracy trochę się pozmieniał i stanęło na tym, że napiszę o tym, co dręczy sporą część fansuberów, czyli "co zrobić z tymi nieszczęsnymi -sanami i innymi -kunami"
Część teoretyczna już prawie skończona, więc czas zabrać się za badanie opinii publicznej. Chciałabym sie dowiedzieć, co wy sądzicie na powyższy temat i po dodaniu tego do teorii przekładu dojść do jakichś wniosków
Link do ankietki: http://www.ankietka.pl/survey/show/id/2 … anime.html
Dzięki wszystkim za pomoc, a pracą po napisaniu i obronie oczywiście się podzielę
Ode mnie już masz Ale mogłaś dać jakieś trudniejsze sufiksy dla zachowania balansu xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ode mnie już masz
Ale mogłaś dać jakieś trudniejsze sufiksy dla zachowania balansu xD
Celowo te najprostsze, bo przecież miały być "podstawowe" Ale powiem ci, że i z tymi niektórzy mają problemy - i to ci deklarujący, że znają podstawy
A ode mnie nie dostaniesz, bo nie ma możliwości wypełnienia dwa razy z tego samego kompa:P Quithe wykorzystał jedyną szansę. Jeśli da się coś z tym zrobić, to chętnie odpowiem na pytania.
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2009-04-04 12:26:30)
Ankieta wypełniona
Powodzenia w pisaniu pracy.
Jeśli da się coś z tym zrobić, to chętnie odpowiem na pytania.
Możesz spróbować przez przeglądarkę Torpark (taki nieco rasowany firefox) można w nim bez przeszkód dowolne ip ustawić sobie [;
Również swoje '3gr' dorzuciłem i ankietę wypełniłem [;
Wysłałem ankietę, tak jak zresztą obiecywałem wcześniej ^^.
poszło...
Wypełnione i wysłane
A ode mnie nie dostaniesz, bo nie ma możliwości wypełnienia dwa razy z tego samego kompa:P Quithe wykorzystał jedyną szansę. Jeśli da się coś z tym zrobić, to chętnie odpowiem na pytania.
Spróbuj wyczyścić ciasteczka z przeglądarki.
Ostatnio edytowany przez Envie (2009-04-04 13:52:52)
coz ja tez, ale nie wiem czy dobrze wypelnilem
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]