#21 2008-12-15 19:40:06

Boomerek
Użytkownik

Odp: Dlaczego (i czy w ogóle) waszym zdaniem Mokon ssał?

No kurcze... XD nie moglem się powstrzymać od napisania tego posta.

1 fota , bardziej dla pań, mogą sobie facetów pooglądać XD
2 fota , KAWAIiIIiII ! XD
3 fota , trio pokojówek <3 *_*

Nie mogę palić w klubach, więc upijam się szybciej!
Postawię igloo dla palaczy przed klubem koło stycznia! [...]
Odczuwam ucisk, e-trucizn,
Oplata mnie tyle światłowodów, że zaraz się przewrócę!    || !Ruch Narodowy!Czołem Wielkiej Polsce! ||

#22 2008-12-15 20:19:37

koni
Użytkownik

No to jazda...

O kolejce nie będe nic mówić. Jedno hasełko wyjaśnia wszystko: "Komu mam zrobić laskę, żeby wejść do środka?!" [autor: pewien zdesperawony konwentowicz].

Ogólnie konwent był bardzo średniawy. Cieszę się, że zorganizowany został w Wawie, bo jak by miał jechać na taką imprezę przez pół Polski, to chyba strzeliłbym sobie w głowę.
Panele i konkursy nie przyniosły oczekiwanych emocji, ale były wyjątki, jak:
- wiedzówka o Clannad - masa śmiechu, nawet normalne pytania, no i "cycki".
- AMV Room - chyba najprofesjonalniej prowadzony element kona. Dzięki Arcziemu cały czas coś się działo.

Dobrze, że ekipa była zgrana i jakoś udało się osłabić powiewy nudy, czy też ubarwić niektóre atrakcje.
Czy Młokon ssał? Powiedzmy, że nie doznałem oczekiwanych przyjemności, ale ludzie są ważniejsi, więc w sumie źle nie było. No i kupiłem kolejny wypaski plakacik z Haruhi Suzumiyą! XD

Organizacja - klapa.
Atrakcje (konkursy, panele) - mało, ale dzięki niektórym dało się jakoś wysiedzieć i pobawić.
Lokum - budynek nowy, kible czyste (do pewnego momentu), tylko 1/3 powierzchni dostępna. Blisko do Tesco i pizzeri i innych punktów zaopatrzeniowych.
Konwentowicze (ogólnie) - nie tak źle, nikt mi się nie rzucał do gardła, a parę osóbek wyglądało bardzo kawaii.
Sklepiki - dobre, mało badziewia, ceny w normie.
Gastronomia - boli mnie jej praktyczny brak i różnorodność.

Ostatnio edytowany przez koni (2008-12-16 00:14:17)

Anime makes you stupid

#23 2008-12-15 20:26:38

Ega0
Użytkownik

koni -> Na koniec jak robiłem tabelkę co było/niebyło to chyba tylko właśnie AMV room był cały kompletny. Sala gier japońskich to legenda jezor Co do kibelków to wszystko było ok póki jeden z pisuarów nie zaczął zwracać tego co się do niego wlało...

#24 2008-12-15 20:42:12

Issina
Użytkownik

Fakt AMV Room byl chyba najlepiej przygotowanym room'em na konwencie
yaoi i yuri night było nudne
a cała impreza cosplayowa denna
o kolejce nie wspomne bo po co sie powtarzac ;]
Zdecydowanie za mało bylo tych wszystkich atrakcji
ale w dobrym towarzystwie i tak bawiłam sie swietnie xP

Issina.png

#25 2008-12-15 20:49:56

kappuchu
Użytkownik

koni napisał:

O kolejce nie będe nic mówić. Jedno hasełko wyjaśnia wszystko: "Komu mam zrobić laskę, żeby wejść do środka?!" [autor: pewien zdesperawony konwentowicz].

aż tak zdesperowany nie byłem jezor chciałem wtedy tylko podkreślić, że mi było zimno(bardzo delikatnie mówiąc) i chciało mi się lać. <lol>

Dzień dobry. Kocham cię. Ten zapyziały świat niech o tym wie.

#26 2008-12-16 03:30:09

waski_jestem
Użytkownik

kappuchu, jak by sie na twoim miejscu nie przyznawam do autorstwa powyzszego tekstu jezor A Orihime po prostu... nie wiem co powiedziec. Pelen profesjonalizm. Dosc sporo bylo tych pokojowek [zreszta wiekszosc niczego sobie]. Az mnie raz naprawde SKRECILO, [rozum swoje ..... swoje] jak w AMV romie siadla za mna taka jedna.... 13 w stroju skapym. Do dzisiaj mnie ten konwent moralnie meczy:]

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#27 2008-12-16 13:16:47

DUDi
Użytkownik

waski_jestem napisał:

Dosc sporo bylo tych pokojowek [zreszta wiekszosc niczego sobie]. Az mnie raz naprawde SKRECILO, [rozum swoje ..... swoje] jak w AMV romie siadla za mna taka jedna.... 13 w stroju skapym. Do dzisiaj mnie ten konwent moralnie meczy:]

Obie ręce na klawiaturę! Raz! oczkod Łatwiej się wtedy pisze i można używać polskich znaków. smile_big

kappuchu, co z pozostałymi fotkami?

#28 2008-12-16 14:16:21

Maniack
Użytkownik

waski_jestem napisał:

Do dzisiaj mnie ten konwent moralnie meczy:]

Szkoda, że nie oralnie... ;P

#29 2008-12-16 15:56:09

qwig
Użytkownik

DUDi napisał:
waski_jestem napisał:

Dosc sporo bylo tych pokojowek [zreszta wiekszosc niczego sobie]. Az mnie raz naprawde SKRECILO, [rozum swoje ..... swoje] jak w AMV romie siadla za mna taka jedna.... 13 w stroju skapym. Do dzisiaj mnie ten konwent moralnie meczy:]

Obie ręce na klawiaturę! Raz! oczkod Łatwiej się wtedy pisze i można używać polskich znaków. smile_big

To jak będzie trzymał tego ajfołna?

Ech, nie mogłem iść, ale widzę, że nie ma aż czego żałować ^^

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

Stopka forum

© Animesub.info 2025